B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-30

vad som händer med 400 Euro Jobb & comma; om && num; 039 & halv; s-tid är lite mer & quest;

Advertisement

Jag hoppas att få en 400 Eur jobb. Förmodligen kan det ibland vara lite mer än 400 euro. Vad händer med jobbet? Om det fortfarande finns en sådan eller är det då en midi eller normalt jobb?

answers

Allt du mer än 400 € du tjänar måste betala skatt - ta kontroll kort, även om du får ett jobb och endast t.ex. 300 € förtjänar får eller kan du inte vidare arbete på denna grund. Exakt information du får på ditt lokala skattekontor, är det verkligen en fråga om du redan bedriver ett arbete på styrkortet. Lycklig.

400-euro jobb:
Den veckovisa arbetstid är inte kritisk. På detta område meriter falla för arbetstagare inga skatter eller sociala till (brutto för netto). För den anställde kommer en sådan verksamhet förbli en hobby skatter och socialförsäkringsavgifter. Arbetsgivare betalar en fast avgift på 30% med följande fördelning: 15% för pensionsförsäkring (§ 172 punkt 3 SGB VI.), 13% för sjukförsäkringen (§ 249b SGB V) och 2% skatt. Den anställde har möjlighet att

http://www.finanztip.de/recht/arbeitsrecht/mini-jobs.htm

Related questions

400 Euro Jobb & comma; också, & komma; när föräldrar Hartz 4 hänvisar & quest;

Jag är 18 år gammal och bor med mina föräldrar. Jag har min high-school-examen. Men det gjorde jag inte få en utbildning plats. Eftersom jag inte vill gå till yrkesskola, kommer jag att göra en 400 Euro jobb i stället, gör det eller skulle mina föräl

Om jag avbryter 400 Euro Jobb & comma; Jag får fortfarande arbetslöshetsersättning vidare & quest;

Jag är arbetslös och har en 400 Euro jobb. men jag utmanar vem som helst att avbryta eftersom jag är där överbelastad med arbete och ständigt måste arbeta mer. Men jag har tre små barn och kan inte arbeta mer. Arbetsförmedlingen berättade för mig att

400 Euro Jobb & comma; Fri att samarbeta och handelsregistret

Hej! Jag har en fråga: Jag är en student, har en 400 Euro jobb och är samtidigt anställd som frilansare. Nu skulle jag vilja att registrera ett företag, eftersom jag gör mode och vill sälja. Är det möjligt? Och hur gör jag det? Klart är det. Du går t

två 400 euro jobb & comma, en fem månader och exkl;

Hej, först vill jag klargöra att jag brutit mot någon lag habe.Meine fråga är, jag har funnits i flera år (am mor och hemmafru en läxa jobb till 400 euro Basis.Ich dit tyvärr mycket sällsynta 400 euro, om det inte finns någon garnix.Und ibland bara 8

När jag svarar på ett 400 Euro Jobb & comma; Labour Byrån får fortsätta att insistera på program & quest;

Frågan är vad som är syftet med arbetslöshetsrapporten. Så länge du arbetar mindre än 15 timmar i veckan, kan du rapporteras för arbete på byrån. Om du ser meddelandet "bara" behöver köpa försäkring karriärer och inte förlora rätten till sjukpen

400 Euro Jobb & comma; löneökningar

med oss ​​i laget, det var en höjning. Har 400 euro anställda där också anspråk på det? Sedan är det bara att minska arbetstiden, är mer pengar inte loht verkligen där. Kontrakten är noterade i "anställd som marginellt anställd med veckoarbetstiden a

400 Euro Jobb & comma; Kontrakt och Arbetslösa & comma; gör det & quest;

Hej! Jag är arbetslös sedan 2010/01/01. Jag har sedan oktober 2008, en € 400 jobb, vilket också redovisas vid arbetsförmedlingen. Nu fick jag ett jobberbjudande, som tyvärr bara går frilans, även om jag skulle tjäna i 2 månader 900 Euro. Måste jag ra

400 Euro Jobb & comma; Riester och säkring

God dag, Jag är 41 år gammal, gift och har två barn (9, 129) och jobbar intensivt tyvärr bara nu med vår familjär pension. Tyvärr, mer och mer frågor och osäkerheter på. Först, rådata: - I 41 år, tjänstemän, kriminalvårds - Min fru, 39 år, 12 år hemm

Vilken timlön är för en 400-euro jobb och komma; enstaka hantverk i hushållet gör och komma; rimlig & quest;

Du är fortfarande medveten om att du flyttar med tillfällig verksamhet inom odeklarerat arbete? Enligt avge en försäkran om anställning ska göras. Slutligen Som hantverkare du tjänar med ditt arbete pengar till din försörjning. En lagliga gränsen, up

Är privat Predictor olagligt & comma; om && num; 039 & halv; s om pengar & quest;

Är det sant att en privat förutsägelse spel, eftersom det är vanligt jetztbei VM, är faktiskt olagligt om pengar är satsningen? Hej! Och hur skulle det se ut om du äger en mängd X auslobt som skulle vara deltagandet gratis? Jag tänker på ett poängsys

1
Views
0
Ccomments