B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-22

Var kan jag kontrollera mobiltelefon försäkring från Saturn & quest;

Advertisement

God dag.

Mir har en framträdande berättade du skulle få på Saturnus för varje telefon som du kan köpa det och som har ett värde på över 100 euro, en billig mobil försäkring mot en engångsbetalning på 25 euro. Och attackerna påstås även i händelse av stöld. Jag sökte efter den på nätet, men hittade ingenting. Har du en sida där du kan ta reda på om erbjudandet?

hälsningar,

Lizard

answers

Om denna specifika mobiltelefon försäkring jag inte har hört något. Men jag antar att kommer att anta att det är lika tveksamt som de andra mobiltelefon försäkring.

Saken är: Du försäkra din 100 euro Cell för en gångs 25 euro. Om det försvinner / gestohen vi / etc. har du en självrisk på 25%. Det är ett ytterligare 25 euro. Är du redan på 50 euro i händelse av skada. Nu om din mobiltelefon är stulen efter ett år, kostar det warhscheinlich redan mindre än köpet. Låt oss säga att en prisnedgång på 30% (mycket troligt).

I händelse av skada skulle ersättningscellen därför kostar endast 70 euro. men du har 50 euro att kosta av försäkring. Så är en besparing på bara 20 euro ... om din mobiltelefon också tappar bort den!

Oh ja, om din mobiltelefon är värt EUR 300 Du skall inte garanteras kommenterade 25 EUR engångsbidrag!

Bara anlöper Saturnus på och ber dig telefon! Senast en växel till marknaden kommer att klargöra alla dina frågor.

Related questions

Var kan jag kontrollera min försäkring på relevans & quest;

Jag har låtit mig till att ta ganska några försäkringsbolag under åren och undrar om det inte är en oberoende tjänst som kontrollerar om alla dessa strategier är väl värda förnuft och sina pengar. Vet du något? Du kan gå till en konsument som gör en

Mobiltelefon Försäkring: Är det värt det alls & quest;

Det är om och om igen kontraktet en så kallad mobiltelefon försäkring erbjuds på sedan förment samtliga fall omfattas att skada mobiltelefon - även stöld. Men är det någon som har någon erfarenhet av det, och deras pengar är värt detta extra försäkri

Mobiltelefon Försäkring förnekade föreskrifter och komma; eftersom inga exakta omständigheterna kring förlusten kan rapporteras

Min son har genomfört en mobil försäkring. Nu delen är bruten, men-om du tror det eller icke hur det hände, kan han inte säga. Han är Automotive Mechattroniker och vann del ständigt "på människan". DA display är främre undhinten hoppade. Sanning

Var är en bra mobiltelefon försäkring & quest;

På Media Markt och andra affärer mobiltelefon är vanligtvis alltid densamma som erbjuds till mobiltelefonen försäkring. Nu har jag upplevt vänner att försäkringsbolagen ofta inte betala, om telefonen faller ner och går sönder eller om du får en likal

Vad vattenskada tar en Mobiltelefon Försäkring & quest;

Hej! Jag fick för jul en ny telefon. Nu jag tänker på det, ta ut försäkring för det, eftersom min gamla telefon har sjunkit någonsin av en brygga i en sjö och sedan bröts. Så jag har en fråga om mobiltelefon försäkring i förhållande till vattenskador

Vilken mobiltelefon försäkring täcker också skador som orsakas av programvara och virus och strävan;

Söker en mobiltelefon försäkring, som även omfattar skador orsakade av virus eller skadlig nedladdingar. Hittills har jag inte har träffat en sådan politik. Har någon här har ett bra tips för mig? AXA mobila olycka täcka Premium täcker denna eventual

Vilken mobiltelefon försäkring täcker även vattenskador från & quest;

Vilken Mobiltelefon Försäkring en säker även mot vattenskador när telefonen våt vi eller ens semester faller i regnet i poolen. Är dessa skador försäkras eller finns det telefon försäkring (särskilt för smartphones) täcka dessa förluster? Vattenskado

iPhone mobiltelefon försäkring vettigt & quest; Där & quest;

en dyr smartphone som iPhone är unter'm jul :) Vad tycker du? Om du så försäkra en iPhone? Om så är fallet, där det finns en sådan mobiltelefon försäkring för iPhone? Kostnad? Mobil försäkring är faktiskt meningslöst. Lika bra kan du också försäkra s

Gör mig första smartphone med gr & period; köpt Display & comma; Mobiltelefon försäkring gör & comma; Vad tycker du råda mig & quest;

I klass min estes smartphone (Samsung Galaxy S III Mini) förvärvats med en stor display, även ändra min mobiltelefon försäkring, med så dessa saker gå sönder snabbt, vad gör du ge mig? Ska jag göra det? En reparation brott på glaset kommer att kosta

Mobiltelefon Försäkring - betalar om de är slitna och repas Display & quest;

Jag är inte perfekt med min iPhone 4 till har det nu många repor på huset och på displayen - det har fallit alltför ofta. Också det har fått en liten hopp i displayen, då den föll med ut ur hennes handväska och på marken. Men jag har en mobiltelefon

0
Views
0
Ccomments