B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-29

Vad kan jag mot skulden för min son & comma; han utan min vetskap stänger på mig och komma; & göra quest;

Advertisement

Hej!
Jag sakta inte gå vidare. Min son (24J.) Inkluderar kontinuerligt några avtal utan min vetskap till mig. Jag får räkningar och påminnelser, eftersom jag inte vill betala för detta och kan inte.
Jag har upprepade gånger talat med honom, men det fungerar inte.
Dessutom är också mer, fortfarande lever han med oss, eftersom han inte får något på serien.
För råd skulle jag vara mycket tacksam.
hälsning
Sandra

answers

Din son kan faktiskt inte ingå avtal på ditt namn om du inte skriver själv eller fejkade din signatur.

Efter rimliga tal verkar vara ineffektiv med det, kommer du faktiskt har inget annat val än att lasssen honom en gång ackumuleras korrekt. Gå till ett av de företag som du skickade en faktura och låter dig visa köpeavtalet; Din Unterschrft smiddes, säger att företaget och och vägrar du även ge denna anledning att betala. Då kommer vad som måste komma - Din son kommer att få stora svårigheter, särskilt när upprepas.

Bara om du känner dig orubbligt vägra och din son kan helt betala för konsekvenserna av sina handlingar, finns möjligheten att han ännu kan komma för inspektion.

Skriv företaget och en del med dem att du har köpeavtalet inte slutförts och din son inte myndigheten att agera i ditt namn och de bör komma ihåg att för framtida inköp.

Även är ett löpande runt, men om bara en fogde står, finns det en springa runt under tryck.

Hur Snooopy155. (Byt tillgång ord) kan också se till att det inte kan slutföra internet: Förutom.

Related questions

12 år gamla son begår stöld och period; Har han eller jag för civilrättsligt ansvarig & quest;

Hej, var 12-årige sonen till min vän som arbetar med sin vän under ett inbrott. Kan han eller föräldrarna sedan hållas ansvariga eller de måste betala för skadorna, om objekt skadades? Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent, av certifi

Makar översatta 1974 varandra som arvinge & comma; då huset fördes till son & comma; ok & quest;

Mina föräldrar i 1974 användas ömsesidigt innan notarie arvingar, År 2007, de sedan överlämnas deras hus till en son (några år innan sonen har fått verksamheten). Var detta överlämning någonsin ok när de skulle ärva själv? Book Reader: En överenskomm

Underhåll för min son & comma; den augusti ca & period; får € 600 utbildningsdagpenning

Hej! Jag skulle vilja veta om jag lever med mig för min son, eller underhåll barn få om han startar från augusti 2011 sin träning och sedan blir ännu € 600 utbildningsbidrag. Han fyller 18 år i december. då finns det också något att tänka på? Tack fö

Son sin vän praktiseras som en allmänläkare i 20 bostad - Konkurrens Skydd & quest;

En vän hade redan använts under många år som en läkare lokaler. Efter att de hade tagit hans son och bedriver sedan dess (8 år) en allmän praxis. En tävling skydd eller Wettberwerbsschutz inte överens och inte ingår i hyresavtalet. Den bostadsrätt är

Hi & comma; Jag är en far utan vårdnaden om min 12 år gamla son & comma; engagerade & comma; mig att bidra till kostnaden för sina hängslen & quest;

Jag var inte gift med mamman till min son och jag har inte levt med henne. Jag betalar månatligt underhåll lt. Düsseldorf bord min son har lagstadgad sjukförsäkring genom sin mor Enligt mamman, det finns ett medicinskt behov av hängslen, skulle kassö

det kommer att jag arbetar och nu för min son & comma, 23 & comma; måste ansöka om Hartz 4 och tid, och tid, och tid;

Hej kära team! Jag har också ett problem, jag lever som en enda mamma med min dotter (12) och min son (23) ensam i en 61 kvadratmeter lägenhet, också får inga anhöriga ett förskott mer, far inte heller betala .I måste eller bör nu för min son (23) gj

Unthalt för 19-åriga son & comma; 2XAusbildung annulleras & comma; nu äger platt

Min man har en 19-årig son från ett tidigare förhållande. För detta har han också betalat underhåll tills han var 18 år gammal. Sonen bodde med sin mamma. 1. Utbildning: Uppsägning på skyddstillsyn w / konstant senfärdighet Resten av året inte göra n

Kan jag spara pengar för min son & comma, även om jag får vårdbidrag för honom & quest;

Jag har en 2-årig son för jag nyligen vårdbidrag. Vid hans födelse, jag, som så många föräldrar också, en så kallad försäkringssparandet abgeschlossen.Ich betala månadsvis. en mängd och under en specifik term, kommer pengarna att betalas ut till min

God morgon & comma; Jag är en medbrottsling under rehab min son om pensionen även efter 4 veckor har fortfarande hälsa och socialförsäkring & quest;

Min son godkändes en rehabilitering av DRV. Beviljas var också en kamrat och ackompanjemang av syskon. Jag kommer under hela rehabiliteringen av min arbetsgivare "isolerad utan lön" och få nettolönen förlusten efter avslutad rehabilitering av DR

18 år gamla son & comma; ingen utbildning sommaren 2010 jag få mer barnbidrag & quest; & quest; & quest; & quest;

Som jag minns från mina barn, det barn stöd under 18 år endast om barnen är i utbildning, studier, i undervisning, eller om de är registrerade hos arbetsförmedlingen utbildning söker eller söker arbete, skicka din son snabbt komma till att göra en ra

0
Views
0
Ccomments