B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-04

Vad investering på Spar Club & quest;

Advertisement

Jag har nyligen kassör i en spar klubb (restaurang) Wöchendliche besparingar summa
cirka 200.-Euro / 800: e månad .. Var och hur kan du få största intäkter / ränta fram
slutet? betonad text

answers

Om du menar spar rutan som sedan hänger i Gaststääte gjorde du va inget val, har du pengar på banken för att deponera rutan presenterar besparingar tillgängliga. Många banker tillhandahåller nya mestadels inte längre tillgängligt eftersom det är en förlust för bankerna. Mycket arbete för liten vinst.

Related questions

Enkel investering: Passbook med 3monatiger KDG och tid, och komma; vilken bank får en högsta spar priser & quest;

I denna finanskris, vissa investerare tenderar igen till enkel investering: motbok med 3monatiger KDG, kan någon berätta för mig vilken bank betalar den högsta spar priser.? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revi

Statsobligationer i Portugal - fortfarande en någorlunda säker investering - eller ren Zockerei & quest;

Tote att sätta mig med tanken på pengar i statsobligationer i Portugal, är detta fortfarande en någorlunda säker investering - eller ren Zockerei? Vad gör finansvärlden? God morgon, här en liknande fråga har någonsin gjorts med mestadels positiva kom

Building Societies som en investering för äldre lämplig & quest;

För mig, bygg besparingar var alltid en investering för unga människor. Men jag wuirde nu sagt, även för äldre kan Bausparen som en säker investering verkligen har en viss överklagande. Vill du se det på det sättet? Jag ser liknande wfwbinder gör det

Vad gör 3000 € och små spar avsikter & quest;

Hej! Jag har en fråga till ekonomer. Jag är student och har tjänat mig bisysslan € 3000, som nu bara ligger och skräpar på kontot. Tyvärr är detta farligt för mig eftersom jag köper alltid saker igen så länge pengar (i början fanns € 4000 ...). Jag v

DWS Investa & comma; nu säljer & quest;

Jag har en fond sparplan DWS Investa, ISIN DE0008474008 WKN 847.400 bespart månadsvis från 2000 fram till införandet av platt skatt. Sedan 1.1.09 inga kontanter ut. För närvarande har fonden en årlig hög. Ska jag sälja? Jag behöver inte pengarna, men

Hur kan jag spara och quest som en själv pengar;

Vilka råd du har för mig, så att jag kan spara lite pengar i mitt oberoende. Om du vill spara om skatter i första hand (för mig att spara något annat än pengar), är det viktigt att göra alla kostnader i näringsverksamhet. Så varje professionell enhet

Om du ingå ett sparavtal om man har rätt till en vidareutveckling taker spar bonus & quest;

Jag har läst att du ska ingå ett sparavtal om du har möjlighet att få anställdas spartillägg. Är det verkligen värt? Annars, jag hör alltid BVS nödvändigtvis inte den bästa typ av investering och du bör leta efter en bättre lönsamhet. VL och bidraget

Kan jag ladda inköpspriset för en lägenhet reserv & comma, tills obligationsperioden går ut och komma; att spara Vorfälligkeit & quest;

Hej! hit mitt problem och min fråga. Jag vill / behöver mitt ETW sälja i förtid och hur har en Vorfälligkeitssumme av 8,000 euro till zahlen.Da utgången vid 10-årig obligation eller approx.4,5 år. Dessa lägenheter inte vill ha en enastående balans me

Vad är minimibeloppet för en investering i slutna fonder & quest;

Jag har läst att dessa medel även nu värd i finanskrisen. Hur högt är det lägsta belopp jag behöver investera i en sluten fond slut? ... Minsta insättning är främst på EURO 10.000. Men om du har ingen aning om slutna fonder, bör du först och främst t

Hur man ska möta bäst begravning försiktighets eller & period; spara upp & quest;

Om du väl- spara upp begravningskostnader som investeringar där sedan? Gibts särskild sparare för seniorer med bankerna? Här kan du kontrollera hur högt den månatliga bidrag av en död förmån för seniorer själva: https://ergodirekt.de/de/produkte/ster