B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-19

Var är riskerna med fast ränta erbjudanden i livförsäkrings & quest;

Advertisement

Vissa liv försäkringsbolag erbjuder samma sätt som banker dagligen eller visstids erbjudanden. För mig är det ingen skillnad på de tjänster som erbjuds av banker. Men nu har jag läst att dessa affärer kommer att granskas av finansinspektionen.

Kan någon berätta för mig där problemet är och var jag bör vara försiktig när kunden gjort? Mycket tacksam.

answers

Om problemen med "kapitaliserings shops" kan du här http: ... //magazin.am-finanzplatz.de/aktuelles/bafin-untersucht-kapitalisierungsgesc nachlesen.Ich se din investering här inga problem. Snarare för långsiktiga investeringar sparare. Men det är verkligen artikeln.

Jag ser ingen risk. Försäkringsbolagen är alla skyddade av skydds samhället.

Related questions

Här är en uppföljning finansiering, trots slutet av fast ränta alls är möjligt & quest;

Hello första, mig uppstår sedan igår efter problem som jag min nuvarande bank begärde ytterligare åtgärder: Den nuvarande inteckning - i 3 individuella kreditavtal med olika löptider uppdelade (85,000, -, 100.000, -, 135.000, - Euro (320.000, Euro.)

Är 4 procent för fast ränta för närvarande väl & quest;

Hej! Jag vill investera € 5000 till 3 år i fast ränta och skulle vilja veta om den nuvarande nivån på 4% är bra? Eller ska vi fortfarande föredrar att vänta lite? Tack och hälsningar Vad ska du vänta? Att det efter ECB: s beslut i går är ännu mindre

Om ett lån med en rörlig eller fast ränta för närvarande bättre & quest;

Vi överväger att ta lån för fastighetsfinansiering. Finns det för närvarande en mer försiktig kredit att ta en fast ränta eller med varaiblem intresse? Frågan är mycket svårt att svara för tillfället. På grund av den stigande inflationen skulle ränto

Värt en fast ränta under 15 år & quest;

Är det värt fastigheter lån med låga räntor över 15 år på denna räntenivå att binda eller inte binda under så lång tid? Vad händer om du skulle behöva hitta i början av 10-års fast ränta period, att anslutningstakten 3-5% per år skulle vara högre? Ka

Har banken nya resultatsiffror och komma; när fast ränta för Immofin löper & quest;

Gör banken en ny kreditprövning - Jag behöver resultatsiffror tillhandahålla om min Immofin upphör, så räntefixerings obligation jag menar! Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de

Kan en fast ränta för MRP förhandla & quest med banken;

Hur mycket utrymme kan vara en del av banken förväntar om du vill förhandla MRP intresse. Hur länge en bank kan fixa nöjd? Om du inte är en mycket bra kund (och sedan faktiskt ingen anledning MRP) du kan spara dig besväret. Banken kommer inte ansträn

Slutförande av investeringar i fast ränta gör därefter återförs & quest;

Jag har skapat tio dagar delmängd i hårda pengar. Samtidigt är jag nihct säker på om det var ett klokt beslut, och anläggningen skulle vilja ångra. Är det möjligt? Vanligtvis finns men denna karenstid på 14 dagar. Är det i bankärenden också? Det bero

Uppföljning finansiering av annuitetslån efter fast ränta och period;

Hej. De 10-års bindningstid på mitt lån är på väg att löpa ut. Jag hade ett lån på € 130.000, från och med dagen för € 55k har lösts. Detta betyder att jag har ett utestående saldo på cirka 75 tusen €. I en första samtal med min bank (Sparda Bank Han

Fast ränta slutar i 3 & comma, 5 år - redan nu utgör finansiering och strävan;

Berömma henne nu förtöja upp finansiering om lånet är fortfarande 3,5 år. Mina föräldrar skulle de låga räntorna fortfarande säker. Räntan är för närvarande verkligen lockande. Det vore lämpligt för all erforderlig kredit ut (och inte bara för en (ko

UDI fast ränta systemet - vilken typ av produkter och quest;

Förmodligen det är en annan oseriös sak, men det låter lite lockande. Jag talar om UDI fast ränta system som du kan investera i olika former av hållbar energi. Men jag undrar: vad är det i alla fall för en produkt? Hotar eftersom en total förlust, we