B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-10

vad som händer med företagets lån i sin egen uppsägning

Advertisement

Hej alla,
Jag har ett nytt jobb utsikter och har min chef redan sagt kommunikation som jag tillkännager till 30.01.11. Mitt nya jobb börjar på 01/02/11. Såvida inte alla rätt. Jag är 6 år är anställda i företaget och har också alltid varit en bomb hade relation till mina chefer. Nu har de mig beviljat ett företag lån i juli 10, med månatliga återbetalningen från 10 juni till ett belopp av 150, - till 200, -. Det finns fortfarande 1700, - öppna jag kan inte betala i ett svep. Också en högre återbetalning är inte möjligt för mig. Kan min chef insisterar på omedelbar återbetalning? vi har ett riktigt kontrakt inte bara gjort månatliga avbetalningen överens om att kommer att innehållas från lönen. Kan återbetalning fortsätta så, eller han kan insistera på omedelbar. Min inkomst är strax under kramptröskeln nuvarande och mitt nya jobb, är det inte ens mer innehåll.
Vem kan hjälpa?

answers

.... Verkligen vad skriver mig112, såvida inte din nuvarande chef har kommit överens om att ytterligare avbetalning, som i bra förhållande och summan verkligen kan mycket väl vara möjligt. Så fråga.

En ünverzüglich återbetalning ges inte om tidsfristerna respekteras. Citat: "När det gäller en eventuell lyftning av låneavtalet bör noteras att detta endast kan sägas upp av varsel, att ett tillbakadragande från operationen inte automatiskt leder till uppsägning av dess juridiska uppsägningstid är 3 månader eller i små lån till 200 € per månad .. efter denna period är (tidigare) arbetsgivaren rätt att kräva det utestående lånebeloppet tillbaka eller justera räntan på den vanliga marknadsräntan. "
http://www.finanz-lexikon.de/arbeitgeberdarlehen_904.html Greeting Z ....

Related questions

En vän har ett lån från sin flickvän 15 & period, får 000 euro och dess stora

En vän fick ett lån från sin flickvän i mängden 15.000 euro och överförs hans flickvän registreras på honom bil som Sichheit för lånet, för nu väntar beslag av skatteverket, bilen som fungerar som Sichherheit för lånet från skattekontoret trots Siche

Ledighet enligt sin egen uppsägning

Ledighet enligt sin egen uppsägning Jag slutade mitt jobb i tid och har fortfarande ledighet. Enligt anställnings detta är slutet av månaden med betalas ut måste jag så acceptera. Jag skulle vilja ta min semester på fritiden innan jag börjar min nya

Låg ränta företaget lån för hem inköp - måste som skatte notera att & quest;

Hur är det, om arbetsgivaren är en låg ränta lån för hem köp. Ska vi som skatte vad note? Endast om en kontantförmån föreligger, måste detta beskattas som skattepliktig inkomst. Som jämförande intresse Bundesbank statistik för effektiva räntan på bos

Avskedande av ett lån i händelse av uppsägning av kreditmottagare & quest;

Jag lånade någon för 3 år ett belopp på 5000 Euro. Nu efter ett år Jag är rädd att jag inte får pengarna tillbaka. Eftersom kvinnan dricker ganska fast och har redan fått en varning. De kan drabbas av alkoholism, men ser inte det. Nu är hon återigen

Måste jag betala av lån och komma; om mottagaren har blivit föremål för beslag & quest;

Jag har skrivit avslutades med en vän ett låneavtal. Efter att jag måste betala honom senast 30.11.2011 lånet till 20,000.00 €, där han har att börja betala i månatliga avbetalningar på 400,00 € från 01.01.2012. Nu vände jag men bestämt vad mig en an

Hur trovärdig är blixt kredit och tid, co - komma in där för att få en snabb lån & quest;

Jag skulle vilja ha en snabb lån på 7500, - Få på blitz-kredit.co. Få på banken tyvärr ingen kredit, men snabbt behöver pengar !! Har någon av er har gjort med den erfarenhet? Arbetar trovärdig? Har du andra förslag? Svara dig själv frågan: hur allva

Är det vettigt företaget för bedrägeri show & quest;

BKN Biostrom kampanj deras band för dubbelt skydd. 1) räntebetalningar som omfattas av garanterade foder och lån genom tilldelning av Komanditanteile. Nu är kupongen misslyckades (trots säkring) och bolaget insolvent. Obligationen priset på aktiemark

När en konstruktion lån är helt återbetalas & comma; du sedan vill ta bort det registrerade inteckning & quest;

En vän till mig har bara helt återbetalat sin konstruktion lån på sin egendom var från banken en inteckning registrerad. Skulle han lämna bort nu eftersom han har kredit så helt utrotad? Hur som helst bör det vara möjligt att återlämna Urlunde av ban

Ärftlighet - Insovenz - beviljas av testatorn lån erbmindernd erkänt & quest;

Kan berätta hur fakta har någon? Min fru far är död - det finns två barn som har rätt att ärva gleichermßen. Bror till min fru nyligen ansökt om konkurs. Av handlingarna i min far som anger att min bror ca.1Jahr har fått ett lån från sin far före reg

Blankning: var att få långivaren sina aktier & quest;

när korta säljare, betyder det alltid att de lånar aktier till anskaffningsvärde, sedan sälja dem sedan köpa tillbaka igen, i hopp om att fallande priser under sale-köp. Jag kan i praktiken föreställa sig så illa att jag inte vet en distributör av ak

0
Views
0
Ccomments