B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-13

Var kan jag hitta en privat kredit & quest; Erbjuder säker hög ränta och exkl;

Advertisement

Har det varit med listor / önskemål men försök uppenbarligen inte läst det rätt. Endast dumma svar i felaktiga tyska, referenser kommer att vara till betald platser där förment lånat från privat till privata pengar, etc. Jag har en av mina hobby s zum selbständigen Job gemacht und kann Geld ohne Ende verdienen weil es ein riesiges Kunden-Potential gibt, aber dafür muss viel und teuer geworben werden, und alle Zeitungen, Website s etc. alltid be betalning utöver att en kund delbetalning på kontrakt erbjudande eller en längre betalningsperiod ger. Bankerna är bekant med branschen inte (även om det finns en marknad värd miljarder!), Det måste jag fråga alls.

Någon som vet en riktig privata pengar långivare i DTL. ? Behöver 6-8000. EUR, bara för max. Två månader och erbjuder 25% extra och vill också kontantavräkning.

answers

Att dessa dumma banker men dessa affärsmodeller på en marknad värd miljarder inte förstår ...

Bankerna vet de grundläggande aritmetiska operationer. Och om ditt inlägg inte hör hemma i SPAM kategori, men de naiva-äkta förfrågningar, så ska du skriva en affärsplan och att underbygga. Sedan finns det också pengar från banker eller VC-bolag.

Men jag vågar tvivlar på det, eftersom 6-8 kEUR inte tillräckligt med all sannolikhet, för att fånga en miljardmarknad.

Om det finns så många kunder och du kan förklara bankerna övertygande att du kan skumma denna potential, kommer de att ge dig den jämförelsevis lilla mängden säkert.

Annars rekommenderar jag den väg som en tidigare klasskamrat och hans kompis har valt: distribuera åhörarkopior på gågatan. Denna blygsam start har de lyckats bygga en verksamhet som de har sålt några år senare med god förtjänst.

När Don Corleone och Co kommer du säker under dessa förhållanden som finner. När då men fungerar inte med återbetalning, har du en kroppsdel ​​mindre, åtminstone.

Erbjuder säker hög ränta? Och ofta i kontantavräkning?! (Gärna också utan kontrakt?)
Hur ofta väljer du året? Jag erbjuder: socker, peppar, kanel - men söker en ta mig!

Titta på dig bad om här i forumet, i förrgår eller så har någon här med pengar för en alternativ form av investeringar.

Som du kan slå dig ännu.

Hallå

Om du inte har sparat upp 6-8k (Bsv. LV, per diem etc) då jag skulle inte anförtro mina pengar.

Som du tjänar datum dina pengar?

Related questions

Om du inte har tillräckligt med kapital för husköp har & comma; Du kan sedan avgifter och LPAR, notarie och komma; Lagfarten mm och period; & rpar; finansiera en privat kredit & quest;

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Får du någon av inköpspriset för 100% finansieras? Bankerna bestämmer ett belåningsvärde. Får inte vara identiskt med KP. Från detta värde de

Erfarenhet med privata kredit SKG Bank & quest;

Har någon erfarenhet med den privata kredit SKG Bank? Jag vet inte banken själv, men tycker förhållandena vid första anblicken inte dåligt. Tack för svar Det går inte att svara på från min egen erfarenhet, men skulle avråda. Men en vän till mig fick

Som en oberoende privat kredit rekord & quest;

Är det svårt om du vill ta en egenföretagare privat kredit? Måste jag då ha mitt företag göra, på grund av framgången för mitt företag min egen inkomst är faktiskt baserad på? Självklart har du ditt företags siffror visar, sedan hängts av din personl

Kreditförsörjningen Citibank med 4 & comma, 58 & percnt; - Billigare kredit & quest;

Har en kreditförsörjningen Citibank 4,58% april (som det angavs) sett att det är en billigare kredit, eller hur? Skulle vara tacksam för återkoppling, är erbjudandet gäller fram till 31.01.2009. För jag bara har fått en stor order, men skulle behöva

snarare finansiera nu konstruktion på kredit & quest;

Egentligen skulle jag nu inte nödvändigtvis renovera i mitt hem, men på något sätt det är vettigt att ja. Min fru skulle nämligen ha en golvnivå dusch. Nu trodde jag att det skulle vara bra om du betalar för detta med en kredit. Inte för att vi nu in

Vad är fördelen & sol; nackdel med omedelbar kredit & quest;

Hej, jag behöver ett lån för ett större inköp något som har blivit ganska brådskande. Jag har sett i easycredit dessa nödlån, men förstår inte exakt var är skillnaden från en "normal kredit ... Kan någon hjälpa mig? Snabb och billig hjälp för din ska

Finns det penningmarknaden konton som erbjuder en garanterad ränta & quest;

Finns det penningmarknaden konton erbjuder en garanterad ränta? Eller är det alltid variabel i penningmarknadskonton? Det är alltid variabel i dagslåneräntan, därav namnet antar jag. Men det finns några som inte går med deras intresse i veckan ned. D

Pengar från Turkiet till Tyskland betalade & LPAR, privata lån och rpar, och komma; hur man undgår klassificeringen som en donation & comma; även om det är en kredit & quest;

Hej vänner, Min mamma måste köpa en lägenhet i Tyskland framför honom. Köpeskillingen för ETW är 148.000 euro plus förmedlingsavgift. Nu har hon möjlighet att få en privat lån (kredit) på förmånliga villkor av hennes son från sitt första äktenskap, h

Jag har en privat yrkes sjukförsäkring och period; Du betalar & comma, kan Argentiere pengarna kredit & quest;

Kan joint venture pengarna anrechen. Jag Finaziert Försäkringen själv. Och det är en privat. Du har en välsignelse i förklädnad för att sluta på grund av din framsynt beslut sjukförsäkring du idag är mer pengar än andra tillgängliga. Dessutom bör det

ingen privat kredit på grund Erbgemeinschaft & quest;

Hej, ville min syster ett privat lån på € 20.000. Eftersom hon har 2 lån de ville ersätta detta. Från sina inkomster tillbaka krediten är inte ett problem, men banken säger att det på grund av Erbgemeinschaft där den befinner sig (vi har 3 år sedan ä

0
Views
0
Ccomments