B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

fastigheter Egendom reparation hus tak egenskapen & plus; Hus 2013-11-02

Var kan man få hjälp när Office reparera mitt tak accepterar inte lån

Advertisement

När stormen förra året mitt tak läcker. Jag frågade som harztIV mottagare en begäran beviljades också. Efter att ha öppnat det skadade området, visade skadan ut större än synonymt. En ordnad av Arbetsförmedlingen värderingsman sa efter sightseeing, eftersom huset redan äldre (ca300j.) Och som en "reparation eftersläpning" (fönstret inte raderas av Hartz IV under flera år, El .Avlägsna endast delvis förnyas), och skulle ha rum så bara två mtr höjd bara en reparation inte längre är värt det. Således lutade Jobcenter omedelbart och förskott beviljat lån från och sa tersely otur .... Lossa din tid jordbruk (Registrering och uteslutande för personligt bruk för att skapa dina djur från (hund och flera får) och plocka ut en hyra lägenhet .Den återstående skulden för att jag kunde skriva personlig konkurs sedan ja. det skulle für`s Officiell billigare.

answers

Hjälp skulle vara där av advokat. Men jag har mina tvivel om huruvida framgång kunde ha. Utlåningen är ett skönsmässigt beslut och du har du här tydligt att du inte vill finansiera en fullständig renovering av taket. Eftersom det skulle vara svårt att avgöra oriktig bedömning.

Var kan man få hjälp

Helt enkelt, du letar efter ett jobb och du tjänar de pengar som du behöver.

Hur billy redan skrev vad som bör skattebetalarna måste betala någonting.

Vad ska de inte betalat något av skattebetalarna?

När takläggning ditt förtroende !!! Ursäkta medeltiden har stängt med djurhudar sina tak människor. Hälsning Z ....

Väl här är det faktiskt ganska svårt att.

Men okej, har du allt detta även med anmärkning. Å ena sidan ingen här några negativa känslor när någon är i behov - däremot tvivel här underhöll med dina behov.

Så om jag har ett tak skada, jag måste också "göra långa".

Det skulle nu dags för dig att ta bort dessa tvivel.

Hjälp dig själv, då Gud hjälper.

Mycket vad man behöver vanligtvis en hantverkare, kan du på tillräckligt Fitness också göra själv. Du behöver bara vill.

Kanske du har några släktingar eller vänner att hjälpa dig eller att hjälpa till med verktyget.

Related questions

Soffa för tredje gången jag har reparationsretur alternativ & quest;

Min säng är nu inom fyra månader tre gånger rivna vid sömmen, hur många gånger jag måste köpa på reparation erbjuds Jag accepterar-inte skulle ha haft rätt att återvända o. Rätt till en ny soffa? Citat: "En ändring kommer att övervägas efter den andr

Dachflächenvermietung inkomstskatt & quest;

Om jag måste betala skatt på hyresintäkter från mitt tak (f.Photovoltaik), kan jag inte fixa kostnaden för taket och i gengäld där. Det kan inte vara så att FA beskattas endast användas om tillstånd för detta intag som är tak och alla tillhörande kos

Lägenhet och normal pension från heltidsarbete - för lite för pension & quest;

Hej, jag har en lägenhet och normala pensionsrättigheter en heltidsarbete, vilket skulle kunna vara tillräckligt för min privata pension, eller för lite pension? Tack. Detta är alltid en bra start - en villa kommer att spara så definitivt bashyra. Me

Förvirring om och period; checkräkningskredit

Hej! Jag har en fråga om min övertrassering: belagd har en bil reparera mitt konto till 500 euro, är nu negativ, och det täckte 13,5 procent ränta på skuld till. Min fråga: Jag gillar kontot i två veckor igen. Vad handlar om den ränta som tillfaller

Skulle en hantverkare aktiviteter flytta på grund av återhämtningsplanen och quest;

Jag har läst att ersättningen bör höjas till hantverks räkningar till 1500 euro per år. När ska detta förslag, eftersom officiellt träder i kraft? Om en för inte så brådskande reparationer i hushållet föredrar därför att vänta? Jag tror att det tar b

Hartz 4: bricka behöver repareras och komma; Jag måste betala den nya själv eller jag får Office & quest;

Vem ska jag kontakta det? Hjälp! Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Om du redan är längre i ALGII-referens, hade du dig om den för tillfället 351 euro per månad. Regeluppsättning mås

Vad gör du med din gamla bärbara dator & comma; om en reparation överstiger värdet av den bärbara datorn och strävan;

Min 6-åriga bärbar dator har kostat sedan till 450 €. Är en Lenovo SL510 med Core2Duo Pentium processor och 4 GB RAM, Intel grafikchip. Nu moderkort för 140 € behöver repareras. Är det värt det alls Nocht? Annars är han fortfarande mycket bra! För at

Om datorn för Hartz IV mottagare betalas av Office & quest;

När en Hartz IV mottagare ebnötigt en dator, är anskaffningskostnader övertas av Office? När tv och diverse möbler så är fallet. Jag tror att du är på fel spår. Endast om någon behöver en god anledning en Erstausstatung, kommer TV att betalas av byrå

Min hyresvärd är inte återbetalas mig kostnaden för reparation

Nyligen hade jag en total värme misslyckande. Naturligtvis, på en helg. Eftersom det var ganska kallt, försökte jag att informera min ägare, men kunde inte nå honom. Då kallade jag ett fristående företag. Den har ganska snabbt skickade en tekniker so

Vem betalar reparation av utrustning som lämnades av den tidigare sittande som & quest;

Hej. Varmvattenberedare i vårt kök är bruten. Väl talat med min hyresvärd. Detta innebar att först låta ingen alls var i det och den tidigare hyresgästen hade installerat dessa och har dessa kvar på avgång i köket. Men vi vill ändå att stödja en ny.