B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arv testamente begravningskostnader följd död Will & plus; död 2012-01-22

Vad jag arv & quest; Hur det delas & quest; Vad är min lagligt & quest; Young och desperat och tid, och tid, och tid;

Advertisement

Hej!
Så min mormor gick bort igår. Jag är 18 år gammal och min pappa är också död, som verkligen eigl. betyder det jag direkt erbnachfolger. Så min mormor äger ett hus och mark och har även bra vad är pengar. Alla skuldfri. Mina två mostrar (syskon min far) är enligt min mormor (när hon var fortfarande vid Sinnen) både avgick och fick betalt arv under sin livstid redan deras. Det finns också ett bevis, jag vet inte vad som finns i den, men ville att jag inblandade innan smarta nich "muck att låta mig efteråt" .... relationen mellan med och min faster är inte den bästa lilla kontakt etc. min fråga är vad får jag? jag få något? om så wv (i% uttrycks bäst)? Hur mycket är testamentet beroende? Såvitt jag vet är detta också notarien. vad ska jag göra om min släkting fall informera mig om ingenting när det gäller arv? dela vad jag bär till begravningen (monetärt sett)

OCH INGET JAG ÄR INTE pengar eller ERBGEIL Jag vill veta bara av intresse och egen absicherrung ... tack på förhand för era många hjälpmedel
lg

answers

  1. Nyckeln kommer att vara vad som finns i viljan. Om det verkligen finns, att syskon din far är tillräckligt avgick, så skulle du bara ärva det som tilldelas i kommer du (eller din far, när det skrevs före hans död).
  2. Om det inte fanns någon vilja (endast antas tid), skulle delas lika mellan syskon din far du UDN (rättsligt övertagande). Allt du kan skriva nu, skulle alla spekulationer.
  3. Begravningskostnaderna du betalar från arvet, om du verkligen ska få allt. Annars delar arvingarna UDN resten fördelas.

Du får mellan en sjättedel och hela gården, naturligtvis, det beror på vad som finns i viljan, och om

både avgick

lades ner någonstans där det nu återfunnits.

Hade din far fler barn eller ättlingar?

Related questions

Obligatorisk del i att slå ut ett arv & quest;

Är det sant att jag skulle få även med att slå ut ett arv fortfarande en reserverad del? För mig är det så att arvet Även om mer än vad som skulle vara den obligatoriska delen, men jag måste också uppfylla vissa krav, som jag inte har mer tid. Nu tän

Kan ett arv och LPAR, en del av en gemenskap av arvingar och rpar; Andel av andra arvingar sälja & quest;

Kan ett arv som är en del av en gemenskap av arvingar att sälja sin andel till en annan arvinge, samma gemenskap arvingar? Hur är det bostad. Eftersom det nu handlar om samägande som förvärvas som ett arv. Rätten att avyttra aktier i arv samhället hä

Arv till en stor del har tagit över på vardags i Frankrike & comma; vad gör & quest;

Med ett arv till en av arvingarna har en del av arvet disponeras olagligt. Det innebär en avsevärd mängd i ekonomiskt förnuft och vissa saker mer emotionellt värde än ekonomiskt värde. Denna person bosatt i Frankrike och har varorna och den ekonomisk

Varför finns det en obligatorisk del i arv & quest;

Kan någon förklara varför kan du inte t helt förkastat mig? Antag ättlingar aldrig brydde sig om föräldrarna fanns en heap olägenhet och så vidare. Varför kan inte bara säga att de vill ha någonting att testamentera detta ett barns föräldrar? Snabbar

Applicerar Kroatiska Arv & comma; när en del av arvet i Kroatien & quest;

Den står på ett arv, men hör till arv några tomter i Kroatien, eftersom min frus föräldrar brukade bo där. Ett testamente existerar inte. tillämpar sedan den kroatiska arv av mark? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advok

Vad menas med en total hand i den nya gemenskapen Arv & quest;

Vad är en total handen gemenskap? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Detta är fallet när en grupp människor hört gemensamt. Arvingarna ag i arv samhället. Motsatsen skulle vara den d

Broder & plus, jag ärva gånger Hem period, han gör LAUFD & period, skuld och plus, vill registrera sig som borgensmän och tid, han vill mitt arv & quest;

Min bror och jag tagit arv enligt Berliner testamentet m.Eltern (mor nu änka u.Voll arvtagerska) gånger tillsammans i lika delar ett hus. Brother fungerar (fd juridikstuderande) som VD. Jag Staatl.anerk.Erzieherin har alltid haft endast representatio

du måste för Schuklden uppstå även om man böjer ett arv & quest;

Min faster har ansett mig i sitt testamente. Tyvärr, jag vet att det har byggt upp en ganska stor skuldberg under de senaste åren, så jag vill förkasta arvet. Förväntar jag fortfarande att en del av skulden överförs till mig som en familjemedlem? Sna

Ingen Testamentet & comma; hur då gör Arv & quest;

Min vän har inga barn, en bror, 2 avlidna bröder och en sen syster, också 8 syskonbarn / brorsöner - som skulle följden om det inte finns någon vilja? Det är den lagstadgade succession och även om det är i nämnda personer till lagliga arvingar av and

Hur kan jag skydda min son utesluta från arv & quest;

Hallå Jag är gift för andra med 3 barn från detta äktenskap. Min son (20) från hans första äktenskap förlängs till sin biologiska far. Eftersom jag har tjänat en betydande förmögenhet och en schuldenfeie egendom under mitt andra äktenskap, ser jag en

0
Views
0
Ccomments