B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension Riester Riester pension Riester & plus; Riester pension Inga pengar 2013-12-20

Vad & comma; om jag har inte mer pengar för Riester Pension & quest;

Advertisement

Måste i slutet alltid betala mer sak - och jag har inte råd att - vad som händer är om jag nix mer in pengar men allt kör så låt som?

answers

Du kan förhindra att du måste betala extra i en klumpsumma genom att lika mitteilst säljaren din Riesterrente i december eller januari, vad du har tjänat under året och be om en anpassning av bidragen.

Då debiteras lite mer per månad, vilket är oftast inte så känns som en unik högre betalning.

Om du sätter in mindre får du mindre pengar.

Därefter främjande kortas match. Check it einfack om du inte längre kan ta åt sidan så i din Riester kontrakt månad.

Sedan finns det proportionellt mindre medel.

Så jag vet att du kan göra det Riesterrente också bidragande eller kan låta den vila. Om du sätter inte tillräckligt, då får du bara inte hela Riester bidrag - men är bättre än ingenting.

Related questions

Riesterrente investerat i rena aktiefonder och komma; hur kan du säkert spara pengar senare i pension & quest;

En vän till mig har skapat Riesterrente i en ren aktiefonder. Hur gör de - när pensioneringen närmar sig - spara insatta pengar säkert i pension? Problemet löses mycket intelligent. I DWS Riester pensionspremie följer. Fram till pensioneringen ett vi

Får jag som Hartz Skapa fyra mottagare pengar från ett arv i en Riester pension & quest;

Hej! I (57 år) är Hartz 4-mottagare och har nu ärvt pengar (ca.16.000 €). Kan jag investera dessa pengar i en Riester pension? Jag vill planera för min pension eftersom jag vet att jag inte kommer att få mycket senare pension. Om detta är möjligt, fö

Far lång själv - pension förskjuts & comma; nu med 55 - vad den kan göra för pension & quest;

Fadern är redan många år i oberoende, har han på något sätt ersatt hans avgång. Hans Carpenter går bra, han har också vissa finansiella reserver, men inte på lång sikt. Nu är han 55 år - han kan göra ännu mer för pension nu? Vad tycker du råd? Finans

Tills då kan du betala brist på pengar på Riester sparavtal & quest;

Tills när - var och hur länge - du kan betala de saknade pengar i Riester sparavtal, så att en bibehållen utsläppsrätterna och det är officiellt rätt? Hej! alltid fram till december samma år. Ge bästa vinning på från månad till månad. Jag har också g

Söker en privat vård och komma; Vad ska jag välja: ammande dagar pengar eller vård pension & quest;

Att få tid att stänga den sista spalten i den egna pensionen. Base: Min make (35) och jag (38), barnlös, både heltid tillsvidareanställda, egen fristående betalas ut. Riester, BU, BAV tillgängliga. Eftersom vi inte har några barn, har jag länge funde

Vem vet & comma; hur länge jag ALG en gekomme & comma; binkrank för ett år och har ansökt om pension & quest;

Jag drivs i slutet av maj på sjukförsäkring och har full rätt till ALG 1. Endast min EU pension program körs och efter 6 veckor kommer jag då men inte längre ut ur Argentina, eller hur? Jag kan inte låta frisk skriva, jag kan inte fungera bra. Får ja

Hur man beräknar & comma; om det är värt en Riester pension & quest;

I rubrikerna kunde läsa nyligen upprepat att Riester kontrakt endast värt om det är mycket gamla. Hur räknar ni om du fångat en bra avtal? Vilka kriterier i dessa fall bör övervägas? Svaret på mig är fel. Svaret på den frågan kan inte besvaras på det

När och hur får man 200 & comma, - euro extra & comma; när de fyller en Riester pension & quest;

När och hur man får 200, - euro extra när de fyller ett jobb förrätter en Riester pension? Om du får krediteras omedelbart på Riester konto? Du får alltid följande år premie - det vill säga, du får 2013 bonus för 2012. Så om du sätter i år nog får du

Vad händer när jag sätter in pengar i Riester pension men innan arrangerade formen & quest;

Hej, när det gäller min död innan jag dra verkligen från Riester pension, vad som händer med pengarna? Kan jag lämna denna override på min familj? Skulle i detta fall, en arvsskatt ta bort en del av pengarna tillbaka? Snabbare och billigare rådet om

Jag är 75 år Pensionärer & comma; min fru får nya jag gifta nu min pension & quest;

Jag är en 56 år gammal kvinna gifta, jag vid en ålder av 74 år sedan 1998, gick i pension. Min fru är efter min död få min pension, som väntar / tidsfrister måste uppfyllas? Kan jag gifta sig (tyska) fru här i Portugal? Förmodligen konsulatet (?) Ell

0
Views
0
Ccomments