B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-05

Varför finns det faktiskt konstruera GmbH && semi; Co & period; KG & quest;

Advertisement

Mir är redan klart att en GmbH och KG finns två typer av företag för företag. Jag är dock inte säker på vad konstruktionen GmbH & Co. KG kommer att medföra. Jag har märkt att många entreprenörer har valt en sådan juridisk form. Vilka fördelar har det har?

answers

KG har förutom Teilhaftern de kommanditdelägare som är ansvarig ogifta underlättas med deras insättning, alltid åtminstone en hel Misty, som är ansvarig med hela sin egendom.

Om jag nu rollen som General Partner med en Kapiutalgesellschaft GmbH, LTD. låt uppfattar det övergripande ansvaret sitta begränsad.

Inom byggsektorn som är särskilt viktigt eftersom skadestånds kan vara extremt där.

Dels tankfartyg för farliga transporter juveler äger KG, med en central GmbH.

Till skillnad från en KG är inte en privatperson i ett GmbH & Co.KG som bär hela ansvaret för företaget men GmbH (aktiebolag). Denna konstruktion menas ägare bakom det att så långt som möjligt skydda mot ansvarsrisker.

Related questions

Vet någon Langguth välja GmbH && semi; Co period, KG & quest;

Finns det någon som Langgut välja GmbH & Co.KG i Wartburgallee 84, Eisenach? Ville ha mig i webbsidor öppna för detta företag mer att lära, men få detta är inte riktigt ut. Bortsett från hemmet jag bara inte på. Har en ny finansiell mäklare av en and

Skuld GmbH && semi; Co & period; KG & quest;

När GmbH & Co. KG, den allmänna partner, är ansvarig med hela sina tillgångar med ansvar insättning till exempel kommanditdelägare. € 25000. Låt oss anta att det går vad fel. endast kommanditdelägare förlorar sin € 25.000, som är ansvarig för resten?

Eftersom fördelningen av vinster sker vid en Gmbh && semi; Co & period; KG & quest;

Kan någon berätta för mig hur vinstutdelning sker vid en GmbH och Co. KG mig? Finns det fasta regler eller fast i enskilda kontrakt? Detta är oftast definieras som en formel i enskilda kontrakt. I det här exemplet får aktieägarna z. En fast "vinstand

Privat samling från företagskonto av en Gmbh && semi; Co & period; KG & quest;

Hej! om jag vill ta & Co. KG, en privat samling från näringslivet hänsyn till Gmbh, hur gör jag det rätt? Jag Om hur min slutet av månaden bara med ämnet "privata samlingen" vad auf privata konto? Jag har läst på internet en hel del, men tro

Beskattning i GmbH && semi; Co & period; KG & quest;

om jag har en GmbH & Co. KG då jag misstänker att de kommanditdelägare är förmodligen också de som är partner i bolaget, eller hur? Vad är beskattningen av "komponenter" i konstruktionen? a) beskattning av GmbH och b) beskattning av KG-delen

AMI GmbH && semi; Co & period; "& Semi, pensionsfond tillväxt 2" och halv; KG

God dag, Jag försökte hitta information om ovanstående produkt och denna leverantör, så långt förgäves. Så min fråga är: Vem kan ge mig information om informationskällor och erfarenheter som möjligt. I förväg någonsin tack AMI GmbH & Co. "försikt

Fusion GmbH && semi; Co & period; KG GmbH

Hej forum deltagare, som jag slå samman ett GmbH & Co. KG på en många år aktiv på marknaden GmbH? Mir är temat för sidan av den rena genomförande (inkl. Alternativ), skattesidan och hantering av risker är mycket viktigt .... Om någon har råd, erfaren

Kapitalstyrkan hos en GmbH && semi; Co & period; beräkna KG

vid en GmbH eller AG Jag kan bestämma kapitalstyrka, t.ex. via SGD. kapital eller eget kapital. Tja, kom jag över en GmbH & Co. KG. Det tycker jag i branschen registrera någon uppgift i kapital. Hur kan jag bestämma den finansiella styrkan hos en Gmb

Man läser ofta de företag och komma; på GmbH && semi; Co & period; KG högt & period; Skälen till en sådan konstruktion och quest;

Jag ser ofta företag som är en GmbH & Co KG. Jag försökte förstå vad det handlar om. Men helt klart är inte min motivation. Varför någon slags form av samhället och inte en KG eller GmbH? Jag söker inte förklaringen som en form, men motivationen! Mån

& LPAR, själv & rpar, huvudstad i en GmbH && semi; Co & period; KG & sol; Kommanditbolag - kapitalstyrka meddelande & quest;

Jag har hittills behandlat enbart GmbH och AG. Där hittar du den grundläggande / kapital samt eget kapital, som redovisas i balansräkningen. Hur är det för en GmbH & Co KG? Om jag letar efter här i företagsregistret eller Bundesanzeiger finner jag in