B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arv Egendom arv & plus; Arv arvstvist egendom planering 2012-10-10

Vad man ska göra och komma; om i ett arv av de två arvingarna till den andra utanför innan du håller & quest;

Advertisement

Hej!

i mitt fall det kommer att komma dit till ett arv och är två enda överlevande bröder till 50% arvingar är en utvecklade egendom. Nu ett arv till en annan inte om nästa steg (försäljning av mark) verkar informerade och tror därmed komma fram till den totala arv. Vad kan andra göra för att förhindra detta. Vad han kan ge dra zoom för råd eller hjälp?
Eftersom ärendet i Slovakien är kanske inte uppfyller alla tysk rätt, men jag tror att en grundläggande beteende skulle redan hjälpa.
Tack för att du hjälper svar i förväg.

answers

Slovakien är EU eller? Men även om inte, skulle jag se som en missgynnad slovakiska advokat och diskutera frågan.

Som Slovakien motsvarighet kommer att ansvara för den tyska Amtsgericht.

Gå dit UDN samråda annars advokat.

Related questions

Kan ta ut och quest en make efter skilsmässa från kredit;

God kväll, en vän till mig vill skilja sig från sin make. Förutom personlig tragedi är det naturligtvis också om kärlek pengar. Tänk dig följande situation: Du har byggt ett hus som är att ärvas dag barnen tillsammans, men det har ännu inte betalats

Håll bidrag lika till & komma; när man är ung och lika BU skott & quest;

Bo bidrag till Berufsunfähingkeitsversicherung lika när det stängs som en ung människa? Om min information är korrekt, ligger i BU försäkringspremien bara kommer att öka om fördelarna justeras. Det bör dock hända att ungdomar lockas av låga priser oc

Hur länge har barnuppfostran perioder i pension & quest;

Sedan när är det för vårdnadsperioder i den lagstadgade pensionen? Föräldraledighet där sedan 1986 i pensionssystemet. 1992, barnen infördes hänsyn gånger och du får för varje barn som föds från 1992/01/01 kredit tre år föräldraskap tid. Hej Bernd, p

Nu talar ännu om inflation och devalvering & quest;

Nu talar ännu om inflation och devalvering? Paniken har avtagit. Eller ta bara inte längre sant och har och vana? Som skapade en sådan panik? Hur? Och varför? Den Gerede äuft fortfarande bara det är något skjuts i bakgrunden. Kör det förmodligen är.

Långsiktiga fonder & quest;

Eftersom jag aktier inte riktigt vet mycket om, men vill ändå lyssna till cirka tre tillgångarna (obligationer, aktier, fastigheter), jag tror att en (eller flera) Fonden är förmodligen den bästa formen av investering för mig. men jag har intrycket a

Föräldrapenning Hur mycket & quest; om tidigare 400 € sida jobb och var arbetslös och quest;

Hej! eftersom tiderna har ett problem. nämligen: Min fru och jag har en 2-årig dotter och hon är nu åter gravid. Utför en sekundär aktivitet som du, 340 - Euro netto tjänade. Det har också rapporterats att Arbeitssuchend och erhåller arbetslöshetsers

Om smarta pengar kredit bostadsbidrag & quest;

Vad händer om du betalar skadestånd kriegt- som dras i bostadsbidrag ansökan som inkomst? Nej, så vitt jag vet, krediteras med bostadsbidrag enda inkomst (från egenföretagare eller är anställda). Smart pengar räknas inte. Nej, se intilliggande beigef

påhängscykel - som är tillåten & quest;

Jag får alltid cykeln till stationen och sätta det mitt hjul. Jag ofta inte kan hitta en mer cykelställ, satte jag min cykel på även på trottoaren. men jag stanna alltid som präglade ingen hindras. Nu har jag faktiskt varit "bogseras" i förra ve

Vem kan berätta för mig och komma; såsom Internetbank via SMS och sol, mobila arbets & quest;

Jag har hört att du kan skicka för Internetbank via SMS / mobil tans. Således kan man göra utan irriterande TAN listor. Men hur fungerar det? Behöver man för en speciell telefon och kommer att kosta något? Man måste skapa sin mobiltelefon, men det är

Var hittar jag de långa tids räntor för alla länder & quest;

Hej! Söker en sida på Internet som ger mig liknande vid sidan av ECB-sidan (http://www.ecb.int/stats/money/long/html/index.en.html) information om den långa tid intresse ... möjligt med alla länder! Tack för din hjälp! hälsningar, JS na, vilka länder

Hustru arbetslösa efter föräldraledighet - gör meddelande på jobbet officiella Sinn & quest; De vill bara deltidsarbete och tid;

Min fru är arbetslös efter föräldraledighet. Skulle de vända sig till arbetsförmedlingen? Du vill ha några timmar (dvs. deltid) fungerar? Men om hon svarar, så som pågår arbetstid i sin helhet. Vi hörde att det skulle vara viktigt att rapporteras til

0
Views
0
Ccomments