B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-24

Vän får från 30 J ingen BAföG för träning - han är bara på november och tid; 30 J & comma; gör det fortfarande och quest;

Advertisement

Hej, måste fråga igen vad min vän vill BAföG, säger tjänsteman dit endast om du ännu inte 30 J i början av utbildningen börjar teknisk skola i september i år, och det är bara i 30 november J gammal, det går ännu ännu ? Har hon kanske missat District Office? Ser fram emot att svar, tack.

answers

Så om mig min "rätt kunskap" (lång ister henne) inte lura, du färdig efter 30 års ålder BGB men med födelsedag den 29: e levnadsåret. Då det fungerar tyvärr inte tror, ​​har byrån redan beslutat korrekt.

Som måste vara ett misstag. För utbildning kan ansöka om studielån och är berättigade till stöd när du börjar träna före "sin 30: e år. Detta skulle vara din vän, men målet eller?

Om det är så, då han kan också få studielån för utbildning.

Daniel: Du har mitt svar missförstått förmodligen. Om vän ännu inte har firat sitt 30-årsjubileum i början av studien, då han får studielån. Jag är av samma åsikt som bascha.

Den 1: a Lj börjar på dagen för födseln och ett år senare, den 1 födelsedag, "färdig".
Följaktligen 30 Lj startar den 29: e födelsedag och "färdig" med den 30: e födelsedag.
I BGB är ingenting annat.
Distriktskontor har slösat bort det.

30 Lj är klar på den 30: e födelsedag.

Den 1: a Lj på födelsedatum och ett år senare, den 1 födelsedag "färdig".
I BGB är ingenting annat.

http://www.meister-bafoeg.info/

Lånen masterstudent kan vara ett gångbart alternativ, detta är också föremål för någon begränsning.

Related questions

BAföG begäran: far dog och halv; 1 & sol; 4 v period, hus mitt arv har denna överföring 2010 Mor & comma; ansöka om studielån

Har studielån begärde sedan far dog ärvde jag 1/4 v. House. Har denna överföring 2010 min mor notarie, eftersom de kommer också att betala skulden. Är det viktigt för studielån ansökan, eftersom de redan har skickat mig former, wg. Arv. Frågan ligger

Min vän får arbetslöshetsersättning I & comma; Nu skulle jag vilja gå med honom och komma; men jag har tidigare Hartz IV får & comma; vad vi får nu & quest;

Beroende på hur hög ALGI din vän, kan du få en större delen av din ALGII - belopp. Enligt arbetsförmedlingen du bildar en gemenskap av behov, i en borgar för den andra. Om du inte lyckas övertyga Job Center förutsätter att du en gång vill leva tillsa

Jag får Hartz 4 och min vän får alg1 för vilka det är mer meningsfullt att föräldrarna pengar beantargen & quest;

Jag är för närvarande närmar förlossningen och ville mig informerad föräldrar om pengar? Men jag har läst här att det mottagare för Hartz 4 inte längre sanna föräldrar pengar som ?? Skulle det vara bättre om min vän, men inte vistas med mig och får a

Vem får BAföG & comma, om han bor där & quest;

Lägenhet föräldrar barnet får studielån? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Du menar förmodligen om barnet blir Barfög om det bor i hyreslägenhet av sina föräldrar (och inte betala h

Jag får underhåll när man hänvisar BAföG & quest;

Följande situation: Jag är fortfarande 17 år gammal, kommer dock i slutet av september 18. Jag måste ta bort en önskan sedan några månader, eftersom jag inte ser mig med min far och hans nya fru. Jag är student och hänvisar studielån, betyder inte at

Vän får då pension från Schweiz & comma; för Transfer input han betalar 5 € kommatecken; är ok & quest;

En vän till mig får en pension från Schweiz. För denna överföring ingång betalar han varje gång vid Sparkasse 5 avgift euro. Är det okej? Kan han göra något så att avgiften inte uppnås? Tack. Fackföreningarna är kända för sina avgifter. Jag skulle ak

Hur mycket pengar får tjäna genom att hänvisa BAföG & quest;

Kan du berätta hur mycket pengar du kan tjäna en månad utan studielån påverkas av det? Skulle en Mini jobb påverkar studielån redan? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Såvitt jag vet

Badrumsrenovering & comma, jag inte stå i hyresavtalet & comma, vän får ett enkelrum i Hotel & period, Vad händer med mig

Morgon startar badrumsrenovering med oss. Vi bör, enligt ägaren i källaren badrummet användning där hantverkare, vaktmästare, etc .. Det finns inget sätt att varma duschar. Hyresvärden ringde och förklarade situ tion. Han säger, leta efter ett altern

Jag får Hartz4 & comma; min vän får arbetslöshetsersättning I - vi skulle ha fördelar eller nackdelar om vi gifta & quest;

Bor din eftersom de tillsammans redan? Om så är fallet, skulle dina formulär redan en gemenskap av behov och det inte ändras ens efter bröllopet. Om du bara vill flytta ihop är ALGI din vän naturligtvis helt krediteras. Detta innebär att du kommer at

Min vän får då sjukpension - han måste ändå betala underhåll och quest;

Hans fru arbetar och tjänar mer än han får pension. Har han fortfarande att betala underhåll? Barnen är redan gamla nog! Huset går på båda. Är båda begått priser som skall betalas? Bara han och hans son bor i huset. Denna fråga är OANSVARIG. Vi vet i