B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

kontanter borgenärer gäldenärer fordrings & plus; Gäldenär dubbel betalning 2012-03-03

Vad kan hända mig som troende och komma; om skuld dubbelt betalt & quest;

Advertisement

Vad kan hända mig som en borgenär om en gäldenär trots att vara medveten om betalningen av skulden för den del av hans hustru detta kompenserar igen? Kan jag fortsätta att betala två gånger?

answers

Naturligtvis kan du inte har rätt att återbetala två gånger. Gäldenären sidan kan återta en betalning. Det är inte klart från din beskrivning - kanske du är inte heller känt - om här mannen gjorde den andra betalningen medvetna och räknar med att den första betalningen kommer att återbetalas. Även om förtydligande av interna förhållandet på gäldenären sida, men kan inte lämnas till borgenären. Detta orsakar Aaufwand och drar du eventuellt till en intern tvist. Kanske är det möjligt att upptäcka kort telefon, på vars konto nu överskjutande att gutgeschreiben, så att frågan då kan slutföras och slut konflikfrei. Om detta inträffar ansträngning för dig, kan du få avdrag.

Naturligtvis inte. Den andra betalningen återbetalas eftersom efterfrågan har redan avgjorts av den första utbetalningen.

Related questions

Är jag en troende tonhöjd när arvingen min gäldenär slås & quest;

Hej, har någon haft skuld med mig och nu avled nyligen. Vad händer om arvingarna arvet inte kan svara? Jag bo sedan sitta på min förlust? Kan jag samla in pengar tillbaka något annat? Det går 35.000 € ... Tack Jag bo sedan sitta på min förlust? Daruf

Hur säkerställer jag & comma; Jag som en troende i Smava inte göra en förlust & quest;

Denna kredit plattformar som smava.de bör vid det här laget vara ganska allvarligt. Hur kan du som borgenär utan att vara ganska säker på att de andra inte accepterar mina pengar och sedan hör jag aldrig av honom igen? Där du kan insistera på en gara

varför skulle ge & quest troende konkursbegäran;

LautT wikipedia får både gäldenären och borgenären att ansöka om konkurs. vad motivet skulle kunna ha eftersom att göra en troende en konkursbegäran. gäldenären är inte lura tro viss utsträckning skyddas av en konkurs. Han kan tvinga honom därmed möj

När ska en troende Schufa info ming & quest;

När ska en troende informera Schufa av befintliga skulder? Finns det vissa riktlinjer? Det beror på vad det rapporterande företaget för en medlem? Bank: En bank rapporterar alla. konto öppnande, den Afnahme ett lån som volständige återbetala lånet, e

Har staten pay as arvtagare obelastat hus en troende & quest;

För staten, regler som för alla andra arvingar. Eftersom staten har normalt inget intresse av bostäder som säljs med intäkterna kommer att täcka skulden, strömmar resten i den offentliga budgeten. Är intäkterna inte skulden fördelas. Om fastigheten ä

Jag har som en troende när de ansöker om personlig konkurs med kostnader förväntade & quest;

Dubbelt så försök har misslyckats med att genomföra en avrättning! "Jag kan inte betala!" Nu tänker jag beantragen.Muß jag förväntar denna personliga gäldenärens insolvens med kostnader och eventuellt hur mycket? Kan du ansöka om Privatinso grun

Kan en troende min EFH överta & quest;

Har förlorat en rättegång mot sökanden har sökanden tilldelades 40.000 €. Jag har pengar nicht.Kann får endast betala små omgångar. Om den sökande är inte mina abbezahltes EFH löfte. Anton: I mängden av fordran kan inte uteslutas att borgenären kan s

Är det sant och tid, och tid, och tid; Om en troende under många år har en titel och komma; men som i den sista

4 år ingenting har hörts (skriva) att dessa skulder är föråldrade? Nej, hur fick du det där? Han kan verkställas i 30 år. Han framhåller att är hans verksamhet, kan han göra det om han vill det så på den sista dagen.

Avbetalning erbjudande från Debtor förklaras i domstol - vad man ska göra som en troende & quest;

En vän har lämnat in en stämningsansökan till tingsrätten skrev, vilket delgavs gäldenären. Nu äntligen de kommer att betala 3000 euro igen, men ber om en månatlig avbetalning. Den första utbetalningen på 500 euro hon omedelbart betalas utan bekantsk

Vad är bestämningen av en fordran i konkursförfarandet för mig som troende & quest;

Har loggat en fordran på konkursförvaltaren. Nu har det visat sig i testet, enligt tillkännagivandet av tingsrätten genom att skicka in ett utdrag ur konkurs bord på mig. Hur viktigt är upptäckten? Detta är fastställt fordran som sådan och beloppet o