B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-31

Varför inga pengar tillbaka på tågbiljetter med specifikt tåg & quest;

Advertisement

Är det lagligt, att man inte kan byta eller lämna tillbaka dessa biljetter? Om jag köpte något jag behöver det, men kan också byta ut det?

answers

Man kan spara biljetter fram till dagen innan hemresan, men måste betala 15 euro avgift.

Biljetterna med särskild tåg det normalt använder besparingar eller kampanjer.

http://www.bahn.de/p/view/buchung/onlineticket/erstattung.shtml

Related questions

inga pengar tillbaka

Hej! Jag köpte i Steibruch (ung modekläder) i Leipzig, T-shirts för min dotter för hennes födelsedag. I kassan frågade jag om jag kunde byta detta också - ja. Väl tyvärr, dessa inte passar. På kvittot men är "ingen återbetalning politik". Men ja

pengar tillbaka för länge, vänta en reservdel & quest;

när man köper en plats spelar musik högtalarna bruten, nu var vi redan den andra vertöstet gånger, reservdel är ännu inte jag eingetroffen.kann företaget en tidsfrist och sedan de gegebenebfals återta pengar? Det gäller den tyska garanti lagen. När d

Varför är bankomat Sparkasse inga pengar från & comma; när jag tar VISA & quest;

Från tid till annan, om jag vill ta ut kontanter med mitt VISA DaimlerChrysler Bank vid Sparkassen-ATM, det helt enkelt inte fungerar. Varför är det? (Vid de medel på kontot, bör det inte vara riktigt.) Det är endast meddelandet: inte möjlig drift. D

men kränkning av underhållsskyldigheten har inga pengar att flyga till Tyskland vad nu & quest;

Så jag bor är ett år Spanien. Bin Arbetslös men inte registrerade som arbetslösa. Live till tid genom att hjälpa till jobb och min flickvän. Mitt ex har nu gjort ett formellt klagomål och i 2 veckor är öppningen av Haubtverfahrens. men jag har inga p

Pengar tillbaka-garanti: Jag behöver några bevis & quest;

Många företag annonserar att du får pengarna tillbaka om du inte gillar produkten, liksom i livsmedel. Men jag undrar, måste jag ge några bevis för att produkten inte uppfyllde mina förväntningar, eller kan jag bara be så mina pengar tillbaka? Nej, g

Denna händelse avbryts & comma; fördraget ingen information om återbetalning och komma; inga pengar tillbaka och tid, och tid, och tid, och strävan;

Jag hade biljetter till en händelse för mig och min familj orolig priset 430 euro! Händelsen var samma dag wg. ungutem Väder blåst nu får mig till bidrag. Arrangören svarar inte på mina e-postmeddelanden och står i Villkoren eller på räkningen av bid

Kupong i stället för pengar tillbaka och komma; är den rättmätige & quest;

Jag beställde min make som en födelsedagspresent en ljusare på Internet. Eftersom maskinen inte fungerade, jag skickade det tillbaka och få en ny. Även det inte fungerade och jag skickade det tillbaka. Nu får jag en kupong för motsvarande tändaren i

Pengar tillbaka med snedvriden syn på konsert & quest;

Jag hade betalat 85 € stycke för biljetter, men ljudkvaliteten var ganska dåligt och helt blockerade bild av scenen av talare och byggnadsställningar. Kan du be om en prissänkning här? Arrangören måste erkänna ingen prissänkning för visuell obstrukti

Med hänvisning till min första fråga: Säljaren kan inte betala mig mina pengar och tid; Vad kan jag göra & quest;

Hej! Min fråga gäller i synnerhet mina erstgestellten frågor om mitt bidrag från 22/11/2014. Jag har fortfarande inga pengar tillbaka erhalten.Die försäljare hade återbetalat i mitten av januari 2016 tid mig inköpspriset (mindre. Ersättning för använ

har inte fungerat i Tyskland för barn farföräldrar inga pengar för di TILLBAKA vad gör

hade från Tyskland borta inte fungerade varken i Tyskland eller utomlands, skulle vilja återvända tillbaka till Tyskland, men inte vet hur man ska gå till väga problem, är redan 50. Mina barn är stor blir med mina föräldrar. faktiskt fick idén att öp

0
Views
0
Ccomments