B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-04

Vad händer med restvärden om jag ger upp min bisyssla & quest;

Advertisement

Jag rapporterar min bisyssla från 31.12.2011. Nu har jag på olika inlägg avskrivningar 31.12.2011 fortfarande rest bokförda värden mellan 20 och 800 euro i anläggningen katalogen. Vad händer med dessa belopp.
Kan jag lägga alla filer eller eller skattemyndigheten kan efter avslutad mitt arbete eller ställa krav på grund av restvärden på mig?

answers

Jag skulle nu gånger på kranen att dessa bör behandlas som "utdrag och därmed öka vinsten reserven (men se upp, jag kan till exempel ingen bil som kanske ett värde av 7000, - har euro och ett bokfört värde om 1000, - med det bokförda värdet hänvisar) den motvilja skattekontoret.

Vad ska det ske? Du entnimmst tillgångarna nödvändigtvis.

Det är, du har tillgångar (dvs. tillgångar och skulder) som ursprungligen fastställdes i din uppgift balans och sedan bestämmer nuvärdet. Skillnaden är din uppgift vinst som beskattas minskas med §§ 16,34 EStG.

Åh, glöm inte moms! Tillbakadragandet är faktiskt momspliktig.

Related questions

Varför föra restvärden biltillverkare i nöd & quest;

Jag har hört att de restvärden har fört i leasingfordon biltillverkare i svåra smärtor. Varför är det så? Restvärden skulle ha utan ett eller annat sätt bestäms av marknaden och därmed entydigt bestämmas? Det finns två skäl. igen, dessa beräknade två

Billeasing: Jämför ny & sol; Begagnade & comma; varför är både nästan lika dyra & quest; & quest; & quest;

Hi folks. Vårt företag vill byta till BMW 118d. Jag vill också få en sådan, har jag gått med på att värva förslag. Leasing utan insättning och utan resthalten önskas. 36 månader och 30.000 km / år. Men jag har ett problem eftersom min sunt förnuft at

Leasing tar kredit för köp av bilar och strävan;

Är det ens meningsfullt för mig som privatperson att hyra en bil? Eller finansierar en bättre lösning. Det är klart att jag för närvarande inte har tillräckligt med pengar för att betala för allt i ett svep. Vad ska jag göra? Bilen kostar 25.000 euro

Insikt i beräkningen av restvärde i leasingfordon och period; Källa & quest;

varje automaker har en beräkning restvärde på typ bil, som han säljer via leasing. Visst, tillverkarna förmodligen den bästa insikt. Det skulle vara en stor fördel om du vet vad restvärde för några år sedan bilarna har beräknats, till exempel i 2007

Vilka skatter på försäljning av kontanter Stock & quest;

Om du säljer kontant licens som en allmänläkare, vilka skatter och när betalas det? Kan någon hjälpa mig någon? Tack. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Den trygghet som du f

skatt och redovisning av förvärv av företag och period; mellan makar

Följande fall: En man driver en pizzeria, vid tidpunkten för kommersiella och avregistrering av företagsregistrering av hustru, är det bokförda värdet på bolaget om 14.000, -. €. Av förverkade 8000, - € på elektriska apparater och 6.000, - € för en l

Bil leasing: Fler kilometer kostar 0 & comma, 15 & percnt; inköpspriset och komma; Minder kilometer ger endast 0 & comma, 15 & percnt; ok & quest;

Efter min bil hyresavtal, jag betalat för överskjutande körsträcka 0,15% av inköpspriset, men med mindre kilometer Jag får bara 0,1% betalas av inköpspriset. Jag läste först nu, när jag läser avtalet noga. Kan detta verkligen vara så? Varför minder k

Leasing quest som en privatperson och;

Jag vill köpa mig en ny bil och vet inte ännu exakt hur man ska finansiera det. Hyr ett alternativ som icke-entreprenörer, och i så fall vad ska jag ägna särskild uppmärksamhet? Jag skulle låta hyresavtalet som privatperson fingret. gå till bänken, f

Vad du får pengar vid en total förlust på bilen betalas & quest;

Om den totala förlusten på bilen kom-hur den beter sig då utbetalningen erhålls-man får restvärdet eller ersättnings-med eller utan moms? Kan du svara på det så svepande eller är olika beroende på försäkringen? en kontrollör bör därför fastställa bel

Leasing av lyxbilar & quest;

Ferrari, Porsche, Lamborghini, Aston Martin och Co? Det är min drömbil. Där kan jag hyra låg? Kan också behövas. Vad om kostnader? Är även en google: Zero Leasing, Huvud Leasing, leancar, BMW det sedan mest, men jag skulle säga, mot en M5 inte bör ta