B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter spekulation självdeklaration skatterådgivare Revisorer & plus; självdeklaration 2012-10-26

Varför skatterådgivare behöver beräkna skatten på spekulation och komma; måste jag betala för en lägenhet säljs & comma; senaste skatteutgifterna & quest;

Advertisement

answers

1. Han behöver inte kommunikationen med säkerhet för att bestämma vinsten från försäljningen av huset.

2. Om han accepterar ett jobb från dig, han vill veta så mycket som möjligt enkel. Har han din tidigare beslut, har han mycket med ett ögonkast. Tax ID, skattenummer, typer av inkomster som fanns med dig eventuella skattesänkningar, underskottsavdrag om det är det som ger med progression etc.

3. Det kan också ha att hyra, eftersom när du är rädd att den fastighetsförsäljning utlöser kontroll, det är 2014 och har tidigare omvandlats till 2 år och med.

Så dessa är de saker som kommer att tänka på som orsaker utan att behöva tänka.

Jag har en sådan liten man i örat, vilket får mig att misstänka att under föregående år "Lost" var att ange försäljningen av marken.

Klare mig att behaga, så jag vet om jag kan hålla med honom ;-))

För att beräkna som du kallar det "spekulation skatt" inte behöver skattekonsulter den tidigare bedömningen. Varför Stb. Behövs Detta beslut och som kontroll kan möjligen vara relevanta för försäljning av en fastighet har redan besvarats i detalj.

Wtf är Spekulationsssteuer?

TrauDich utan att fråga honom, och även lika med vad "spekulation skatt".

Detta är din första kontakt för revisorer? Då är det klart varför han ber för föregående taxering och vill se underbyggas med fakta din begäran. Vill du få av honom vet också förväntas vara så hög sina skattesatser faktura eller skulle han leta efter den i den blå himlen?

Related questions

För att beräkna skatten med Elster & period; & period; & period;

God dag! Jag är på väg att skicka min självdeklaration via Elster nätet till skatteverket. Nu kan jag göra en beräkning av programmet och det på något sätt kommer i slutet med kvarvarande inlägg som om -1400Euro ut. Måste jag betala eller så får jag

Ska jag betala samma skatteskuld & comma; om min skatterådgivare skattebetalningen beräknas & quest;

Mina Revisorer har beräknat min skatteskuld från 2008. Ska jag betala lika med skattebetalning nu? Eller bara vänta om skattekontoret annorlunda (kanske mindre) beräknas? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisor

För att beräkna skatten för avgångsvederlag vid tillämpningen av femte ordningen

Hallå Jag har fått ett avgångs och bör, mer skatter (i procent) som lön för min normala inkomster. Jag är gift och vi sambeskattas. Vår normala skattesatsen är 21,1818%. För avgångs mig ca 36% drogs tillbaka. Är detta vanligt? Hur man beräknar summan

Takhöjd varierar & comma; redan Kusliga & quest; - Beräkning bostadsyta

Jag har en hyresgäst i en gammal lägenhet, som har informerat mig om att takhöjden varierar. Å ena sidan är det enligt uppgift 2,01m på andra sidan bara 1,92m. Nu säger han att detta skulle vara en sluttning och därför skulle ha livsrum räknas och då

Min skatterådgivare glömde 2 kvartal Jan-juni 2014 & comma; Så ca & period; reservera € 70.000 och period; Dessutom, jag hade i 2015 nästan 5000 € betala skatter och period; Vad kan jag göra & quest;

Totalt finns det cirka 16000.- € skatteskuld på grund av denna skatt konsult; har nu Likvidation undersökning desweitern, körde jag med min bil 2914.2015 och 2016 300.000 km, hos kunden var ingen moms, det inspelade fakturorna utan moms på resekostna

Hur är min sjuklön beräknas till 400 & comma, - Euro Jobb & quest;

Hej alla, jag behöver snarast en spets (sorry, ganska lång och förmodligen lite förvirrande) Jag arbetar 70 timmar per månad: Vecka mån, tis Vecka ons, tors, fre Vecka mån, tis Vecka Ons Tor Fre etc. Nu var jag i den 2: a veckan sjuka (hel vecka på g

Kan jag även beräkna och komma; hur man tar hand kostnader påverkar min skatteutgifterna & quest;

Kan man med Elster kanske redan äger förväg beräkna hur långt vård kostnader till ett belopp av 800 euro på min skatteskuld i mängden 1200, - Euro effekt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: ww

Måste jag betala skatt på spekulation och komma; om jag bor bara ett par gånger i mitt hus & quest;

Hej! Jag vill köpa ett hus i en avskärmning försäljning, sedan leva i detta hus och på kortare tid att sälja det. Måste jag betala skatt på spekulation? Om jag inte byta mig, kommer jag att behöva betala någon skatt på spekulation. Men även om bara e

Mir var LPAR av min spanska bank för SEPA Credit Transfer &; 100000 & period, - € och rpar; 200 period, - € beräknas & comma; är ok & quest;

Är detta legit? Sedan införandet av IBAN och BIC en elektronisk överföring är möjlig över gränserna med hela EU konto / bankkod. EU kräver att en överföring inom EU inte längre kan kosta som en nationell överföring. Så jag skulle inte bara acceptera

Beräkna Måste Argen månatliga grundläggande behoven hos en familj och komma; om inkomsten förändras ständigt och quest;

Sedan 01.12.2008 jag på kort tid arbeta, min make sedan 31.12.2008 Hartz IV (avvisades eftersom jag arbetar eller har tjänat i november alltför)) Som jag nu beter till samriskföretaget har beräknat mina inkomster i November? Vi är bara två, JV måste