B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Bank banköverföring euro valuta Dollar Euro & plus; överföring 2014-12-19

Valuta - kommer att uppgå i euro eller i utländsk valuta anges & quest;

Advertisement

Om jag vill göra en banköverföring, låt oss säga i USA, då mängden av I typ som visas i euro eller i dollar? Eller kan jag raussuchen det?

answers

Det kan du fritt välja och om du väljer som dollarn, då banken skulle dagskurs baserad lodge på belastningen av kontot.

Related questions

Betalning utomlands med kreditkort i euro eller motsvarande utländsk valuta & quest;

När jag ville betala utomlands med kreditkort, kan jag välja om jag ville tas ut i euro eller i utländsk valuta. Vad ska man välja? Att det beror på växelkursen. Beroende på kreditkortsföretag utomlands använder avgifter debiteras när du använder kor

Om du får utländska studielån i euro eller i utländsk valuta och quest;

Om du får utländsk studielån i euro eller i utländsk valuta, till exempel till konton utomlands checkkonto betalt? Det lämnas här i Euro. Oavsett om det kommer sedan konvertera densamma för ditt konto utomlands, eller som Euro hamnar, är upp till dig

eftersom Grekland Euro i kris: Skapa bättre besparingar i utländsk valuta och quest;

Jag är lite orolig för svåra ekonomiska situationen i Grekland och det faktum att euron genom att hota att glida in i en kris. Förmodligen bör man inte panik, men jag undrar om det inte skulle vara bättre, åtminstone att investera en del av mina besp

Euro bank i utländsk valuta Ändra & LPAR, AUD & komma; CAD & comma; CHF & comma; DKK & comma; NOK & rpar; eller liknande

vill "byta" min euro balanserar säkrare valutor. Bor utomlands (Centralamerika), men har alla mina besparingar på en tysk bank i euro. Hur kan jag öppna valutakonton och hur de behandlas för skatt på tyska banker. Obs: ingen mer bosatt i Tysklan

Euro utbyte i utländsk valuta - det finns bara Reise & quest;

Jag ville snabbt byta i lunchrast några euro i norska kronor, för semester nästa vecka, som anmälningsavgiften. Nu berättade min bank (Santander): ingenting där, vi inte gå till banken för att byta resor. Finns det något sådant? Banken kommer att utb

Som med skatte avveckling av valutakursförluster med ränta i utländsk valuta och quest;

Har valutaförluster på ett depositionskonto i utländsk valuta med avkastningen ränta på detta konto, ladda skatt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Forex är en tillgång, det

ETF Valuta materia & quest;

hi, Det har alltid sagts att fonden inte spelade någon roll. Men om jag jämför mina resultat från MSCI World i euro och i dollar får jag en annan prestation: 2014: Dollar 5,5% Euro 19,5% Om jag köper en ETF med fonden i dollar då jag har alltid varit

Investera pengar i utländsk valuta och quest;

Hej! Min bank erbjuder valutakonton på följande villkor ... Sydafrikanska rand ZAR 3,0% ränta pa Ungerska forinten HUF 1,5 Turkiska liran TRY 1,0 Norsk krona NOK 0,5 Polska zloty PLN 0,5 Schweiziska franc CHF 0,0 Tjeckiska korunan CZK 0,0 Brittiska p

Bör medel och komma; är dubbelt lanserat & comma; i euro eller i dollar delmängd ta & quest;

Om du föredrar att ta en fond som kommer att lanseras två gånger, i en euro eller en dollar delen? Denna fråga kan inte besvaras så lätt. Först av allt: det finns medel som helt enkelt har en annan andelsklass, en del har emellertid integrerade fortf

Kan länder helt enkelt som en annan valuta t.ex. US-dollar som sin egen valuta bruk & quest;

Hej, jag har hört att vissa länder använder den amerikanska dollarn som betalningsmedel. Till exempel, Panama och Zimbabwe. Nu undrade jag om något land kan anta valutan i en annan än kontant AUH eller om detta vissa villkor är etc land? Såvitt jag v