B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

sjukhem kostnader kostnader för vård underhållande snarare föräldrar underhålls föräldrar-Underhåll & plus; vårdkostnader 2012-07-04

Vårdhem kostnader från månad till månad överlåtas

Advertisement

God dag, älskar människor,
Kanske vet om det och kan hjälpa mig ...

Min mamma är i ett vårdhem och jag måste stödja dem -according Sozialamt- med upp till 297 euro per månad.
Min månatliga bidrag är mycket annorlunda i dag. Mellan 100 och 250 euro. Men aldrig mer än 260 €.

Nu den vårdnivån har förändrats (1-> 2). Denna begäran lämnades 06/2010 från vårdhem och har nu godkänts för 09/2010 (om du så uttryckt). Medlen alltså betalas ut förrän 09/2010.
DH sedan 06/2010 är högre kostnader, beräknad vårdhem med totalt 1200 euro och nu unika krav på mig. Efter att jag kommer att betala 297 euro per månad. Resten tar över socialtjänsten.

Min fråga:
I år var det många månader under vilken jag var tvungen att betala en del betydligt mindre än 297 euro. missbedömde det och nu måste jag betala 1200 euro?

Eller är någon efterfrågan att se för varje månad och vårdhem sitter kvar på sina kostnader och jag inte betala?
Skriftligen försäkringskassan är verkligen "månatlig betalning av max. 297Euro "och inte" årlig belastning på max. 3564 euro (12 * 297)

hälsning,
Chris

answers

Normalt kommer omsorg betala de högre fördelar för slutenvården vid beviljandet av högre vårdnivå tillgänglig för de sökande. Jag råder dig igen för att fråga här exakt vid den medicinska försäkringskassan. Det handlar om en massa pengar. Eftersom du varje månad. max. måste betala 297 euro, är försäkringskassan månads. Skillnaden mellan den tidigare betalat underhåll och den maximala underhåll av 297 euro från du frågar, månad efter månad. Vårdhem är inte sitter på kostnaderna, kommer ett eventuellt underskott måste punga ut socialbyrån.

Related questions

Konto Model Giro Gold & comma; Kostnad per månad och tid; 11 & komma 95 € med försäkringspaket & plus; Credit Card Guld & comma; rekommenderade & quest;

Sparbanken har gett mig ett nytt konto modellen erbjuds: Giro guld, kostnader per månad. 11,95 euro, med paketet försäkringar och kreditkort guld. Följande försäkringar är: reseförsäkring, resa avbeställningsskydd (resans pris till 10.000 euro), reso

Jag förtjänar lite och komma; men har egenskaper och Mieteinahmen & comma; Jag måste betala vårdhem kostnader & quest;

Jag har en låg lön, men har sina egna hem och även en Hyresintäkter. Vad händer när min mamma kommer till vårdhem. måste Jag sedan sälja mitt hus för att betala vårdhem kostnader? Tack för råd. Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent

Upplösning kapitalförsäkring för vårdhem kostnader

Min mamma är sedan augusti förra året i ett vårdhem. För att täcka skillnaden hem kostnader, har jag redan använt upp alla befintliga besparingar. En ETW står fortfarande till salu som kan men u. U. ta lite tid. Min mamma har nu även en "kapitalförsä

Vårdhem kostnader för Angehörige- kan denna utvecklingskostnader är avdragsgilla & quest;

vad är det som när man måste ta över vårdhem kostnader för föräldrarna, i vilken utsträckning kan påståendet i sin egen kontroll? Sjukvårdskostnader för föräldrar kan hållas på obestämd tid för skattefordringar vanligtvis. Men bara de kostnader som i

Omräkning av vårdhem kostnader för 4 år möjlig & quest;

Hej! Någon som vet om ett vårdhem kan ge en enorm ytterligare krav för hela förra fyraårsperioden? Påstås varierade (i mellan ändå alltid regelbundet och mycket kraftigt höjt) månatliga fordringar (Pflegevers. + Pension + ytterligare betalning av bar

Måste jag delta i vårdhem kostnader

Min far nyligen till vårdhem jag eingetreten.Bin rättslig skyldighet mig att bidra till kostnaderna. Hej, har det viktigaste redan nämnts här. Om exakt kunskap behövs om här är en länk: http: //www.senioreninfo.de/pflege/pflegefall-was-tun/pflegekost

Social Office kräver vårdhem kostnader för min far att betala

Min far, som övergav familjen efter att han har mig (dotter) och min mor och hunden missbrukas, betalade aldrig underhåll för mig, aldrig stött mina studier är under 17 år i ett vårdhem, utan kontakt med mig. Nu tillgångar är uttömda och socialtjänst

Vem betalar för vårdhem kostnader och komma; om ersättning av långtidsvård är inte tillräcklig och strävan;

En gammal vän har blivit i behov av vård, och nu undrar jag som faktiskt betalas vårdhem kostnaderna om vårdbidrag av vård är inte tillräckligt? Om pension och pengarna räcker inte för vård, medborgare som barn hoppar efter kontroll om några privata

mamma bor på ett vårdhem och kommatecken, har ett hus och kommatecken, den måste säljas och period;

Min mamma har varit 4 år i ett vårdhem. hela ditt sparande snart upphör att gälla. Hon äger fortfarande ett hus. Måste de sedan sälja huset för att betala mellanskillnaden av att betala vårdhem kostnaderna fortsätter. Hyresintäkter redan används. Hon

Kan föräldrar underhållet juridiskt drivs av syskonen

Mor i vårdhem. Pension och vårdbidrag är inte tillräckligt för kostnaden. Mor har flera barn, några rika. 1 barn vill alla barn att betala lika mycket för resten av vårdhem kostnader per månad. Socialbyrå bör inte vara påslagen, förmodligen eftersom

0
Views
0
Ccomments