B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar Bank Ränta sparkonton pengar & plus; intresse Tillgänglighet 2012-11-14

Varför får jag samtalet pengar högre ränta & quest;

Advertisement

Jag får min dagliga pengar mer intresse än andra konton. Jag förstår inte varför, jag kan varje dag ta bort mina pengar. Borde inte få mig om jag sätter den på lång sikt? Det skulle vara mer av intresse för banken, eller inte?

answers

Naturligtvis får du på ett sparkonto med bättre ränta än z. Ex. En bytesbalansen (eller vad som menas med "andra konton"). Pengarna på ett sparkonto är erfarenhet, jämfört med bytesbalansen längre på kontot och kan inte reduceras automatiskt med varje debitering. Och ja du också få bättre räntor för en bestämd depå.

För ett sparkonto finns det ingen möjlighet att göra en direktdebitering eller banköverföringar. Detta resulterar i en lättare administrativ börda för banken än ett checkkonto, vilket sparar kostnader och skickar dem i form av högre räntor till kunderna.

du ser dig inom banken för de villkor, sedan ditt uttalande är också sant. Du kommer bara jämföra marknaden och det kommer du bättre dagars pengarna priser används som på fasta insättning.

Sök gånger vardera i en bank, och jämför priser. Då hård pengar skulle vara bättre betald än dagtraktamenten.

Din fråga är tyvärr formuleras mycket porösa. Så ett schablonbelopp inte kan säga det också, eftersom varje bank utformat sina förutsättningar själva. Jag Kan berätta direkt banker som betalar mer än de praktiska dagliga intaget för insättning.

Om räntorna på kortfristig inlåning under langristen insättningar, då talar man om den "inverterade avkastning". Google kommer att hjälpa dig vidare i ärendet.

Related questions

När ni har den senaste livförsäkring för att slutföra & comma; För att få ännu högre ränta & quest;

Hur länge du måste fylla i åtminstone en livförsäkring till mer för att få högre hastighet? När kommer den garanterade räntan sänks? Modifierad därigenom följaktligen en del av överavkastningen? Om en förändring av garantinivån ännu inte har fattat e

När BBBank inteckning det finns ingen administrativ avgift och komma; förväntar sig en högre ränta & quest;

När BBBank inteckning det finns ingen administrativ avgift, räknar automatiskt en högre ränta på lånet? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Bara för info: avgifter för att beh

När en Riester pensionsavtal avslutas efter 2 år och komma; du får eftersom de pengar som betalats & quest;

När inte längre har råd och meddelar efter 2 år - du får eftersom de pengar som betalas ut eller finns det inget betalt? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Naturligtvis får du

Kan vi förvänta oss strax faktiskt högre ränta & quest;

Vi är inte tolerera högre räntor i euro band med många svaga länder. Jag tror att räntepolitiken vorranging angepast de svaga länder och vi kassörer i Tyskland till vår export i euroländerna, inte att kompromissa. En höjning av ECB med 0,25 poäng är

Jag har 7 barn och komma; byggnader och period; 1957 - 1968 & comma; får jag hoppas att högre barnbidrag & quest; När mer pension & quest;

God kväll här. Jag har 7 barn utbildade, som är födda från 1957 till 1968. Får jag ser fram emot högre barnbidrag? Hur mycket mer hyra skulle vara - och från det? Skulle bli mycket glad, eftersom jag har bara 280 pensions euro, kunde så många barn in

Är det för att spara investeringsförsäkringssparande i finansinstitut snart högre ränta & quest;

Jag har något på radion ... det för att spara investeringsförsäkringsbesparingar i finansinstitut snart högre räntor? Då investerare kan hoppas åtminstone en ny beräkning av BGH är definitivt krävs. På focus.de finns en artikel om "seger för bankkund

där får jag nu pengar från KfW & quest;

Hej, jag har ansökt om ett lån på min bank och KfW och få godkänt. Får jag pengar från mitt KfW nu eller jag måste begära att betala extra? Tack! Lånet från KfW alltid begärt på de bank, som också sköter utbetalningen och återbetalningar. Banken tar

Varför kan auto banker erbjuder högre ränta & quest;

Jag läste i tidningen att bilen banker erbjuder ofta högre räntor än vanliga banker. Varför är det så? Ekonomier, har bättre eller andra skäl? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo

Är en MRP ökning i samband med en högre ränta & quest;

Jag behöver ett kortsiktigt öka min DISPO lån, som är närvarande på 3.000 euro. Min bank manager berättade att han måste öka MRP med 0,5%. Det är min uppfattning Ausbeuterei. Risken ökar inte för banken presenterade jag intyg om min arbetsgivare för

Jag får hur mycket pengar barnet 2 & quest;

Hej! Jag har fött på 31/07/2010. sedan får från nästa månad mina föräldrar pengar, som förväntas vara på ungefär 1000 € (ännu inte fick brevet, exakt hur mycket jag). Vi har nu faktiskt mycket snabbt ett annat barn (ca 6 månader efter födseln av en,

3
Views
0
Ccomments