B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-10

Vad leder mig en banköverföring till kreditkort & quest;

Advertisement

Jag har sett min internetbank som du kan göra en överföring på sina kreditkort. Vad exakt ska ta? Om pengarna senare eller nu debiteras från kontot sedan inte bryr sig. Eller finns det en annan känsla i det?

answers

Så jag överföra immmer pengar på mitt kreditkort för detta ändamål i månaden (eller när) kompensera. (Underlåtenhet att göra automatiskt.)

Det finns flera fördelar:

Det finns leverantörer, ränta på balanserar väl på bytesbalansen, HUK Visa erbjuder upp till 2,65%. En jämförelse med en penningmarknaden konto är värd, finns det Verszinsung oftast betydligt sämre.

Dan är fortfarande kostnaden för en Bergeldabhebung med kreditkort vid bankomater utomlands ofta nödvändiga. Utan Guthabe är vanligen 3% av försäljningen, min. 5,00 € för varje uttag grund.
Med den bank som är bättre: 1% av omsättningen, max. 5,00 euro

Det finns också människor som får endast en "Plus" kreditkort, som de inte kan dra nytta naturligtvis, om det finns en balans.

Related questions

Internettjänst och LPAR, t.ex. Paypal Ucash & period; & period; & period; & rpar; -> & Semi; skicka pengar till kreditkort & quest;

Hallå Det är en webbtjänst som Paypal, där du kan skicka pengar direkt till sitt kreditkort men utan omväg av en bytesbalansen? Jag vill köpa mig ett förbetalt kreditkort, men inte skicka varje gång pengar från Paypal på löpande räkning och därifrån

Vilka villkor måste uppfylla för ett kreditkort & quest;

Jag skulle vilja ha en kreditkort. Det gör bara så mycket mer meningsfullt att ha en, eftersom flyg på Internet till exempel ett får just det. Kan vem som helst få ett kreditkort? Jag är en praktikant under det första året. Vad är mina chanser? Ett b

skicka betalningen i brittiska pund bättre eller betala med kreditkort & quest;

Måste pengar till England uppdrag, lt valuta. Faktura är eng. Pounds. Kommer jag bättre med en banköverföring som mitt kreditkort? Överföringen förväntas vara dyrare och tar längre tid. Kreditkort är lika effektiva som de omräkningskurser är lägre än

Vad är skillnaden mellan Visa eller Mastercard kreditkort & quest;

Ville köpa mig ett kreditkort och det är antagligen framstå som en stor leverantör i Tyskland antingen Visa eller Mastercard. Finns det en skillnad mellan de två, till exempel i intervallet eller acceptans runt om i världen? Eller finns det någon ski

Hur att logga in på TOEFL test utan ett kreditkort & quest;

Hej, jag är desperat efter en viss tid när du försöker registrera dig för ett möte för TOEFL test. Men på något sätt visar det som ett betalningsalternativ till endast kreditkort. Är detta normalt eller är det något fel med strukturen på min sida? Oc

Finns det bedrägerisäker kreditkort & quest;

En bekant till mig är som ett offer kreditkortsbedrägerier nyligen. Med glad vit förlorade summan HÄMTA tillbaka, är han nu söker säkrare alternativ till kreditkort. Därför ville jag också att fråga mig om det finns något sådant som bedrägerisäkra kr

Är det dags de påstådda fördelarna med Gold kreditkort & quest;

Guld kreditkort marknadsföra sina tjänster och deras försäkring paket. Är det verkligen värt att titta på dessa erbjudanden? Är det möjligt att kombinera en god idé, försäkring och kreditkort? Eftersom jag skulle i allmänhet ganska låta fingrar. Ofta

Hur fungerar det med deposition med kreditkort & quest;

Om du vill hyra en bil utomlands, så du måste styra ett kreditkort, som jag har hört. Detta skulle förmodligen måste deponeras för en insättning. Men hur fungerar det rent tekniskt? Bok en då borgen belopp direkt från kortet eller behålla avdrags mot

Var kan jag få en gratis kreditkort & quest;

Jag behöver snarast ett kreditkort. Jag har ofta hört att vissa leverantörer erbjuder gratis kort. Men vad är de? Så förutom utbuds DKB kontanter jag hitta giro lojal bästa av nätbanken. fri checkkonto, master card under det första året också, gratis

Turister kan i D ofta inte betala med kreditkort - quest Skada på ekonomiska &;

Vi hade nyligen besökare från utlandet. Våra vänner ville här i D köpa några. Ganska ofta de inte kunde betala, eftersom många butiker accepterar kreditkort. Ett ATM-kort som de inte hade. Därför har de bett oss att ge dem pengar eller inte har köpt

0
Views
0
Ccomments