B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skattekontoret inkomstskatt skattekort inkomstskatt och plus; Lohnsteuerkarte 2012-02-02

Var och hur fortfarande får ett skattekort för 2010 & quest;

Advertisement

Var och hur fortfarande får ett skattekort för 2010?

answers

Inte alls.

Du kan titta på en inkomst skatteavdrag certifikat annstelle styrkortet plocka på skattekontor, som är giltigt till den elektroniska PAYE processen är i full drift.

Så schreibts förbunds finansministeriet.
Under 2010 kommer en inkomstskatt kort utfärdas av kommunen.
Om år 2011 för första gången ett skattekort krävs i princip ger behörigt skattekontor på begäran av en ersättningscertifikat i stället för en skattekort.
Fallet, som i 2012 en ny 2010 behöver skattekort är det inte tidigare. Fråga ditt skattekontor.

Eftersom våra söta smågrisar antyder, din FA! Hälsning Z ....

Related questions

Om du får gamla skattekort fortfarande någonstans & quest;

Eftersom det inte kommer att finnas några så färgstarka skattekort mer nästa år, men allt körs elektroniskt, ville jag att retroaktivt samla mina skattekort för de senaste åren. Om du får någonstans? De skattekort i sig är faktiskt utfärdas av kommun

du får en föräldrabidragstagare någonsin ett skattekort från arbetsgivaren & quest;

hur är det, om jag nu för 12 månader föräldrapenning krigisk jag får för skattedeklarationen alls ett skattekort från arbetsgivaren? Betalning så ja ingen inkomstskatt, eller hur? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advoka

förlorade skattekort - du får skattekontoret snabbt en ny & quest;

Morgon. Jag kan inte hitta min skattsedel, men behöver det nödvändigtvis. Kan jag ställa i farten en ny skattebyrån? Någon som vet? Jag försökte bara att kontrollera min telefon, men det är ständigt bemannad. Därför är frågan går till dig. Tack Snabb

Förlust av skattekort - Jag får utan problem en ny & quest;

Jag förlorade dumt min skattekort någonstans i min röra. Är det för att få ett problem på en ny? som borde vara några problem alls. Rykte i stadshuset för att låta skicka dig ett nytt. Oavsett om det används för första eller andra skattekort som du a

därefter tillämpa första skattekort för 2010 i 2011 & quest;

Hej! Jag har följande problem. Jag gör mitt första betald praktik (2 veckor, gå i slutet av nästa vecka), och operationen måste nu min skattsedel från 2010. Det är dock inte. Måste jag lämna nu i efterhand uppvisar vid skattekontoret? Är det möjligt?

Mini Jobb & plus; Far Beschäftigung under semestrar quest; där är gränsen och strävan undantag;

Hej! Jag har ett deltidsjobb där jag per månad 250-300 tjäna € (inkomstskatte kort) så jag härmed in till max. 3600 € kommer. Nu har jag möjlighet att under helgerna två månader med samma arbetsgivare att arbeta mig € 1500 för att tjäna som en månad

Två skattekort för två € 400 jobb fortfarande ström 2010 & quest;

Hej Alla vill gärna ge råd och praktisk hjälp mig förhoppningsvis. Mitt problem är enligt följande: Jag är en student, 25 år (det vill säga inget stöd barn, inga studielån, låg Sudentenbeitrag i Barmer € 64, inte mer NRW kredit för terminsavgifter) D

Vad provision får en försäkringsagent für sjukförsäkring & quest;

Jag skulle vilja veta av intresse, vad som får en försäkringsagent för en provision om han fullbordar en sjukförsäkring med en kund. Kan ni brukar säga, eller beror det på den särskilda försäkringsbolag? Beroende på positionen i hierarkin upp till 7

Som kunden får ett bankkort & comma; vilken quest en kundkort &;

Min flickvän och jag båda har ett konto på Sparkasse. Jag har ett bankkort, det är ett kundkort. Med vilken den kan ta ut pengar bara till de lokala sparbanks maskiner. Varför är det? Så brukar få kunder utan regelbunden lön ingång och negativa Schuf

Kan barn får också ett certifikat och quest icke-bedömning;

Våra barn har fått av morföräldrar pengar. Det sitter på ett sådant sätt att formen undantaget är inte tillräcklig. Kan jag få ett certifikat för barnen icke-bedömning? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer