B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-18

Vara skuld och LPAR, en har och rpar; När hänsyn AV SKATTEDEKLARATION & quest;

Advertisement

Hej Alla,
Skulder (till exempel studielån återbetalning) i deklarationen (privata icke-kommersiella eller så) i beaktande när de återbetalas varje månad?
Kan du ange som en kostnad eller finns inga kostnader? Tack någonsin.

answers

Skulder inte berücksischtigt skatt vanligtvis, men inte mer än räntebetalningar som du måste göra för att betala av skulden.

Nej, självklart inte! Du har äntligen tidigare fått ett värde för dessa skulder. Detta är BAföG z. B. hyran / vardagsrum under träning / studie. Och naturligtvis som inte är avdragsgilla.

ledsen - Nej, inte en chans !! Den enda "skuld", som kommer att övervägas, är möjligen inteckning ... Här, dock då endast räntan på skulden ... Hälsningar från tvärstycket

Stort tack för hjälp svar !!!

Related questions

Om mitt bankkort som används för shopping och LPAR, PIN onödig och rpar; - Jag ska hålla det & quest;

Jag har mitt betalkort inte längre hittade två dagar nu har återuppstått. Jag undrade på den tiden, men om jag hålla om jag inte märker förlust och någon köper det. Ibland behöver någon PIN-kod för att betala. Ibland behöver någon PIN-kod för att bet

Är det tillåtet som en näringsidkare och LPAR, inte egenföretagare och rpar; med privata medel spekulera & quest; & quest; & quest;

... Och så fördelarna med bättre handel programvara en bank utnyttja? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det låter som om du ville den tekniska infrastrukturen för din arbets

Schoeller-Bleckmann & LPAR; WKN 907 391 & rpar; en mögliches Invest & quest;

Oljeproduktion kommer förmodligen att vara lättare. Noteringen av viktiga oljefält kommer att bli mycket dyrt i framtiden - så yttrandet, som du kan läsa i pressen. Det låter rimligt. När du söker efter företag som är verksamma i området, kom jag öve

Kan jag använda min undervisning och LPAR, 2004 - 2008 och rpar; nöja sig med 2010 & quest;

Jag gör deklarationen för 2010. Mellan 2004 och 2008 studerade jag. Innan dess var jag den federala regeringen, och innan att jag haft yrkesutbildning. Kan jag ange mina studier i mina löpande skatter? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kom

Man tillbaka i USA och LPAR, inte permanent och rpar; - Skatte klass förändring nödvändig & quest;

Hej! efter att jag gifte mig med min make (en amerikansk medborgare) i Tyskland förra året, och vi ändras i kontroll klasserna 3 och 5, är det här året drog i juni tillbaka till USA för att avsluta sina studier där. Förutom att han har det udda jobb

KBV och BTM & LPAR, B & sol; M & rpar; i form av värdeaktier & quest;

Jag förstår inte mycket väl uttalanden om B / M och KBV med avseende på ett värde eget kapital. KBV och MTB säga men i slutändan exakt densamma från? Jag har en källa som säger att aktier med hög MTB värdeaktier är (forbes.com artikel) och en källa s

Tid för bildandet av ett företag och LPAR, AG & comma; GmbH & rpar; registreras i handelsregistret och quest;

då du kan förvänta dig, tills en ny stiftelse (AG eller GmbH) fyllas i och registreras i registret? Jag förväntar 6-8 veckor. många HR är långsammare. exakt kan svara på en notarie för att be för vem vet entspechenden HR. alternativt - om det är att

Hur får jag en änkepension Skild & LPAR, skilsmässa före 1977 & rpar; i pensionsfonden i Bewag & quest;

God dag, tiden för min skilsmässa 1960, fanns det bara princip felet. Min man har impregnerats en annan kvinna och ville gifta sig med denna kvinna. Därför dömdes han och dömdes till skilsmässa underhållsbidrag för mig och våra barn. Balansen leveran

Courtage och LPAR, eget hus Sale & rpar; i arbetsrelaterade omlokalisering avdragsgill & quest;

Är courtage, kommer det till en privat husförsäljning) på grund av arbetsrelaterade omlokalisering avdragsgilla, eller gäller endast kostnaderna för nya hemsidan sök / hitta boende på resmålet? Jag antar att det är ett ockuperat hus för sin egen syss

High Yield och LPAR, högavkastande obligationer och rpar; - Vem har alltså erfarenhet & quest;

I en lager tidningen IC ha (högavkastande obligationer) läsa om high yield en artikel. Trend: lång ogillande men bättre än sitt rykte. Vem har därmed gjort erfarenheter? Förmodligen kan minimera risken genom god förvaltning ?? Hög avkastning är ett a

0
Views
0
Ccomments