B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-11

Var kan jag tre Resecheck lösa i DM Bank America & quest;

Advertisement

Hej Alla,

Jag har 3 resecheckar av 50 DM, skulle jag vilja att lösa. Emittenten är Bank America, jag hade köpt på Stadt Köln dem. 1999 Nu ringde jag i 3 dagar, för att ta reda på hur jag kan lösa TC. Jag har ett brett utbud av versioner hörde också "underkastelse period av 8 dagar har löpt ut." Men ingen av personalen visste något säkert. Det kan inte vara!

Kan någon praktisk konkret hjälp från dig?
Har jag rätt att lösa in?
Och hur ska jag om det?

Nuläge: mitt konto på Stadt jag inte och min nätbank föreslog att jag satte 2 diagonala linjer på varje check och "För att rensa" det skriver och kommer filen. En 2: a signatur inte vill ha dem. Dessutom, per check 5 avgift euro och sedan "avgifter i ett ospecificerat belopp, på grund av arbete". (O-Ton)

Jag hoppas att hjälpa.
Tack på förhand.
Ailonya

answers

Kanske kan du fortfarande lösa landets centralbank. Jag skulle åtminstone sedan bara be en gång. De kommer säkert att få en tillförlitlig information.

Har du fortfarande ett kvitto där du köpte kontrollerna vid tidpunkten?

Då skulle jag - prova en gång där - mot uppvisande av detta dokument.

Läs här: http://www.finanzfrage.net/frage/dm-reiseschevks-einloesen

Related questions

Gemenskap konto med makar - kan redovisa lösas genom en av makarna & quest;

en vän som bor separat från sin man nu måste lära sig från sin bank DKB att båda underskrifter krävs för att avsluta kontot. Kontot har inte ställts in som "Och konto". Vad säger du? Det skulle vara möjligt, men med en av makarna, doer? Hej, är

Hur kan du vara den snabbaste av sluten medel lösa & comma; till varje pris & quest;

När man står inför med irriterande och magra fastighetsfond där du har en gång lagt ner mycket pengar på finansiering i sanden, måste det finnas ett sätt, så snart som möjligt från det att lösa, om det fortfarande är låg, eller det finns en betydande

Passbook lösa - genom överföring till följd av en annan bank möjlig & quest;

God dag, Jag ärvde en passbook år sedan, men hade helt glömt under tiden. Jag kommer aufkösen nu, men jag har något konto hos banken. Så skulle jag lämna penningöverföringen från sparkonto direkt till mitt lönekonto på min bank. Är det möjligt, eller

Vad som kan göras och komma; om den lämnas in kontrollen inte löses wg & period; Emittentens kreditvärdighet & quest;

Varför är en banks lediga när werden- då inte accepteras på grund av otillräckliga medel, men är absurt! Vad göra när jag får ett brev till en check insättning, detta kan inte lösas in. Kan man inte försvara sig mot banken? Är inte detta också att sk

lösa anklagelser om skatte Stdienkredits & quest;

Kära gemenskapen, Jag har redan genomförts i I-Net recherche, men alltid snubblar på Widerspüche så jag vill mitt fall upp i detalj nu en gång. En hjälpsam svar eller tips skulle vara mycket trevligt. 2006 avslutad yrkesutbildning genomfördes 2008 sl

Kan en vetenskapsman lösa en studie från Skatt & quest;

Kan du lösa som en vetenskapsman med gelegntlichen läxor gång en studie av skatten? Princip ingen. Endast om din arbetsgivare ett jobb ger. För en forskare, kan det också vara så att det krävs att hemmakontor att skriva artiklar för facktidskrifter,

Kan man från 2011 lösa högre avgifter för pension & quest;

Är det sant att du kan lösa högre avgifter för ålderspension skatt från 2011 och framåt. Vet någon hur mycket från 2011 och hur mycket under det senaste året? Tack! Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Be

Vem kan lösa skolavgifter för separat bedömning & quest;

Min bror vill att skicka sin dotter till en privat skola, därför att han är nu frånskild och barnet hade således att drabbas hårt och dementspr. dåliga betyg hade. Inom den privata skolan har kanske mer empati, hoppas han. Hur är det med skolavgifter

Lös motbok med mikro - kostnad & quest;

Hej! Jag har här 2 motböcker, en av banken, en av Volksbank. Båda var inte används för 8 och 5 år och inte längre behövs. Det finns kvarvarande mängder av ca 10 eller 30 euro. Nu är frågan: Är det lösa dessa motböcker känsla eller skulle de eventuell

Resecheckar lösa på en bank på nätet och quest; & quest; & quest;

hej folk, Jag .. idag några resecheckar ringde min moster komma från oss ... dessa är 2 gånger undertecknats av min moster .. och utfärdade i mitt namn .. jag redan bestämda 3 gånger med min bänk och alltid få ett annat svar .. ville bara veta om det

0
Views
0
Ccomments