B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-21

Varför är fondförvaltare så utan framgång & quest;

Advertisement

Enligt statistiken, endast 10% av fondförvaltare har var sin fond mäts översteg aktieindex. Det säger också att man har som en privat investerare ännu värre kort i handen?

answers

10% kan eller inte kan vara. Jag vet statistik som talar om en bättre ränta, t.ex. 30%.

Varför är det så? Jag tittar på resultatet av följande problem: i utförandet även strömma kostnaden med en liknande abonnemang eller förvaltningsavgift. Den första måste förtjänas. Detta är i många fonder, som i allmänhet tjänar en liten avkastning, inte så enkelt.

Dessutom är de medel som faktiskt jämföra ett index, detta ofta, men detta är inte korrekt, eller de medel som särskilt söker ett annat val och strategi. Således är jämförbarheten relativ.

Det kan vara så att en massa pengar är inte lika bra som referensindex. När du väljer en fond, som ligger nära ett index, så ska du göra en bra jämförelse med inte ens köpa lågpresterande.

Det säger också att man har som en privat investerare ännu värre kort i handen?

Nej, betyder det inte. Det innebär för mig att man bör titta närmare på urvalet. Hur många investerare köper blinda irgeneinen medel?

Endast de som har en tydlig strategi, känner marknaden i viss mån även för att göra ett val eller en bra konsult, som kommer att vara väl positionerat för att finansiera.

Många indexfonder / ETF: er, som ger en alternativ form av vad man ser. Med tanke på det stora antalet fonder (det finns tusentals), det är verkligen svårt att välja, men det finns något för alla. I ETF är ofta inte fallet.

Nej, ur ett rent statitisch, så har du ännu fler möjligheter, eftersom det hela är totalt ett nollsummespel.

Ju mer rörliga på ena sidan av Gauss normalfördelning, desto mer utrymme på andra .... :-)

Med lite (eller lite mer) tur kan du åtminstone slå som privata investerare förlorar genomsnitten av medel - men man kan också skära betydligt sämre.

"Faith No Statistigk att du inte har förfalskade själv" (Winston Churchill tillskrivs, men är min)

Den ständigt åter därför kommande uttalande utan att känna till bakgrunden, helt värdelös. Framför allt, alltid ifrågasätta varifrån den kommer. ETF bransch som har index släpar kroniskt och chans z. B. ett intresse av att argumentera mot fonder och siffrorna tolkas olika från neutrala kroppar och återigen i motsats till BVI.

Vad är sant? Beroende på fondens mål, kommer det att vara framför gånger, tider är bakom sitt index. . Om indexet såsom USA och Europa har hög viktning, är det - som fullinvesterad och dessa länder har gått bra - ha ett bra år. Om han - som han måste - tillväxtmarknader eller råvaror vägda hög, har han en Siena värsta år bakom.

För bokning är: Prisindex är slagen av nästan alla genanagten fonden. I Performance Index är tjuren marknaden är inte så lätt. De är trots allt alltid fullinvesterad och har ingen kostnad. Du kan inte köpa, också.

Det slår mig att om du nu ser tillbaka, DAX (en Performance Index) och Euro Stoxx (som Performance Index) verkar ganska lätt att slå. Jag har verkligen funnit några index kramas, vilket var sämre än index. Anledningen är att viktningen av banker och finansiella stockarna i indexen är relativt hög. MSCI World som ett avkastningsindex motsatte sig schalgen betydligt svårare. Fåtal fonder har viktat så att MSCI World, USA, Europa och Japan.

Nu om Deutschalnd- och Europa medel väl, världen förtöjning dåligt? Nej går den fram och tillbaka. Tids förvaltade fonder är bättre, ibland indexet. Precis som Value och tillväxt, standard och kapitäler, växlar med eller utan övervikt på utvecklade marknader, är indexen beroende på marknadens villkor ibland bättre.

Index men har två nackdelar:

1. Du är alltid mer volatila i genomsnitt som kostar lite mer nervös och

2.man de kan inte köpa.

Du kan köpa bara systemrelaterade produkter som presterar sämre än (Performance) Index. Detta är också sant om du härmar honom eftersom man har också kostat.

Detta är en ganska komplicerad fråga, som man skulle kunna skriva en hel bok.

