B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-25

vad som passar mig graviditeten att harz4

Advertisement

Jag är i 8.monat gravid och känner mig själv inte från sökanden för föräldrar pengar andother förslag, ville jag veta när och var att tillämpa

answers

Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare.

Begär nu:
www.expermondo.de

"Från den 13: e veckan bli gravid ett ytterligare krav enl. § 21, punkt. 2, bok II i mängden 17% av kontroll makt, på 345 € så 59 € mer. Den ytterligare krav måste tillämpas! Det finns också en rätt till graviditets kläder . "

Finns här:

http://www.gegen-hartz.de/nachrichtenueberhartziv/53659697d60f2bb24.php

Begäran måste göras beroende på bostadsort till den behöriga myndigheten. I de flesta städer och kommuner "Argentina" eller "arbetsförmedlingen" hot.

Hälsning Z ....

för föräldrapenning Hartz inte respekterar fyra ideal
http://www.eltern.de/beruf-und-geld/finanzen/wie-viel-elterngeld.html

Så för att Hartz 4 i graviditeten kan hjälpa
http: //www.finanzfrage.net/frage/steht-einem-waehrend-der-schwangerschaft-mehr-h ...

Related questions

vad som passar mig som harz4 mottagare allt med 5 persohnen vad t.ex. med kläder pengar & quest;

LASS vara så svepande nciht säga, eftersom informationen om ålder personer saknas. Men detta är nciht dåligt eftersom du enkelt kan identifiera det ensam. Se här: http://www.sozialhilfe24.de/alg2-rechner.html Särskilda bidrag som kläder ersättning, e

Harz4 och svårt handikappad vad som passar mig som regel

Jag får Harz4 och har AMT problem genom sinnet som trodde lägenheten wehr till gross.Da Jag har en gravt handikappad 60 och är angewisen på vård och min handledare bor också i lägenheten och inte ens pengar för att ta .Jag måste säga att vi är en gem

24 am alleinerziende få harz4 jag rätt din egen lägenhet och få tid;

är 24 år gammal och är Alleinerzihende mamma, är min dotter 6 månader gammal. Jag bor fortfarande med mina föräldrar och jag Empfangerin av arbetslöshetsersättning, så kallade Hartz IV. För närvarande Jag gillade att dra i min egen lägenhet, eftersom

Anställd Harz4 och tidigare partner och exkl;

Hallå har några frågor ... var tills nyligen fortfarande med min partner tillsammans ... vi levde tillsammans men separata fonder ... vi hade allt ekonomiskt delade utom när saker som mobiltelefon som var med oss ​​till varje pris själv ... Jag har 2

Förbud mot anställning under graviditeten dåligt för pensionsavgiftsperioder & quest;

som är oförmögen att arbeta, lång o sjuk. arbetslös, blir men ingen krediteringsperiod för lagstadgade. pension-också är tillämpligt på anställningsförbud / graviditeten? Om arbetsoförmåga är bara genom fortsatt lön, sedan fortsätta att göras av sjuk

Tricky Location & comma, vad som passar mig som en gravid kvinna till & quest;

Hej, jag är för närvarande i ett dilemma och något hjälplös. Jag är gravid (4: e månaden) och har stannat med min pojkvän. Jag arbetar och tjänar i genomsnitt beroende på i storleksordningen mellan 800 till 100 € per månad. Väl min pojkvän och jag br

Arbetsgivare termine & comma; när han och en arbetare vid fastställandet av graviditeten vet inte & quest;

Syster till en god vän visste inte att hon är gravid när hon anställdes. Arbetsgivaren är inte heller känt när både undertecknat avtalet. Nu har hans advokat ser störd, hävdade att uppsägningen av hans mandat är den lagliga affärsmässiga grunder. Gjo

Juridiskt biträde i rättegång mot Harz4 & quest; Var kan jag få en advokat och quest; Vem betalar kostnaderna och strävan, och strävan, och strävan;

Min familj och jag, tyvärr, har levt längre genom Harz4, min make har stora psykiska problem, och ständigt flaxande sanktioner i huset. Jag vägrar långsamt akzeptiern dessa sanktioner och att känna sig trygg, har vi också tre barn under 11 år och de

Förtidspension ytterligare betalning vid alg1 och Harz4

God dag, Jag har en fråga. Jag får nu förmodligen min förtidspension retroaktivt upp garantipensionen blir € 1000. Jag skulle få dem retroaktivt upp från förra årets augusti. har också sedan alg1 komma till årets april. eftersom jag är i Harz4. Nu mi

Medan Harz4 ill & comma; kan jag ta en semester & quest;

Hej, jag tänker sedan 12,2012 Harz4 och jag har brutit i mitten av april (nästan 6 veckor) arm. Genom flera operationer och sjukhusinläggningar, jag nu rapporterats sedan nästan 6 veckor som en arbetsoförmögen. Jag får sjukgymnastik och kan inte utfö

0
Views
0
Ccomments