B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension företag pension sjukförsäkring utomlands främmande & plus; sjukförsäkring 2012-02-13

Vad händer med sjukförsäkring ränta om man flyttar utomlands

Advertisement

Jag lämnar Tyskland i pension mot Chile.Was händer med min återkommande betalning av arbets (sjukförsäkringsavgiften hastighet) när jag inte längre är försäkrad i Tyskland .Muss Jag betalar fortfarande 120 månader bidrag till tjänstepension, och i så fall vilka tjänster får jag?

  Wer weiss bescheit? Uwe 

answers

En riktigt intressant fråga. Bor du fortfarande i Tyskland, under utbetalnings eller är du redan i Chile? Om du inte är medlem av det lagstadgade sjukförsäkrings mer, måste du också betala någonting. Försäkringsbolagen är skyldiga att ge sjukförsäkring rapport om utbetalning. Om du inte är medlem längre är eftersom du bodde i Chile, inte längre förfallodagen.

Helt enkelt, presentera dig själv från sjukförsäkringen när du reser till Chile. Från denna punkt och kommer inte att begära mer från dig.

Du har ett problem, men du bör komma tillbaka och vill logga in igen. Förmodligen då betalningen återupplivas.

Placera denna fråga utan helt enkelt din Krankenkase; Detta borde veta. En annan möjlighet är att du låter dig betala pengar bara när du redan har lämnat Tyskland. Att inte tala om skatteaspekten.

Den tyska sjukförsäkring är ännu stängd.

Helt enkelt. Den obligatoriska sjukförsäkringen i D slutar. Du har inget skydd och måste logga in Chile försäkra. Detta innebär också att du måste betala någonting.

Tips: home lämna registrera tekniskt i Tyskland, GKV gör vilande, komplett främmande PKV för lite pengar och att registrera sig i Chile i hälso- och sjukvårdssystemet. Och E121 blanketten här har.

Hej UFoht55 om du inte längre bor i Tyskland och verlegst din bostad till Chile, du är inte längre skyldiga att vara försäkrade här, därför eliminerar betalning av vård och omsorg försäkringsavgifter. Om du sedan i Chile försäkra så att du är skyddad i händelse av sjukdom.

Vem vet bescheit

Meningen Jag skulle ha gömt i din plats någonstans i huvudtexten!

Related questions

Har min hemförsäkring även när du flyttar utomlands och quest;

Kan jag använda min hemförsäkring kvasi när du flyttar utomlands för att ta eller inte attackera dem där? Hittills har den hemförsäkring endast nationellt drivs; som kan ändras inom Europa också ganska; Här bör man fråga direkt med sitt försäkringsbo

Vodafone förnyar kontrakt med Moving & comma; men vad & comma; om man flyttar utomlands & quest;

När jag läser här redan i forumet, utökad Vodafone fasta linjer fördraget när de flyttar lätt igen på 24 månader. Vad gör man när man flyttar utomlands och anslutningen egentligen inte längre behöver? Hur kan man hjälpa utomlands en minskning eller U

Finns det flyttar utomlands en särskild rätt för kabel-TV & quest;

Jag muiss karriär flyttar utomlands. Finns det kabel-TV och andra leverantörer en särskild rätt eller jag måste följa de normala uppsägningstider? Om du ger upp lägenheten ser jag en bra chans. Bin tidigare bara flyttat två gånger, men båda kabel och

Måste leverantörens avtal avsluta & comma; om jag flyttar utomlands & quest;

Om jag flyttar utomlands, då en Internetleverantör eller Sky måste låta mig omedelbart från kontraktet? Eller måste jag betala fram till utgången av kontraktet? Det behöver inte. På grund av övergången till utlandet är inte en oundviklig händelse, vi

Finns det en särskild rätt till sjukförsäkring när du flyttar utomlands och quest;

Jag har ett jobberbjudande för USA som skulle börja med kort varsel. Nu min fråga, skulle jag ha min sjukförsäkring här i Tyskland under minst 2 månader, den vanliga uppsägningstiden behålla eller jag skulle ha en särskild uppsägningsrätt i händelse

får min arbetsgivare be & comma; Jag flyttar utomlands & quest;

kan min arbetsgivare kräver att jag flyttar till Österrike när jag höll på att flyttas dit? Jag bor relativt nära gränsen, så jag kommer i intresselista för Begäran bara om att anställa ett tema var (de ari redo att arbeta i ett av våra utländska fil

Kan man när man flyttar utomlands vidhöll sin försäkring & quest;

Vad om u.sw. med ansvarsförsäkring, kompletterande sjukförsäkring om man tar till grannländerna (Tyskland Avstånd till 10 km). Någon som vet? Försäkring på tysk mark är i allmänhet baserade på den tyska lagen. När de lämnar detta hemvist, att försäkr

Har min sjukförsäkring vaccinationer för att gå utomlands & quest;

Jag behöver fpr en längre utlandsvistelse några viktiga vaccinationer som inte tillhör standard vaccinationer i Tyskland. Betalar försäkringen för det eller jag måste betala detta själv? Nej, den sjukförsäkring bästa tyska vaccinationer standard. Vac

om barn far flyttar utomlands och komma; vilken rätt då reglerar mängden underhåll och strävan; Tyska lagen & quest;

min vän har valt, måste höja sin son i Spanien från far till lassen.Sie betala därmed räkningarna, men vet inte vilken lag här underhåll beräknas. Tysk rätt eller utländsk lag? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade

Företaget flyttar utomlands och komma; Jag har Lås & comma; att fortsätta att vara anställd där & quest;

Min chef, planerar företaget att stänga och 20 km för att öppna utomlands (gränsen Tyskland / Österrike). Det skulle förmodligen vanliga meddelande-eller är det? Om man måste vidtas för att göra anspråk på, om du är villig att arbeta utomlands? den §

0
Views
0
Ccomments