Studier visar ett antal aspekter:

  • ca 20% av alla medel (beroende på marknaden varierar antalet) inte slå sina jämförelseindex
  • ETF investerare har en betydligt sämre prestanda än de faktiska index
  • De högre förvaltningsavgifter, desto sämre prestanda medel
  • Medel som just har fått en rating uppgradering kommer att köra värre den här gången
  • Medel ofta på nytt med pompa och ståt, men försvinner i hemlighet och tyst via fusion eller likvidation.
  • Investerare som simmar i strömmen har en genomsnittlig sämre än kontra investerare som ständigt utför en ombalansering

Mycket av det är förståeligt om du vet hur fondbolag fond fråga och hantera :-) Jag ska försöka att lite kör i följande kommentarer och hoppas att det inte leder till en roman.

Hej!

det är ännu värre! Jag har under de senaste dagarna skrivits i några av mina xing-forum om:

här från diskussionen i xing-banking klubb:

Alexander Klautke 2013/03/12, 14:28

vilka medel kunde slå MDAX?

Hej!

MDAX, vår rekord aktieindex med bästa prestanda är helt enkelt svårt att slå för många år.

Ändra YTD + 37,62% 1 år + 41,19% 3 år + 68,00% 52W hög (2013/12/02) 16418,33 52W Låg (2012/12/04) 11592.53

Nu är jag sedan länge med sysselsatt aktiefonder och fann att mycket få tyska aktiefonder kan ge MDAX paroli.

Utvecklingen 1 år 3 år 5 år 973 882 Credit Suisse Equity Fund (Lux) Small & Mid Cap Ge + 39,51% + 68,18% + 211,52% A0DN1Q FPM fonder Stockpicker Tyskland Small / Mid Cap + 36,42% + 66,94% + 213,50% 515240 DWS tyska Small / Mid Cap + 42,50% + 64,01% + 225,29%

hälsningar från Neckar dalen a. Klautke


Tobias H. 2013/12/04, 10:28 Re: vilka medel kunde slå MDAX?

Det knappast en fond kan göra det, är uppenbart ... bortsett från det faktum att en fond kan fullinvesterad och aldrig uppstått, extra kostnad i förhållande till index, måste en aktivt förvaltad fond verkligen återspeglar en "opinion".

Detta innebär att en fondförvaltare kontinuerligt med sin över- och undervikt måste vara rätt. Denna "talang" kan hittas mycket sällan ... eller är det en tillfällighet, men då endast för en kort tid tillbaka överträffa ...


Alexander Klautke
2013/12/05, 05:22 Re: vilka medel kunde slå MDAX?

hej, mr h.!

Jag blev verkligen förvånad min fast position något, eftersom det var ofta tidigare varit ett annat sätt.

Jag titta på marknaden regelbundet under många år och hade tidigare alltid funnit tillräckligt med pengar, som var bättre än index.

särskilt eftersom jag verkligen levde själv som. borde skämmas ihjäl för att komma med min prestation även i nära en MDAX.

men det är på börsen är inget som inte hänt tidigare ......

hälsningar från Neckar dalen a. Klautke


Tobias H. 2013/12/05, 08:04 Re: vilka medel kunde slå MDAX?

Hello Mr Klautke,

ju mer en bredare marknadsutveckling forma utvecklingen, desto mindre fonder förvaltar

Hello Mr Klautke,

ju mer en bredare marknadsutveckling forma utvecklingen, desto mindre pengar och göra det mer sannolikt att felbedömningar, inte ta önskad framgång. För om hela marknaden går bra, är det naturligtvis svårare att hitta outperformers som löper till och med bättre än genomsnittet (som är omotiverad drog upp).

Under de 20 år jag observerar marknaden jag har en hittats. Det finns praktiskt taget ingen fond bättre än permanent. Det finns också några permanenta outperformende fondförvaltare. De som fortfarande kan vara statitisch också förklaras av slumpmässiga effekter. Om du alltid var mer framgångsrika i det förflutna som din benchmark: Grattis! Surfing så länge som den håller denna våg ;-)

Många hälsningar, Tobias H.


Alexander Klautke
2013/12/05, 18:53 Re: vilka medel kunde slå MDAX?

Ja, det stämmer, de medel som var särskilt bra fem eller 10 år, som inte nödvändigtvis är i dag. men jag vet några som fortfarande är i det översta fältet.

och att man kan knappast slå MDAX kör särskilt bra för år bara lyser upp en. i stormiga tider där marknaderna går över styr, som TB 2008/9 kan det vara en god förvaltare över trassliga marknadspunkterna, med bibehållen klar i huvudet och shoppingmöjligheter kan utnyttjas för sig själva.

