B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-15

Vad händer om betalningsavdragen för objekt från tillgången pool & quest;

Advertisement

Exempel: Under 2008 kommer ett kontor skåp 153 € netto köpt och betalat 2009, 3% rabatt. nettopriset är nu även under 150 €. Om objektet är nu ut igen bokförts från samlingsrubrik eller han stannar där?

answers

Sedan år och föreningen är gelauen kommer uppdraget inte förändras, men rabatten är kredit densamma till föreningen objektet, samt ett komplement till ett objekt (ny kortplats kort för PC i tillgångsmassan) skulle tillskrivas tillgångsmassan.

Related questions

Var finner man & comma; vilket kontor objekt du skriver måste & quest;

Vissa Office objekt som du använder professionellt speciellt, kan vara avdragsgilla. Ska vi då också skriva. När allt kommer omkring, bär de ut ja eller förlora i värde. Var kommer du veta om du måste skriva dessa saker och för hur länge du kan kopie

Vad är baslinjen för beräkning av avskrivningar für kollektiva objekt i följande år & quest;

Hej, om jag har sagt till exempel en förening post med 1000 euro Anskaffningsvärde vid EUR två år sedan och är alltid 1/5 räknades sedan det bokförda värdet av detta år är 800 euro. Jag ladda nya femte för den aktuella euro från 1000 euro (dvs. igen

Kan enskilda objekt med kontoutdrag Track & quest;

Jag bara tittade på mitt kreditkort bill och nästan tro att det är något fel nihct. Jag skulle vilja att spåra, som jag skulle ha tillbringat med kreditkort pengar. Men i uppgörelsen med min Internetbank bie de Sparkasse jag inte kan se det. Jag tyck

Kan de allmänna DiacriticalAcute; s ansvar för ett objekt som ska uteslutas & quest;

Jag vill kunna underteckna ett litet företag och en webbutik öppen där jag säljer hemgjorda koppel, halsband, osv .. Nu min fråga: Om sedan promenad ut bryter en krage (eftersom till exempel ständigt tål stor belastning hade) och hunden springer seda

Investera pengar: Är vad säker från tillgången balans & quest;

Hej. Är det möjligt att spara pengar, utan min make efter en skilsmässa inte har rätt till? Allt var din egendom före äktenskapet, kommer du också få det. Annars sant att var och en av ett äktenskap ingår i Tyskland, går automatiskt så kallade varor

När objekt i EUR och quest;

Hej! gånger trodde jag (oberoende) utföra en order för en kund i. Det är den största fördelen som jag ut en avgift, min realinkomster. Men fortfarande faller det på produktionskostnaderna (kostnader för att skriva ut en utskrift på uppdrag av mig), s

Kan spara notarie avgift och komma på Berlin Testamentet; tillgången fuska & quest;

Därför behöver vi en tillgång i leveransen av Berliner testamentet, som fortfarande är annorlunda i dag, såsom i händelse av dödsfall i 20 år- hattar att göra med notarien avgiften, om så är fallet, kan du fuska här för att spara pengar? Det bör inte

Hur kan leverans av information tillgången bort & quest;

Jag fick mail från fogden och jag var debiteras direkt att lämna uppgifter tillgångs 3 veckor om jag inte betalar för hela beloppet för 1090 euro. Efterfrågan kommer från en process av min tidigare arbetsgivare. Rättshjälp nekades 3 år sedan och därf

Jag har ett bolag med säte & comma; Nu vill jag att tillkännage hela landet med freebies och komma; företag till vilka och på vilka objekt du råda mig & quest;

Hej, har min utpost redan gett dig några goda råd på vägen. Lådan med plåster Jag tror att detta är mycket bra, men det passar inte så mycket till IT-branschen, enligt min mening. Tändare är bra, verksamheten med tändstickor över bara låt föredrar re

Operativ objekt endast delvis aktivera & quest;

Hej! Låt oss anta: Ett par. Båda är egenföretagare. Båda köpa sig en bil. Denna bil används för företag och privat från dem båda. Kan man då i båda undersökningarna vinst respektive aktivera och skriva av halv och beräkna varje halva än normalt för e