B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

sjukförsäkring rådgivning val sjukförsäkring alternativ sjukförsäkring & plus; val 2012-02-09

Var hittar jag en oberoende rådgivande organ för rätt val av sjukförsäkring & quest;

Advertisement

Jag skulle vilja ändra min Krabkenkasse men finner mig inte riktigt det bästa affären. Kan någon rekommendera ett oberoende rådgivande organ för att välja rätt sjukförsäkring någon här?

answers

Såvitt jag vet, Stiftung Warentest nyligen testade hälsa försäkringsbolag som gör genomgående bra, köper du bara denna bok, då kan du jämföra i fred hemma. Här länkar jag till och med:
http: //www.die-topnews.de/krankenkassen-unter-der-lupe-stiftung-warentest-vergle ...

Kontrollen som Federal Ministry of Health (bgm.bund.de/kassenservice) eller oberoende patienten rådgivning
(Unabhaengige-patientenberatung.de)

se följande länk: http://www.finanzxl.de/finanz uppslagsverk / oberoende krankenkassenvergleich.html

Related questions

Oberoende rådgivande organ hört innan du köper egendom & quest;

På radion hörde jag idag en rapport i vilken det kom, att köpa en Immobilei vara tillrådligt på grund av de låga räntorna. Det var i Zusammenhanh rådde också att informera sig innan fastigheter till salu till ett oberoende rådgivande organ för finans

Hur hittar jag en oberoende finansiell rådgivare & quest;

Jag frågade förra gången, som jag kan informera mig om tillgångar som prestanda bästa alternativen. Tack för alla svar! Jag skulle inte vilja gå till min bank, jag tror också att det naturligtvis vill driva sina egna produkter i ögat till mig. En obe

Hur hittar man en oberoende ekonomisk expert & quest;

Hej! eftersom vi vill köpa en fastighet inom en snar framtid och eventuellt avsedd att finansiera en lite mer komplicerat, Jag söker en finansexpert. Var hittar jag? I gula sidorna? Hur vet jag att det är helt oberoende? Så inte AWD eller så. Tack fö

Hur hittar jag en oberoende konsult för privat pension & quest;

Jag letar efter en rådgivning centrum för Priv. Pension, men jag är inte säker på att alla som det officiellt erbjuda sig verkligen "oberoende". Många så kallade. Konsulter får provision från försäkringsbolag. Beroende på graden av dessa Provi (

Var hittar jag en oberoende försäkrings konsult för Incheckning & quest;

Kan någon berätta för mig var kan jag hitta en kvalificerad unabängigen Insurance Consultants som kontrollerar min befintliga strategier tid mig? Vilka kostnader kan jag förvänta det? Tack! En försäkringsmäklare gör det gratis. Han skapade en riskana

Var hittar jag en oberoende revisor för ett byggkontrakt & quest;

Jag letar efter den igen kan se med ett tränat öga över den någon på ett byggkontrakt, där kan jag hitta en sådan oberoende och kompetenta revisorer? Här: vpb.de. Men inte gratis. Du kommer också att behöva någon att byggande tillsyn och avtalshanter

Är jag som en oberoende sjukgymnast och LPAR, rpar och elev &; pensionsförsäkring & quest;

Jag vet att detta bestämdes alltid undrat samma sätt, men så exakt jag har hittat något .... Jag behöver akut hjälp: Jag är utbildad sjukgymnast och nu fortfarande studerar hälsoekonomi. Jag vill starta mitt eget företag (frilansare) till deltid (ca

Anställd och för övrigt oberoende & comma; när lagen och när privata sjukförsäkringar & quest;

Jag är fortfarande studerar och är sätt oberoende. Efter examen skulle jag vilja ta upp ett anställningsavtal och ändå sätt förbli oberoende? Vilken relation bör vara mellan tjänstemän och självstyre så jag är säker enligt lag? Tags: 400 € jobb, delt

Om fullbordandet av ett privat organ innan perioden 50; Livet meningsfullt & quest; Rådet & quest;

Vad tror du? Om fullbordandet av en privat vårdförsäkring vettigt om du ännu inte har fyllt 50? Jag läste nyligen något. Kom ihåg säkrade risken omsorg. Jag är nu 29, 3 år sedan avslutade jag min. Kostar det mig cirka 150, - € per år. Hade jag väntad

Hur hittar du köpare och komma; besluta att köpa fastigheten på livränta & quest;

En vän till mig, hon är 69, har ett hus och vill sälja det till en livränta, så det har mer att livet. Hon har inga barn och vill göra ett par trevliga resor, hålla sitt hem men. Hur man hittar potentiella kunder som vill köpa huset på "livränta"