Jag är också så: när jag faller 08 till exempel tre gånger alliansen under 50 kunde eu köpa och sälja några veckor senare för över 70 eu, vilket var en stor sak, 3 gånger 30% = 90% även om andelen i slutet har knappast gått.

eller vw eller eu porsche under 30 år eftersom du bara har att komma åt. men många är förlamad i sådana tider och inser inte möjligheten.

särskilt de enorma fonder som Carmignac hantera 11 eller 24 miljarder, vilket redan ger lång mig. mindre fonder, som till exempel hanterar 100 miljoner är mycket mer flexibla, mer lyhörda för marktveränderngen och återspeglas också i utförandet.

men jag har redan sett riktiga flaskor: små medel med 1,6 miljoner, är 20% i minus, samtidigt som hälften MDAX nästan fördubblats. har förmodligen väntat alltför länge på björnarna, men alltid kommer tillbaka ;-) känd av

hälsningar från Neckar dalen a. Klautke

Related questions

Om gasledningen genom Östersjön en framgång & quest;

Slutligen måste alla nödvändiga tillstånd är på plats för att bygga gasledningen genom Östersjön. Frågan är om det verkligen är en framgång för företaget Nord / ström, eftersom i Tyskland gasförsäljningen förra året nedgång 5,5% var. Det finns även a

Har en invändning för beskattning av inkomstskatten förskottsbetalning utsikter till framgång & quest;

Jag är anställda måste betala extra 650 € i 2014, till 1040 € 2015 förskottsbetalning från 2016 i 4 omgångar. eftersom den sista skattsedel var flytta kontrolleras för noggrannhet? Ofta sådana larmrapporter kommer i par av fel skatteklass val t.ex. s

Är det värt att använda Web 2 & period; 0 i varje företag & quest; Hur mäter man framgång & quest;

Bloggar, Twitter, Facebook fansidor ... det finns många sätt att vara aktiv som ett företag i online marknadsföring inom Web 2.0. I första hand är det tidskrävande och det måste finnas bra innehåll. Det som Burger King, BMW och Co är på framsidan, är

Juridiska arvoden även utan framgång & quest;

Hej Alla, Jag behöver rättegångskostnader en tvist (Hyrestyp) fortfarande måste betala även om för oss ingenting kom ut här? Depositionen vi BSP. fortfarande inte sett. Advocate alltid skrivit endast bokstäver, men det har lett till någonting. Nu rät

Har aktier i fotboll framgång & quest;

Det finns flera fotbollsklubbar, som är ett AG. Har faktiskt några av dessa aktier hade verkligen framgång eller fortfarande? De allra flesta fotbolls aktier var inte bra investeringar i det förflutna. Men frågan är om de ska som sådant ses alls. Van

Hur kan marknadsförings- och PR-kampanjer för att mäta framgång & quest;

Ta marknadsföring och reklam verkligen så mycket? Jag hörde nyligen att en tv-reklam andra kan kosta upp till 30.000 € för primetime. Anta att jag har då en 10-sekunders plats, som kostade mig € 300.000. Om denna plats sedan registreras av ytterligar

Arbetsgivare stämma för mobbning och tinnitus och period; Framgång & quest;

en vän har sannolikt att stämma sin arbetsgivare för trakasserier (genom ny chef). För henne skador som orsakats av den extra stress som orsakas av tinnitus kan identifieras. Hon har nu avslutats, eftersom de inte längre kan stå arbetsklimatet. Men h

Felaktiga råd Bank 2006 - vad utsikter till framgång & quest; Ingen juridisk och exkl; & period;

Vårdslös rådgivning söktes av Bank Retirement Account, erbjöds en högriskinvestering (nu total förlust). Har lagen i dag, enligt vilken banken är också ansvarig för ett kontrakt under 2006? Utsikterna för rättsliga åtgärder? Ingen rättsskyddsförsäkri

Ändra Zonindelning: Fanns det några utsikter till framgång & quest;

Hur är det, om utvecklingsplanen utesluter en viss tagg / bilaga? en har sedan chans att lyckas och där du måste bara göra en begäran? Kanske har du inte densamma i hela Zonindelning förändring (som verkligen skulle vara ganska omfattande, komplicera

försäkringsbolaget kan verkligen totala kostnaden för att ringa mig och komma; om hängslen inte få framgång & quest;

är det sant att försäkringsbolaget kan ge den totala kostnaden för hängslen senare faktureras om mitt barn aufgrd.mangelnder tandvård, inte har önskad effekt är att föra spännet? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifi

0
Views
0
Ccomments