B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Internet räkningen beställa webbshop leverans Internet & plus; Online Shop 2012-09-22

Varför kan jag plötsligt enkel order & quest inte;

Advertisement

Jag har redan två beställas i en särskild webbutik på grund av vad som hade fungerat utan problem. Även med den första ordningens (som också är relativt sällsynt för nya kunder) arbetade ordern korrekt. Jo jag ville ge en 3: e ordning och jag fortsätter att få meddelandet fel som inköp på kontot är för tillfället inte möjligt och en hänvisning till andra former av betalning såsom kreditkort eller kontanter. Jag förstår bara inte. Jag har både räkningar order betalas i tid. Varför är det nu är det 3: e gången inte längre fungerar nu på en gång? Om felmeddelandet kommer alltid meddelandet bör man i Klarna (som är kontopartnern) samtal. I Shabe gjorde också och de berättade att de inte hade fått någon Able Hung, det skulle vara med min information okej, skulle jag vilja att ta itu med webbutik. Men butiken hänvisar mig övergå till redovisningspartner. Så på något sätt spela bollarna nu ömsesidigt och jag vet inte på vad som kan vara det. Har någon en idé?

answers

Nej, det har jag inte en aning. Bara det har hänt mig en gång att en av de betalningsmetoder som erbjuds på en gång var inte tillgänglig "för närvarande". Det kan betyda vad som helst. Förmodligen det finns några interna problem med dig.

Eftersom du haft kontakt med kontopartnern och detta innebar att med dina data allt är i ordning, kommer det sannolikt att vara på grund av interna / tekniska problem.

Om du någonsin har haft ekonomiska problem, du vet att även de bästa. Vissa onlinebutiker anser bara över vissa fakturabelopp din kreditvärdighet. Har du köpt den här gånger dyrare än förra gången?

Du kommer på något sätt en dålig poäng i en informationsdatabas fick. Det skulle kunna ske genom att när någon är vad på detta område skuld komma in i samma hus drar där du bor.

Kanske alltför många parabolantenner på väggen?

Hej!

Om problemet är med online butik eller revisionsbolaget, kan vi inte ta reda på. Men jag ger dig också råtta, ibland kontrollera med schufa om kanske beter skälmskt med dina data ... Har det nyligen bara åter läsa vad där jag tänkte också för mig själv, vilken rätt så en "poäng" om mig skräddarsy.

Kanske butiken erbjuder bara inte på den tiden.

Antal kreditkort eller _Nachnahme eller vad är enkelt och alltid bra

Herrens vägar är outgrundliga - onlinebutikerna här förmodligen.

  • kan vara att båda platserna inte berätta sanningen
  • kan vara att det finns tekniska problem
  • kan vara att det finns gränser för de belopp för betalning
  • kan vara att din kredit inte passar
  • kan vara att min bill inte går (för tillfället)
  • kan vara att ....

Orsakerna kan vara många för det. Varför ni insisterar på betalning av köparen, vilket inte är möjligt för närvarande troligen är för mig obegripligt.

Lösning: inte betala för kontot, vänta några dagar, inte beställa.

Det är inte en butik, men till partnern av butiken som gör bokföringen med säkerhet. Med mycket strikt Abrechnern behöver tid bara på fel gata delstaten att inte kunna köpa på Rechnugng eller direktdebitering.

Köper i en annan webbutik.

Därför -vielleicht-:

http: //www.finanzfrage.net/frage/androhung-von-buensch-inkasso --- Utrustnings var-sch ...

Related questions

Vilken bank är låg vid små värdepappers order & quest;

Vilken bank är i små värdepappers order är billigast? Var hittar jag det jämförelser? Skulle vilja göra inköp mindre (storlek btw. 500 och 2000 € per beställning). Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Beg

Varför skulle ett statligt företag som webben acceptera utländska order & quest;

Jag läste att de tyska järnvägarna har tilldelats kontraktet för planering av ett järnvägsnät i Förenade Arabemiraten i de miljarder som beviljats. Varför vad som är möjligt och hur fortskrider här inte konkurrensmyndigheten? När allt kommer omkring,

Kan Internet Postorder Avvisa Order & quest;

Hej. En kollega till mig i en Internet postorder köper en bärbar dator och returneras inom två veckor eftersom han inte fungerade korrekt. Hon får då tillbaka pengarna, alla mycket lätt. Nu har det på samma leverans hem igen vill beställa något, men

Vilka flyktiga lagervärden inte ska använda stop loss-order & quest;

Finns det lager / sektorer som tenderar att ha en tendens att ha en mycket, mycket stark volatilitet, som man bör använda i något fall en stop loss-order, eftersom sannolikheten är mycket hög att aktiekursen omedelbart eller relativt snabbt stiger ti

Kan du rekommendera en bank i Österrike för en enkel paycheque & quest;

Jag behöver snart en enkel lönekonto i Österrike medan jag arbetar i ett projekt där. Kan du rekommendera mig ett? BAWAG PSK (Postbank) eller deras direkta bank dotterbolag EASYBANK är en av de få alternativ i Österrike där du betalar inga avgifter f

Vad är effektivt bättre: nätmäklare eller Bank Order & quest;

För närvarande är jag överväger lager för att försöka bygga mig en liten portfölj det en gång. Kan någon berätta för mig vilka avgifter måste jag betala för online brokerage, liksom på en bank i snitt mig? Vad är lämpligt för en nybörjare? Avgifterna

Vilka är dina erfarenheter med överläkare och enkel Försäkring & quest;

Vilka är dina erfarenheter med sjukhus tilläggsförsäkring som ger överläkare behandling och enkelrum. Är det värt det wiklich eller en försäkring en onödig utgift? Hej, alla svar är mycket auffschlussreich och kunde inte hitta en sak gemensamt: felto

certifikat Icke-bedömning PIT deklaration samtidigt: För år, det gjordes så & comma; nu plötsligt inte längre & quest;

För år, jag har en liten pensionär med kapitalinkomster NV certifikat från min Skatteverket. Varje år, kallar mig FA kan vara skriv PIT deklaration. Jag gjorde lydigt till taxeringsår 2014 och det var för FA hittills ok. Märk väl, min beskattningsbar

När det gäller redovisning avgiftsfritt vid företagskonto endast övergående konto för order & quest;

Hej! Vi har kört ett gemensamt evenemang med andra småföretag order på en utskrift (flygblad etc) genom vårt företagskonto och företagsadress eftersom det inte var något annat möjligt av organisationen på kort sikt. Nu vill vi att passera de olika fa

Kan du ge bort insamlade olje order & quest;

Jag har hört att du kan spara pengar på större beställningar av eldningsolja, men hur kan du ge bort insamlade olje order? Gör det en? den känner till det? Priset är graderad enligt beställningsmängd och skillnaderna i storlek. Vi köper nästan alltid