B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-01

Vän inte betala priser

Advertisement

hej,
Så jag har för närvarande följande problem och även om jag har i november en betalning för TV 2 var värt 880 €.
En av dem var för mig och en för min dåvarande pojkvän.
Nu förhållandet är över och han inte vill betala avbetalningarna och inte också återgå till TV.
Tyvärr har jag inget av det eftersom vi har identifierat endast en muntlig överenskommelse skriftligen att han har mig en stadig inkomst.
Dessutom också hävdar han att jag gav honom Tv med kompisar samt föräldrar vet att så inte är fallet och han påstår sig ha sålt honom. Mitlerweile jag också av en gemensam vän att veta att detta är förmodligen inte sant och tv fortfarande med honom.
Vad kan jag göra i det här fallet?!?

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Vi hade redan en liknande fråga.

Om räkningen UDN är betalningsarrangemang på Anmen, är det första tv: n.

Gå till allmänheten juridisk information UDN säga, du vill att din TV har återvänt. Sedan kan du ordna det, rausholt en fogden till det.

Om det är emellertid klart, är det svårt, då måste man stämma din ex-pojkvän.

Du kan vidta rättsliga åtgärder mot honom, men troligen inte kommer att lyckas, eftersom muntliga vittnesmål mot muntliga vittnesmål är. Det kommer att bli svårt.
Dessutom skulle rättegångskostnader fortfarande komma till dig .....

inte mycket. det är vad jag tidigare skrev redan och det var skära ned av ett par. när killen säger TV säljs, hur ska du bevisa det? hur man kan bevisa att han inte betalt? du betalat här mycket lärorikt pengar men Merks dig för framtiden och glömmer enheten och typen

Related questions

Vän inte vill betala priser

Hej! Så jag var en gång så fånigt och har en vän nen TV på avbetalning sysslar med allt för min räkning går eftersom han inte kunde göra en avbetalnings grundval av Schufa poster, nu är han inte vill betala för TV och inte ge det tillbaka. Vad kan ja

tillverkad kamera vän bruten: betala min Haftplfichtversicherung & quest;

Jag har en digitalkamera min flickvän tyvärr förstörda eftersom jag tippade vatten över den. Naturligtvis var det ett förbiseende. Kom till min skuld? Det är ett klassiskt fall för ansvarsförsäkring, naturligtvis under förutsättning att det inte var

Har min vän betala för mig & quest;

Hej alla, Jag är 17 år gammal och en lång tid med min pojkvän (21) tillsammans. Vi vill nu flytta ihop, undzwar han ärvde ett hus och vill skriva på en lägenhet i personligt bruk och sedan dra mig in i denna lägenhet. Detta kan endast ske under de ko

Priser betalas & comma; vill sälja denna

Hej! Jag har mot en borgenär, en verkställbar dom som jag 4500; euro Smart Money, tilldelades !! Det första året, mina fordringsägare inte kan betala eftersom han fortfarande var i en undervisning !! Men sedan ungefär ett år, han betalar, min advokat

Min vän har cirka 2500 € uppvärmningskostnader på lån och tid, och tid; kan inte acceptera det onda som som älskling

min vän har 2500 € skulden för heizung..kann som inte tar det onda som darling om och hur gör jag det ?? Enligt arbetsinstruktioner tar konsortiet över skulden endast om det kan ge dig så får lägenheten på grund av hotande uppsägning. Om inget meddel

Ladda upp en video underhåll måste betalas och tid, och tid, och tid;

Hej Alla, Jag ville veta wieveil måste betalas untehalt, ... med mig det är så att min vän från ett tidigare förhållande har en nästan 6 år gamla son. Barnet bor med sin mamma, so far so good. Men sedan ett år har vi ett gemensamt barn som bor i vårt

Har jag en del av barnens budget för att betala när jag drar tillsammans med min flickvän

Hallå Måste jag betala en del eller flera av barnets underhåll, det min vän måste betala när jag drar tillsammans med min flickvän? Det är berättigad Hartz4 och kan därför betala beroende eftersom det är under levnadslön. Nej, vad du har att göra med

Det måste under underhåll som betalas till barn från första äktenskapet och är gravid igen av mig

Min vän måste betala underhåll för barn från sitt första äktenskap. Min fråga: Hon är gravid med mig, har hon att betala om barnet får trotdem underhåll för barnet från hans första äktenskap längre och beloppet sätts herrunter? Förbindelse är inte ut

Rätt att betala och komma; Om promisor platsen har redan informerats & quest;

En vän måste betala en finder lön på 500 € till det utlovade, kalla den eftersöktes hans katt. han gjorde genom att upprepade gånger skrivit på staket och skyltar i vårt distrikt detta löfte. Nu min vän har hittat katten och rapporterade deras vistel

Kom till mig att kosta och komma; om jag vill betala av ett personligt lån med en enda betalning & quest;

Kom till mig kostnader om jag vill betala av ett personligt lån med en enda betalning? Så egentligen är det så att min bror har ett personligt lån och det kan löna sig med en klumpsumma omedelbart. Men han är inte säker på om han skulle göra det elle

0
Views
0
Ccomments