B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-07

Varifrån hjälp för borgen

Advertisement

Bin i juli flyttade från Bayern till BW till min vän. Hab för mitt arbete, inklusive lägenhet i Bayern givna eftersom min vän jag hade försäkrat honom har med företaget för ett jobb till 450 euro. Efter flytt, visade det sig att detta inte är möjligt, eftersom företaget var nära konkurs. Detta är naturligtvis dold wurde.Die mig allt nu öppnas nu. Min vän totala skulden. Så nu Argentina och det jag fick en 3-månaders lås sedan jag slutade min anställning i Bayern själv. Har jag hittills med min änkepension som är mycket låg, men höll sig flytande. Samtidigt är förhållandet bruten och jag sitter i lägenheten av min vän, mitt konto övertrasseras och bara vill bara tillbaka till Bayern. Jag är helt lurade känsla. Sök nu i Bayern en lägenhet, vilket inte är helt lätt, naturligtvis, med en änkepension och ALG1 (1027Euro) Främst eftersom alla deposition kommer att krävas igen. Nu är min fråga är var kan jag få hjälp med borgen. tillämpas ???? För mig är det redan förstått att betala omöjligt att flytta tillbaka.
Ledsen för den långa texten, men annars skulle inte förstå min nuvarande situation.

answers

Du kan ta ut en låg insättningsgaranti! då du betalar 1-2 euro per månad och deposition sedan övertas av försäkringsbolaget kvasi!

Mycket svårt. I samhällen finns det en avdelning för så kallade andra hemmamarknad. Det kan hjälpa om det behövs.

Annars kan jag inte tänka på situationen en ingenting.

Jag tror att när du får ALG1 ingen återbetalning för insättning från arbetsförmedlingen. Som en sista utväg, kanske kan du hjälpa en insättning fond som MoneyFix.

Insättningsgarantin, finns det nu!

Related questions

Hur länge bör ägaren begäran borgen

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de om deposition krävs, men du behöver inte betala, då hyresvärden Du kan det göra en stickning och avsluta hyresavtalet. du måste ha för att pra

Nya hyresvärden vill borgens

Min nya hyresvärden vill att jag ska sluta ett insättningsgaranti. Hur exakt fungerar det och vad man ska göra av det? Jag har inte riktigt hört något bra om det. Håller jag? Det är upp till dig även om du uppfyller kraven på din hyresvärd vill det e

Vad händer med borgens en förälder tecken & quest; Nackdelar av banklån & quest;

Om en förälder tecknar en garanti, kan de bestående konsekvenser för framtida lån etc har? Skulle uppskatta ett svar! Tack vanligtvis står i Schufa och man behöver för ytterligare lån också dementspr. mera poäng Naturligtvis är garantin registrerat i

Kredit övertagande av borgens

Hej, följande frågor: Om någon är ett arv säkerhet (bostadslån), han kan (efter godkännande av den långivande banken) Kredit av gäldenären att ta, så förvandla den till ett personligt lån? Är detta samtycke av gäldenären nödvändigt? Om det inte fanns

efter 25 år ägaren vill att borgen han kan höja-the & quest; & quest; & quest;

Jag har påstås ha betalat för lite borgen för 25 år sedan. hyresvärden vill ha borgen i dag, höj u. så jag vill ha mer bail-betala extra gör det ??? Otillräcklig deposition betalas detta uttalande är helt enkelt fel; eftersom det var då enats om en b

Fri mot borgen och komma; Vad är tanken bakom det & quest;

Kan någon förklara varför du komma igen fri mot borgen betalning gånger någon? Om denna betalning är bara en insättning som du får tillbaka när processen är över eller är detta verkligen en betalning från dig kommer inte se en annan öre? Tanken bakom

Har banken borgens informationen och komma; om låntagaren slutar betala & quest;

En god vän till mig hade gett en garanti för sin son. Nu tar banken under garantianspråk. Han fick aldrig någon information att sonen inte längre betala sina amorteringar och att alla intäkter från sin självständighet har uppnåtts mer. Hade banken in

Vad jag gör bäst med borgen pengar & quest;

Hej, jag är ägare och skulle vilja veta vad jag kan bäst göra insättning, så att både hyresgästen och jag har störst nytta? Depositionen tillhör hyresgästen, eftersom jag därför kommer att få något intresse eller? Som kör normalt? Snabbare och billig

Måste betala borgen & comma; även låntagare inte betalar får, & quest;

En brorson sade falskt att han skulle en borgenär mot skulden, bad därför sin moster att göra en garanti. Detta har gjort säkerhet bond vederbörlig ordning och skriftligen henne nu vill borgenären betalning. Har de betalar? Innehållet i skriftlig gar

Var kan jag hitta en billig Borgen & quest;

Jag förmodligen inte kan betala allt på en gång min nästa insättning, jag tänker på en borgens. Alla erbjudanden men jag har sett hittills är förknippade med mycket höga avgifter. Vet du ett bra alternativ? Dessa insättningsgarantin borde verkligen s

0
Views
0
Ccomments