B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-22

vad som menas med försäljning med tomträtt

Advertisement

Jag läste en Annzeige i 1000 kvadratmeter mark som säljs på gården på tomträtt sollen.Das allt för 35 euro i månaden.

answers

Ända använder Google?

Jag tror att annonsen kommer att inneburit marken hyresavtalet, något du på golvet build hör under marken hyresavtalet till dig, men inte själva marken. Ägaren av. Building exempel att du är säker på att du inte är fastighetsägaren. Om marken hyresavtalet löper ut, hört allt på fastigheten är för fastighetsägare, tala ingen mer av dig.

Du bygger huset, men landet förblir fastighetsägaren. Det hela är naturligtvis bara under en viss tid. en mycket komplicerad fråga och utan juridisk rådgivning du bör göra detta i alla fall.

Related questions

hus med tomträtt mark & ​​comma; del försäljning sökte & period;

hej, Jag har ett hus på en tomträtt mark, kontraktet är fortfarande kör 44 år. Jag vill sälja den översta våningen. det är denna förutsägbara restriktioner vid inköpspris wg. återstående löptid marken leasing eller allmänt följas? Tack för en upplysa

Tomträtt lägenhet lämplig för Vermierung & period; & period; & period; & Quest;

Jag vill köpa en liten hyrd villa för investeringar. Huset har renoverats märkt byggnad, och platsen indikerar en bra hyra. Dock måste årliga hyran betalas. Mäklaren sade att detta var något mer fördelaktigt, eftersom jag vill hyra lägenheten och de

Vad tycker du om ett land med tomträtt & quest;

Tycker du att det finns en större nackdel när du gör något med tomträtt? Eller ska om möjligt alltid gå på fastigheten? Ett hus består av basen och stående därpå huset. Om du har tur och platsen är bra, gör principen på grund av inflationen alltid vä

köp tomträtt mark

vi lever sedan 1997 i ett hus som tillhör oss, men byggd med tomträtt. Nu skulle vi vilja erbjuda mark för försäljning av markägaren. Hur man beräknar inköpspriset? Finns det överlåtelse av fast egendom skatt att betala? Vem betalar kostnaderna vid n

Hapimag aktier & comma; vad du tycker om det och quest; Skulle vara häftigt på många ställen och semesterperioden; Men dela försäljning & quest;

Intresset för Hapimag aktier hur man tänker på det. Har jag redan gjort smart, eftersom du då kan göra på olika ställen semester, de många semester Parks and Resorts. Låter slags stor. Men du kan inte sälja på börsen, inte är orienterade där. Om jag

AXA Immoselect försäljning på börsen eller håll & quest;

De senaste två månaderna, aktiekurs AXA Immoselect en hel gått ned (tydligen wg. Uppskrivningar). Om fonden ännu längre ner, så jag måste slösa mina aktier på börsen? Jag vill slutligen till mina pengar. Nedgången i aktiekursen är löjligt med 0,7% av

Faller på försäljning av donerade eller & period; ärvt Platta skatter & quest;

Denna fråga var så lika som redan lämnats. Men mitt fall är att jag har fått lägenhet min mor i 2008, detta scored ärvt från dina föräldrar i Erbverfahren halv 2006 till den andra halvan av 2008 lägenheten. Lägenheten var alltid hyras. Jag vill att l

Är ett hus försäljning är tillåten och komma; även om det inte krävs och strävan;

Snart har jag ca 900, - Euro per månad. Copayment för vård i hemmet av min mamma lön. Detta kunde jag verkligen inkomstkälla (pensionär äger u. Änkepension) förnekar, men eftersom jag skulle förbli under underhållskostnader för eget hus, försäkring,

där kan jag få ett gratis konto med några minimi försäljning & quest;

Det finns också gratis konton utan regelbunden försäljning, i så fall var? DKB har till exempel som ett konto. Men det finns också flera konton som är gratis. Google mal helt enkelt eftersom det finns mycket bra jämförelsesajter nu! Översikten på 321

Skatter på försäljning av ägar enfamiljshus med trädgård

Måste skatt vid försäljning av mitt eget bruk villa med kl. betala trädgård? Köpeskilling 2008 var 110 000 euro, Försäljningen under 2010 uppgick till 135 000 euro. Tack för att besvara. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av cert

1
Views
0
Ccomments