B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter försäkringar återbäring priser avdragsgilla priser och plus; försäkring 2015-01-03

Vad kommer att förändras den avdragsgilla skattesatsen & comma; när pengar blir åter tillbaka & quest;

Advertisement

Jag funderar på att köpa en försäkring med en självrisk. Hur är lönelistan, om du får bidrag från försäkringen igen? själv överlappar med deklarationen, så du kan behöva ta betalt att köpa?

answers

  1. Överskottet kan inte dras av skatteskäl.
  2. Bidrag till privata sjukförsäkringar kan vara avdragsgilla upp till ett visst belopp, som beror på resultatet av lagstadgade sjukkassor.
  3. En eventuellt återbäring betalas (BRE) minskar det belopp som kan utfärdas, det spelar ingen roll, för welchens kalenderår har BRE erlagts, den avgörande faktorn är det år då pengarna hamnar på kontot. Därför finns det inga efterskott, men i värsta fall högre skatter under nästa år.

Hej!

handlar om en lagstadgad eller privat sjukförsäkring?

hälsning

RHW

Related questions

Hemhjälp i avdragsgilla även & comma; när barnen vuxit upp och quest;

Vad är regimen klass? Kan en piga i skattereduktion för när barnen odlas? Danke schon mal för bra svar. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Så vitt jag vet, att möjligheten at

En förändring Social Security Number & comma; om jag ändrar min sjukförsäkring & quest;

Jag vill ändra min sjukförsäkring. Måste jag då, efter en lyckad utbyte, mitt personnummer och applicera att underkasta sig min arbetsgivare? Jag får ett nytt nummer om jag ändrar försäkringsbolaget eller vad ska jag göra, att rätt sjukförsäkring för

Pendlare skatt: hur vet jag & comma; hur mycket pengar jag kommer tillbaka & quest;

Var kan jag kontrollera hur mycket pengar jag får nu återbetalas? Måste jag ta hand om det, eller som automatiskt händer? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Om du har ställt

Kan du för en förändring definitivt stanna SU hans gamla elbolag att växla tillbaka & quest;

Eftersom min lokala elbolaget är för dyrt, kommer jag förmodligen göra en förändring och gå till en annan leverantör. Mina motiv är egentligen bara en ekonomisk karaktär, eftersom min tidigare leverantör var annars alltid tillförlitlig. Vad händer om

Stöld av en bil och komma; med fortsatt & comma; men det tog ägaren tillbaka & quest;

Kända hade roterat med den nya bilen en Stammtisch kollegor en längre runda. De tog bort nyckeln och körde runt i staden. Han kunde inte gå eftersom han hade druckit för mycket, och därför gick hem med taxi. Men Väl där kallade han polisen och lämnat

Voucher utfärdande & comma; men tidigare i pengarna tillbaka & quest;

I går jag tillbaka en julklapp till ett barn (Treasure Island med cirka 60 euro) på apotek marknaden Müller med mottagande och fick, i motsats till tidigare praxis, endast en kupong för inköpspriset. Till min besvikelse, var det tänkt att det bara, d

Farfar lånade pengar och komma; nu avliden & comma; Jag måste konstatera & comma; Vem betalar jag den tillbaka & quest nu;

Vad händer när farfar lånar ut pengar, jag har inte återbetalats, och morfar dör nu. Hur nu att uppträda korrekt, som du betala tillbaka eller pengar då faktiskt betalas? Det finns inget skriftligt avtal Snabbare och billigare rådet att din juridiska

Om du angav km per år inte når & comma; då finns bil post tillbaka & quest;

Jag skulle den nya, men en bekant har igår behauptet- som skulle vara bra. Är att när du ändå, om så är fallet, där du är försäkrad? Det gör knappast en försäkringsgivare, inte vanligtvis demonstration av fordonet. Bakgrunden är mycket enkel: Någon h

Avkastning på Apple nu vila & comma; om Steve Jobs kommer tillbaka & quest;

Vad menar du, återvänder med Apple återigen vila på när vd Steve Jobs åter -genesen- igen? så mycket oro som inte fanns på Apple, tror jag. Men det lugnade att han kommer tillbaka. Jag var personligen skeptisk att han gör. Han såg mycket dålig och oh

Pension & comma; om pengar varje månad om & quest;

Jag har varje månad om 1000 euro kvar för att ge för ålder på + 12.000 kontanter. De viktigaste sakerna köps. Under de kommande åren, jag inte gå ut ur stora inköp. På en fastighet jag inte sprang - kanske i 5 eller 10 år. Växter har jag inte, med un