B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Investeringar fonder aktiefonder aktiefonder och plus; fond information prestanda 2012-04-08

Var kan man få objektiv information om utförandet av aktiefonder och strävan;

Advertisement

Jag planerar att investera en del av mina tillgångar i aktiefonder. Tyvärr, jag tycker att det är ganska svårt att hålla reda på grund av kurs varje leverantör annonserar sin produkt som de bästa på marknaden och faktiskt alla har att säga vad den förment utmärkta prestanda av sin produkt. Där du verkligen kan få objektiv information till peformance av de enskilda aktiefonder?

answers

Tidningar som Finanztest erbjuder jämförelser ofta. Men siffrorna också manipulera fonden nciht.

Du kan skriva siffror i broschyrer till varandra, eller att göra ett Excel-ark.

Från en bra oberoende finansiella mäklare. kan förmedla det en av alla medel och ingen fast tillhör. Han kommer att föreslå dig bara det bästa. Om man tittar på 5 olika finansiella tidningar, har du fem olika betyg och ranking. Det finns också en fondförvaltare betyg.

Related questions

Var kan jag få tillförlitlig en information om förtjänsten av mannen och strävan;

Hur vet jag vad en främmande man förtjänar? En granne vill underhåll. Din främmande man tycker dock att han inte längre skulle fungera. Men hon har lärt sig från olika håll av att det händer i verkligheten en annan verksamhet i staden sin flickvän oc

Frågeformulär skattekontoret: Information om fastställande av förskottsbetalningar och strävan;

Hej gemenskap, Jag behöver din hjälp när det gäller tider. Enkäten av skattebyrån. Jag hänger på punkt 3. "Information om fastställande av Vorauszahungen (inkomstskatt, företagsskatt)" Jag har registrerat ett företag på kontoret, gör för närvara

Har AG en 400-euro jobb kommer att informeras om de för studier och strävan;

Om du redan har en 400-euro jobb har, måste du informera AG när det blir ner för att studera? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Även om det är en deltidsjobb, är du alltid på den sä

Var kan information om finansiering av företag och strävan att entreprenörer;

Jag vet att det finns Grunder råda den federala regeringen. Finns det privata eller halvprivata enheter, särskilt när man söker investerare? Exakt, är KfW väl en gång den bästa platsen. KfW lån har fördelen att risken för det mesta inte kommer att bä

Värdinna på skattekort & comma; Information om beskattning av lön och strävan;

hello :) Jag behöver bara frågeformuläret för * heltidsanställda / studenter / kort anställd / anställd i glidzonen * fylla för 1: a gången och tyvärr vet jag inte vad jag ska angkreuzen i ** Information om beskattning av lön **. Detta är en tre-daga

Kan fånga en Schufa information om en eventuell hyresgäst och strävan privata hyresvärdar;

Jag är ägare till en stor familj hem och skulle hyra en lägenhet i det. Vad kan jag göra för att respektera kreditvärdigheten hos en potentiell hyrestagare för att vara säker. Kan jag få en Schufa information och hur kan jag göra det? Om min bank ell

Var kan få information om min ekonomiska situation och strävan hyresvärd;

Om jag vill hyra en lägenhet, be ja många ägare lönebesked etc. Vid vem och där hyresvärden kan informera mer om min ekonomiska situation annan än för mig själv? Bank och arbetsgivare? Var ska han söka information under några omständigheter? Det kan

Byggnadsställningar utanför huset - måste påpeka hyresvärd & comma; informeras om att hemförsäkring behov och strävan;

Hej! Vi har till vårt hus en byggnadsställning, eftersom en fasadrenovering genomförs. Hyresvärden har vi faktiskt noterat att arbetet göras, men inte att du borde ha informerat försäkringen. Även om nu ingenting har hänt, men hyresvärden skulle vi i

Var kan jag hitta information om börserna nystartade företag och strävan;

Hej alla, jag är nu under en tid på aktiemarknaden som investerare här och vill investera i framtiden i nybildade eller nyligen, nykomling till aktiemarknaden och ännu okända Frimen. Men jag har svårt att hitta sådana företag. Har någon ett tips på h

Vilken klausul i de Rechtsschutzversicheurng ger information om täckning för investeringstvister och strävan;

God kväll! Hur vet vi som investerare om och hur rättsskyddsförsäkring i tvister kring penningsystemet sparkar i? Måste uttryckligen nämnde detta eller avtalas? Vad som är relevant här? I försäkringen är normalt inte nämns, men i de allmänna rättslig

0
Views
0
Ccomments