B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-05

Värmare fel & sol; Varmvatten sedan 24 timmar

Advertisement

Hur mycket kan jag hyra procentsats dras av från hyresintäkter när upprepade gånger under en längre period värme / varmvatten går ner?

answers

Detta är en miljon dollar fråga: Vilken månad på året är att tillämpa den? Vad är Raumtemparatur under uppvärmning misslyckande? Vad som är temperaturen hos det kalla vattnet? Eftersom allt är från 5 till 100% är möjligt, märk väl alltid relaterat konkret av den totala hyran och tider av sjukdom!

Från upp! Annars gör du dig några varma tankar. ;-) Greeting Z ....

Related questions

Från hur många dagar värmare fel jag kan minska hyran & quest;

Förra året var med mig då och då för ett par dagar uppvärmningen av. Från hur många dagar värmare fel jag kan minska hyran? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Hyressänkning: Upp

Värmare fel - du har rätt till ersättning för hantverkarna komma & quest;

Förra året vid den här tiden hade vi en stor misslyckande hemma eftersom uppvärmning misslyckades flera gånger och vi utomhus, inomhus ganska sitter i minusgrader i kylan. Denna gång jag vill vara bättre förberedda. Har du vid en sådan förlust av vär

Hur man beräknar helgdag och sol, sjukdom och semester timmar i deltidsarbete och strävan;

Hej, jag har minskat min arbetstid från 40 till 20 timmar. I början arbetade jag 5 x 4 timmar. Min chef mitt arbete på 5 x 4 timmar fördelade enligt detta, enligt hans mening, är så enkelt och vanligt. Detta innebär att jag får semester, sjukdom elle

Hur får jag min vila Lön & quest;

Kära herrar, Jag har arbetat 12 timmar non beräknas till min löneutbetalning (banköverföring). På begäran fick jag höra att det kontrolleras i slutet av månaden. (Efterfrågan besvarades av åter vilja, eftersom det rör sig om en stor del av produktion

Måste AG betala Km Pengar & quest; & quest; & quest; & quest;

God morgon, en fråga beschäftiegt mig under ganska lång tid. Måste arbetsgivaren betala Km pengar för att få att fungera ?? Här är vad som hände med mig, har faktiskt förra året för tre månader på en Supunternehmer som lastbilschaufför gearbeitet.Er

Arbetsgivaren betalar lön eller falskt och period; håller honom framför

Hej! Min arbetsgivare får från staten (Bundeswehr) lön han skulle behöva vidarebefordra till mig / oss. men inte driva det. Tvärtom. Det beräknar timmar fel som tilläggsavgifter. Semester timmar är endast delvis betalas, om alls. Flera brev till hono

Presenterade leverans av endast en nyckel för en minskning och quest hyra;

Visst kan du sänka hyran om kvaliteten på bostäder är starkt begränsad. Är det också sant om du bara få en nyckel för dörren och chefen inte rausrückt med förfalskade nycklar? För det är egentligen ganska tröttsamt när ett par bor i en lägenhet och m

har en Nebengeberbe & sol; 10 timmar i veckan och betala sjukförsäkring själva & period, jag har 450 jobb specificera & quest;

Jag ska tillhör min inkomst / vinst, att mitt bidrag är för närvarande relativt låg. Måste jag ange Mini jobb med 450 euro, och den ingår i inkomst? Då mitt bidrag kommer def. ökat. Min AG minijobs debiteras redan vid gruvarbetare ett paket som en di

Har inte hela 24 timmar om dygnet varmvatten & komma; är den rättmätige & quest;

Hej! Jag tycker att i min lägenhet inte 24 timmar varmvatten. Mellan midnatt och ca 05:00, är ​​vattnet bara ljummet. Eftersom jag ofta gånger mycket tidig start behov och morgonen dusch normalt, är detta ett problem för mig. Vad är det av lagen? Har

Driftskostnader och sol, värme räknat fel & quest;

ME måste nå uppvärmningskostnader av det gamla värdet (det vill säga från den senaste löne) och det nya värdet skriv framgår av min kunskap beräknas den årliga förbrukningen. I mina två konton för 2007 och 2008 (ägarbyte 2007) redovisas som gamla vär

0
Views
0
Ccomments