B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-01

vårdbidrag och undertecknat vägtull

Advertisement

dvs mitt liv partner får pflegegeld.bis nu sprang inloggad vägtull på mitt namn .vi kunde nu gasen Grez vägtull spara om vi enheten på dess namn übertragen.ist principen möjligt och hur söker jag det?

answers

Min åsikt är det inte nödvändigt omregistrera enheten. kan frigöras nämligen överhuvud eller maken. Här hittar du all information om:

http://www.gez.de/gebuehren/gebuehrenbefreiung/index_ger.html

Så Ett undantag skulle också vara möjligt om produkterna rapporteras till dig, men används av din man.

Related questions

Överallt där man vänder och komma; Om du vill använda som en medlem av vårdbidrag för hemvårds & quest;

Vem betalar för vårdbidrag för vård i hemmet? till försäkringsbolaget, där Pflegebedüftige är sjukförsäkring. Antingen den lagstadgade. Handväska eller privata försäkringar. Undertecknande måste de behövande själv ansökan, eller lagstadgade. represen

Räknar vårdbidrag för att få inkomst & quest;

Räknar vårdbidrag för att få inkomst eller är det bara tala stöd prestanda? Bidraget används av tidigare rättspraxis BSHG att främja och upprätthålla vårdberedskap (se fig. 5 BVerwG C 7,02). Vårdbidrag anses inte intäkter för patienten som skall räkn

Bostadsbidrag och vårdbidrag pfändbar & quest;

Hej, jag vill konvertera kontot till min mamma i en P-Acct. som det är med sina levande pengar skulle bli föremål för fastsättning? men att de fortfarande skulle vara lägre än kvarstad avdrag. då har det varit några månader vårdnivå ett till ökningen

Vårdbidrag under mamma och strävan från AG;

Hallå har följande fråga, eftersom jag nu har hört om detta ämne redan olika saker. Jag får från min AG vårdbidrag. Måste min AG också betala under barnledigheten? I grund och botten är det faktiskt gör för att ytterligare betalningar för innehåll. O

Måste Jugendamt vårdbidrag för barnbarn betala & quest;

Jag har 6 år är mitt barnbarn i mitt hushåll och har honom är hans födelse großgezogen.Seid 25 November 2008 Jag är arbetslös och min fru auch.Zudem jag blev arbetsoförmögen på grund av sjukdom geschrieben.Wir träffas, mig och min fru, ca. € 730 för

Bil vägtull avdragsgill & quest;

Om bilen vägtull att komma, kunde tyskarna sedan sälja åtminstone av skatten? Så länge det förblir sättet att arbeta och affärsresor på nuvarande skattesystemet för km paket, kan du inte nöja dessutom skulle det också gälla för en bil vägtull. Min ås

Är vårdbidrag ett helt år medräknas upprätthållandet av en förälder och exkl; & quest;

Hallå Kan vårdbidrag för funktionshindrade kommer att användas för att beräkna underhållsbidrag vuxen? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de http://www.behinderte-kinder.de/pflege/pfleg

kan jag kerdit anklaga tillbaka och komma; även om jag inte har undertecknat och har just avslutat & quest;

Jag har nätet en kerdit men fylld inte undertecknat. Baer bara inte vill Oich kerdit. Jag fruktar vad som kommer till mig och jag ska åtalas. eller jag måste undertecknas. Följ den säkra sidan rådet franzl0503. Förutom möjligen försäkran: Underteckna

Vad det har strävan med bilen vägtull att vara &;

Vad regeringen tänker att diskutera och överväga en bil vägtull. Är bilister belastas inte redan tillräckligt, eller regeringen är inte tillräckligt i fickorna, t.ex. med bensinskatten? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certi

Vårdbidrag prematur undersökning laglig & quest;

Hej till er alla, och även om jag har följande problem, min fästman får Sedan feb 2012 vårdbidrag i vårdnivå ett Enligt MDK redovisar en scanna är det gav bara den feb 2014. Idag fick vi ett brev från försäkringsbolaget, som nu är nu statfinden redan