B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-06-29

Vad jag har således observerat en depå till en annan bank löper smidigt och quest;

Advertisement

Jag vill ha min insättning gärna flytta till en annan bank. Vad ska jag tänka på när exakt en sådan depå att han driver också smidigt?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om du har hittat en bättre insättning på en annan bank är det första steget att öppna den nya depån. Då överföringen av värdepapper som inga pengar kan krävas genomförs. I överföringen måste noteras att det kan ta flera dagar under vilka inte kan utrustas med tidningarna. Datastyr sänds sedan. Det sista steget bör då vara att städa upp den gamla valv. Eftersom oftast bara kompletta enheter kan flyttas och inga fragment st för att klargöra vad som händer med de fragment. Sedan den gamla depån bör vara permanent stängda.

Den nya banken har en depå överföringsformulär. Detta måste fyllas med värdepappersportföljen. Den nya banken kommer då att använda detta formulär för att bokförd överföring på den gamla banken. Viktigt motverkande krukor ska överföras. Vissa banker frågan här har ingen information, eftersom det är ett styrproblem. För övrigt avgifter kan inte kräva att banken för kontoöverföring, som är fast i lag.

Här får du användbar information, checklistor och potentiella problem visas grafiskt:

http: //www.test.de/themen/geldanlage-banken/test/Wertpapierdepot-Einfacher-wechs ...

När depå mestadels aktieandelar förblir (z. B. medel) i den gamla depån. Till sitt förfogande måste du fortfarande ta hand om dig separat!

  • Öppna en ny portfölj. För en jämförelse, det finns ungefär vid www.broker-test.de
  • Entry transfer formulär att fylla i ansökan
  • Kontrollera gamla depån efter en viss tid, som fortfarande är kvar som "radikal" (t.ex. resten av fondandelar). Dem som bor på den gamla banken. Med banken klargöra hur man säljer denna / avvecklas.

Överföringen kan ta några dagar, ibland lite längre. För tidskritiska värden bör du veta att ingen handel under överföringen är möjlig. Dessa värden överförs inte om det är nödvändigt.

För att vara säker på att inga avgifter har uppkommit, rensas med den nuvarande Depå om vissa värden kan kostnader uppstå - t.ex. wg. utländska förvaringsinstitut. Detta kan bli dyrt.

Annars se länken längst @LittleArrow.

Related questions

Mitt depå vid Commerzbank & comma; Jag måste nu se & quest;

Man läser så inget smickrande om kurs Commerzbank i källaren, nu är även staten inblandade. Mitt depå hos Commerzbank, jag måste göra nu? Vara lycklig. Commerzbank är fortfarande nästan soetwas blivit som en sparbank. Men gånger roligt åt sidan, de s

Om en depå till en annan bank avgifter i samband med & quest;

I villkoren har jag funnit ingenting - någon som vet om min "gamla" bank pengar kan kräva, när jag stänger en depå? Måste man betala kostnaderna deposition för året ännu eller är proportionellt? Nej, kanske din gamla bank inte ut någon avgift fö

Exchange: Hur kan jag bank aktier i depå säker & comma; när jag förväntar fallande priser & quest;

Fråga för Exchange - Hur man gör min bankaktier (har tyska Bank och Commerzbank) trygga i depån när jag förväntar sig att priserna att falla? Jag ser fram emot råd från dig. Jag spelar tiderna med hjälp av DT. Banken (COBA därefter). Hedges skulle (s

Depå S-Broker med 100 Euro kredit värd & quest;

För öppnandet av ett värdepapperskonto hos S-Broker finns 100 Euro kredit, vad jag som lekman hålla en gång för en hel del. Min fråga är om det finns några dolda fallgropar kommer att uppmärksamma och om erbjudandet är ett bra allmänhet? Tack för era

om alternativet jag verkar en lång tid i min depå håll & comma; Jag måste betala för vad & quest sedan;

Det är något som provision för innehav av optionsbevis under en längre tid Detta är i optionspriset redan inne. Detta beror bland annat på utgången och volatilitet. Så du behöver inte betala separata avgifter, men priset på warranten kommer att förän

Skyddar en fast depå för närvarande bättre mot inflation som dagpenning & quest;

Med en längre tid insättning får du högre räntor än penning. Är detta då bättre om du vill skydda dina pengar mot inflation? jein (förenklad utan kontroll :) Naturligtvis är det bättre om du 100% skyddad (för insättningsgaranti) blir större intresse

Ska man vid en depå ändra BruchstÞck sälja så snabbt som mÃķglich & quest;

Vad är bäst med fragmenten som inte kan överföras på ett depositionskonto? Skulle försäljningen så snabbt som möjligt? Vissa fond samtliga aktier överförs inklusive aktieandelar, inte för någon. Om du vill ha fullständig penningöverföringar, ger dig

Fusion VW och Porsche om du har båda värdena i depå & comma; föredrar att prata med konsulter leda & quest;

Jag har båda värdena i förvar gör mig bara lite orolig hur det föreslagna samgåendet, vilket är verkligen så kom nu tar på kurserna inflytande. Vad tror du, vänta o. Skulle hellre gå till banken den här veckan? Jag skulle hålla båda värdena fortsätte

Om vid uppsägning av fyndigheten eventuella kostnader betalas & quest;

Anta att jag vill ha min insättning lösa eftersom jag vill sälja mina värdepapper och avgifter inte vill betala, så jag behöver för att lösa depån eller avgifter (t.ex. avslutande avgifter, etc.) betala? Får jag det fulla värdet av mina insättningar

är inte som en finansiell investering i en fastighet säkrare än pengarna på en bank skapa

Det är, som alltid, som oskyldig, intet ont anande och naiv investerat någonstans att förlora goda möjligheter pengar. I grund och botten en fastighet är rätt objekt, värdesystem och sedeln alltid att föredra - men utan kompetens eller goda råd inte