B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring omvårdnad-Bahr privat omsorg vårdnivå 0 Care-Bahr & plus; privata omvårdnad 2017-08-28

Vård Bahr - på vårdnivå 0 alltid finns det bara 10 & percnt; i månaden pengar och komma; Jag tycker för lite och komma; Din & quest;

Advertisement

Jag har tittat på några försäkring för vård-Bahr, priserna är nästan lika och på vårdnivå 0 finns endast 10% av den månatliga pengar som skulle vara om du hade kontrollerat 600 Euro är endast 60 euro i månaden, vilket förefaller mig också lite. Med 60 Euro kan du fortfarande köpa mer än en -2 timmar vård per månad, vilket är alldeles för lite. Eller vad tycker du? Har du NEN spets för mig? Har befintliga villkor så jag tror att bara vård-Bahr för mig kommer att gå (diabetes och svår fetma). Tack.

answers

Ni talar om fördelarna i vårdnivå 0. Vad kommer det att vara att betala det? Vårdnivå är återigen något annat och sedan också mer betalt.

Care-Bahr är inte en enskild och bästa lösningen. Care-Bahr tillför be alla överkomliga för den minsta gemensamma nämnaren utan de frågor som skulle göra en normal lösning. Man behöver bara att själva bestämma vilken väg som är bäst.

Det kan faktiskt vara bara toppen att prova genom försäkringsmäklare för att hitta en taxa som kommer så nära som möjligt till personliga preferenser. Oavsett om det verkligen kan lyckas med redan existerande villkor för att erhålla försäkringsskydd utöver det minimum som rättsligt skydd också, naturligtvis, är i stjärnorna. Före sätta sig på måfå förfrågningar jag skulle avråda eftersom ansökan avslag skulle verkligen offenbahrungspflichtig.

Related questions

Utbyte av vårdnivå I-III och period; Hur länge är utbetalning av pengar & quest;

Våra föräldrar är vid mycket sjuk. Tidigare var de i vårdnivå jag, men har så kraftigt minskat att de nu i vården nivå III. Endast hittills ingenting har betalats. Mina syskon och jag sträcka en hel del innan. Hur lång tid tar en sådan sak? Vi behöve

Kan vara & comma också klassificeras kort i en vårdnivå; z period; b & period; efter operation för att få pengar och quest;

Om du måste opereras och efter ett tag är i behov av vård (t.ex. 3 månader) kan du sedan också ta pengar ur långsiktig vård försäkring för att få ekonomiskt stöd här. Där kontakt? Måste man placeras i en vårdnivå? Tack! Vad är vård? Permanent vård en

Hur kommer du att främja & comma; om du hyr en privat vårdförsäkring upphör & quest;

Jag erhiehlt idag en PR-brev av försäkring ... i en Beisatz blev jag kontaktad på Pfelgeversicherung och marknadsföring. Vem kan berätta mer? Demografiska förändringar för med sig: i framtiden kommer det att finnas fler och fler människor som behöver

Betalar vårdförsäkringen en subvention att föra en sjuksköterska du upptagen & quest;

En fråga, fars vård i AOK. Siffror som ett bidrag för att betala sjuksköterskan som vi har att göra? Sjukförsäkrings eller långtidsvård kommer att göra någon betalning för vårdgivaren, i min mening. Om vårdnivå, kan du välja mellan kontanter och in n

copayment Hospice

Hej, min pappa var nu tyvärr på ett vårdhem, och jag hörde att den betalda men barnen är inte alltid av socialen. Min fråga på vilken nivå av inkomster sant? Hoppas du kan hjälpa mig. Tack på förhand .... Barnen har en ersättning som kan liegt.Dann p

Kan ta hand pengar kommer att pant & quest;

Min fru och jag är nu i genomförandet fasen av en personlig konkurs. Nu min fru har klassificerats i vårdnivå ett och får 235 euro vårdbidrag. Är detta pengar pantsättning gratis eller så måste det ställda? Fördelar som kompenserar för ytterligare ut

Hyressubventionen för pensionär efter flytt - Hur och var och strävan;

Min mamma är 75 år och bor för närvarande ensam i Ruhr. Vi - (vissa familjemedlemmar) att leva i OWL och vill, drar hon i umsere stad. Du vill det också, men är oroad över att hon och hennes lilla pension på 700, - här ingen lägenhet blir Euro, eller

Måste vara Plegegeld II förkortas på grund av Blind Pengar & quest; Om sats & quest; Blindhet är ADVANCED

Människan är övervakad dag + natt vonEhefrau. Fru har segrat vårdnivå II (åsikt?) Man får men redan längre blinda pengar i HH. har New nu att förkortas för fru i meddelandet från uppsättningen för Plege II. Motivering: Det betalas blinda pengar. Rätt

Skötsel Bahr - som vårdbidrag där vårdnivå rekommenderar ni & quest;

Skulle vilja vård Bahr komplett och behöver råd. Vilket vårdbidrag där vårdnivå skulle du rekommendera mig? Jag tror att pengarna skulle vara i de första nivåerna av vård viktigt om du fortfarande kan vara hemma, eller vad tror du? Beroende på hur my

Vill vård Bahr komplett & comma; hitta på vårdnivå 0 lite makt & quest; Har du NEN Tips & quest;

Jag vill avsluta en underhålls Bahr. Jag har redan sett några jämförelser, men det finns alltid på vårdnivå 0 lite ström, endast 10%, vilket är i bästa fall 120 euro är inte tillräckligt. Du har en spets, som ger försäkring mer här? Tack. Jag tror at

0
Views
0
Ccomments