B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-05

vad pengar är att göra föräldrarna tid & quest;

Advertisement

Mina föräldrar kommer att nås i september i år och jag kan sedan teoretiskt tillbaka till mitt gamla jobb tillbaka men tyvärr bara på deltid. Kommer du köra mig förutom fortfarande pengar av Byrån för? Eftersom jag har ingen Kita plats kan det också vara så att jag inte kan gå till jobbet i september, som jag sedan för optioner på månadsinkomst?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Väl tid som är kvar väl. Söker eftersom graviditet finns inga utrymmen. Fadern lever med oss ​​kommer också att arbeta en hel del. Vi båda arbetar i serveringsbranschen men dess innehåll fram och bak är inte tillräckligt för tre av oss. Några pengar har ännu inte stå det kan inte ens vara daa vi får inga pengar från något vi måste leva det till mig?

Varför bara deltid? Eftersom det inte är möjligt i restaurangbranschen 6 dagar i veckan för att arbeta 12 timmar och att även vid vi med barn. Och med AG kan man knappast tala, bara han säger jag skulle se att jag får en plats

Varför åter bara deltid?

Om du kan bevisa ingen barnomsorg, så får man inte ALG1.
Då skulle det vara till exempel H4 eller bostadsbidrag. I grund och botten, dock är far sedan ansvarig för underhåll av familjen.

Men du bör klargöra vad du gör om du först inte har barnomsorg efter EZ med din AG!

Hallå

eftersom du har men tiden kvar med daghem / dagis plats!

Du har en laglig rätt, hur snabbt är något du måste fråga!

Du kan ta semester (om det gör det möjligt för företag) eller H4 ALG1 jag inte se!

Vad om barnets far? Om han betalar inget underhåll?

Related questions

Vilka skatteklass efter äktenskapet och innan föräldrarna tid & quest;

Hej! Vi fick gift och båda tillsvidare lärare. När min fru är från december till den ettåriga föräldraledighet på 67% av lönen. Kända har vi nu kommit att dela skatteklasser så till föräldraledighet, att jag har tre och fem tar för dem att få mer pen

Egenföretagare av föräldrar tid & quest;

Hej kära, Jag är sjukgymnast och ung mor. Min plats är för närvarande föräldraledig och fortfarande få föräldrapenning och ytterligare ALG2. När min arbetsgivare jag skrev upp för 2 år i föräldraledighet. Men min arbetsgivare också mitt ex och barn f

Vilka åtgärder skulle kunna vara ett statligt Meet & comma; att stärka konsumenternas långtids tid & quest;

Jag förstår inte varför bara för att ingenting görs för att stärka konsumenternas - det skulle vara den verkliga motorn i ekonomin eller inte? Den inhemska efterfrågan ökade den med dessa människors fickorna fulla. Precis så enkelt är nciht eftersom:

är föräldrarna pengar i underhållande av kontanter med & quest; & quest;

Hej! Vi är 2 vuxna och ett barn på 5 år! Och vi får nu i augusti den andra kind.und vara gift i juli !!! de 5 år är barn från en annan relation, inte min egen men det lever med uns.ich själv men en barn från en annan relation, för det lilla jag betal

Kan jag dra av pengar hantverkare och komma; om han inte står i tid & quest;

Låter konstigt, va! Jag hade en mitten av oktober hantverkare i huset och bad honom att skicka räkningen senare i år, eftersom jag inte har utrymme för hushållstjänster i kontroll 2011, bara flera gånger till mig. Typen är inte i gångarna. Kan vad ja

Varför tar det så lång tid och komma; tills jag kan ta ut pengar från en check från kontot & quest;

Jag har lagt fram förra onsdagen en check i min bank. Torsdag var redan i Internetbank i transaktionerna. Jag måste kolla på en kompis med mig betalas in på ditt konto och ville ta ut pengarna går. men inte ging. Varför är det? Och då kan jag ta ut p

betala alla sjukförsäkringsbolag nu pengar tillbaka om du inte går till läkaren en lång tid & quest;

min granne berättade bara något om pengar tillbaka om du inte behöver försäkring, eftersom du inte behöver en läkare under längre tid. är alla kontanter så? Du kan sådana program tar i krävande. du måste, men som en del av en valfri taxan inför utval

Få pengar från arbetsförmedlingen och komma; som gav pengar och komma; hur lång tid det tar att sätta det på mitt konto quest;

Jag var torsdag på arbetsförmedlingen och som sade att som gav pengar hur lång tid det tar tills mitt konto är? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Frågan behandlas och beordrades att

Jag hade tid kontrakt & comma; förnyades inte och komma; Söker samma plats och komma; pengar blir tight & comma; Labour Office & quest;

Hej. Jag hade efter att bilda en tillfällig kontrakt för ett år. Den avslutades i slutet av augusti. Tills nyligen hade jag hoppats på en förlängning, var det en del av arbetsgivaren, kommer det att gå smidigt, men nu fanns det ingenting. Söker det s

Hur lång tid tar det och komma; efter mottagandet av taxering och komma; tills pengar från skattebyrån på kontot är & quest;

Hur lång tid tar det att få taxerings, tills pengarna är från skattemyndigheten på kontot? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de För mig tog det bara ungefär en vecka. Med mig ä

0
Views
0
Ccomments