B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-15

Var skulle du köpa & quest programvara; Tyskland och USA & quest;

Advertisement

Jag måste tjäna innan en mycket dyr program. Detta är en nedladdning produkt. Det finns alltså inga fraktkostnader. Jag är egenföretagare.

I Tyskland kommer det att kosta mig lt. Erbjudandet om lokala distributörer 767,55 EUR inkl. 19% moms. Jag drar av detta, jag är på 645 euro.

I USA kostar det 875 USD, motsvarande 629,45 euro. Nu vet jag inte hur skatten. Kan du ge mig amerikanerna inte heller avta skatt när jag ger dem min UStIDNr? Int. DE och USA, det finns ett dubbelbeskattningsavtal ... men vet inte om det har något att göra med det. Betalning sker med kreditkort. Det finns för mig så inga extra kostnader.

Vägar 15 EUR prisskillnaden naturligtvis skulle jag inte köpa i USA. Om bara för sakens skull legala begränsningar av fordringar. Men om det finns mer potential för besparingar, då jag tar hänsyn till ...

answers

Strängt taget är detta en export så skulle stå för den amerikanska moms.

Gå gånger på hemsidan där det erbjudande som. Vissa leverantörer har sedan Fed, där du kan göra den information som du kan sitta utanför USA UDN sedan Steeur är faktiskt inte beräknas.

Om den saknade, skulle jag göra det under några omständigheter, men köper den tyska distributör.

Dubbelbeskattningsavtalet avser inkomstskatt, inte moms, därför irrelevant för din handling av köpet.

I USA, är lokala skatter i allmänhet inte är noterade, men endast öppnas när du besöker du kommer till kassan. Utländska försäljning som inte omfattas av moms.

Här bör / kan däremot 19% importmoms skall betalas.

Jag skulle ju köpa programvaruprodukten här i Tyskland regelbundet. En initialt billigare pris ger utomlands en oftast mycket snabbt igen.

Skatteåterbäring för amerikanska produkter, är det bara i USA. Skatterna varierar från land till land. Det amerikanska företaget kommer att sälja till ett fast pris, eftersom du inte kan förvänta sig en återbetalning. Kanske den tyska tullen är uppmärksam (läser med !!!) och vill ha importskatt 19%, vilket är nämligen beroende på mängden.

Tillvägagångssättet är endast värt om produkten är mycket billigare i USA.

Och en annan sak: GARANTIER! Här är dessa 2 år. Köper du din produkt i USA du behöver dem det kan stämma.

Related questions

Gör det och komma; vare sig i Tyskland eller USA köper aktier & quest;

Först frågan, det finns företag som också handlas på den tyska och den amerikanska marknaden eller om du har att bestämma var du vill bli listad? Om det är möjligt att vara i två, gör det gör en skillnad var du är. Naturligtvis finns det olika skatte

spridda programvara köp & quest; Absetzbar & quest; Att tänka & quest;

Jag kan faktiskt köpa begagnad programvara och sälja det? Vad ska jag tänka på? Jag tänker på fallet som säljarens sydväst har fortsatt i bruk .... Jag kan inte tänka mig att du kan sälja begagnad programvara. Jag har aldrig hört.

Sydeuropéer köper fastighet i Tyskland - som hotas av en bostadsbubbla och quest;

Jag har hört att fler och fler européer går att köpa fastighet i Tyskland. Är det ett hot? Kan således en fastighetsbubbla bildas? Sakta vi har i vissa städer en blåsbildning, så min åsikt. Genomsnittskonsumenten märker det långsamt till stigande hyr

Möbler Uthyrning utomlands där köpa & quest;

Hej! Jag har en fråga: Min man och jag har köpt ett fritidshus i Schweiz. Detta måste naturligtvis fullt möblerade ... Vår ursprungliga plan var att vi köper våra möbler på nätet från www.moebel.de och sedan har det skickas direkt till den ... Nu är

Merck fortfarande köpa & quest;

Beståndet stiger och stiger. I synnerhet cancerläkemedlet Temodar är intressant. Det kan fortfarande vara en viktig spelar roll i en banbrytande studie (ATG Trial). Vad tror du? Du menar Merck USA och icke-Merck Tyskland !!! I Tyskland, Merck USA, Me

Är tull betalningar alltid samma & comma; oavsett vilket land jag köpa & quest;

Vi planerar för närvarande vår sommarsemester och undrar var vi hinsollen. Eftersom vi vill göra vissa shopping på semester och jag ville tid information om tullbestämmelser. Någon här vet om det spelar någon roll om jag köper varor i USA eller Thail

självständigt i Tyskland-i usa arbetat som personal och det också beskattas inkomster

självständigt i Tyskland-i usa arbetat som personal och det finns också beskattas inkomst !! nu fortfarande i Tyskland inkomstskatt ... Minst din man (förmodligen du) föremål med sin världs årsinkomst (inklusive dvs.. USA inkomster) tysk inkomstskatt

Aktier av Sky Tyskland är cirka 10 & comma, percnt 8 &; Rose & comma; skulle vara ett tecken på att köpa & quest; Vad tror du

Igår på aktiemarknaden, har aktierna i Sky Tyskland ökade med hela 10%, vad tror du skulle ett köp vara lämplig? Som ser blinda för prisökningen kommer att bränna pengar. Företaget Sky och föregångare Premiere är i D på mycket bräcklig grund och komm

När det gäller garantin i Tyskland beställde & comma; Om en bil i ett annat EU-land köper & quest;

God dag. Det går inte att förneka Vonder uppenbart att det är mer fördelaktigt för de allra flesta modellerna när man köper en bil i stället för i Tyskland i andra EU-länder. Men vad är en liten skrämma mig frågan om hur det ser ut att garantin? Vad

Tvist om att köpa utomlands - i Tyskland förhandlings & quest;

Om en tvist om ett köp i grannländer, inklusive Tyskland förhandlings eller tvister i inköpslandet behöver klargöras? Här finns tydliga regler, där behörigheten är. Det beror på hur du är känd som köpare: privatperson eller företag. Om säljaren i sin

0
Views
0
Ccomments