B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-10

Vad gör en banköverföring till England & quest;

Advertisement

Hur mycket avgifter man har att vänta sig om man vill göra en banköverföring till England?

answers

Det är mest fördelaktigt om man kan göra en EU-standard överföring och överföra med Iban och BIC-kod euro, då måste man betala faktum inga avgifter. Att du skulle förneka det mesta till mottagaren i detalj.

Related questions

Betalar arbetsförmedlingen och en intervju i England & quest;

Min kusin erhåller arbetslöshetsersättning i arbetsförmedlingen och uppmanades att England för en intervju, kommer bolaget att inte betala kostnaden för transport. Kan han få ersättning från arbetsförmedlingen, kostnaden då? Bra fråga. Han kan finnas

Hur många som faktiskt gör en banköverföring från Schweiz & quest;

Hur lång tid tar en banköverföring från Schweiz? Hej, kanske någon kan berätta hur länge en överföring från Schweiz till Tyskland tar mig? Enligt uppgift har överföringen skett på måndag (04.09.12), men vänta tills idag för pengarna ...... Jag hoppas

Rättshjälp i Tyskland trots bosatt i England & quest;

Om du får rättshjälp för en process som sker i Tyskland, även om man inte bor i Tyskland men i England själv? Tyskt medborgarskap var närvarande. Rättshjälp beviljas till dem som måste utföra en rättegång i en tysk domstol och de nödvändiga kostnader

Jag måste barnen pengar att betala och komma; om jag bor i England & quest;

Jag skriver ett tillstånd som jag ska betala underhållsbidrag tillbaka. Jag bor nu i mer än ett år i England, med mina 4 barn och nu jag ska i fjol augusti fram till i år mai barnen pengar för att betala tillbaka. hur och varför? Titta på sidan av ar

Hur lång tid tar en banköverföring till Afrika & quest;

Hur länge är vanligtvis en banköverföring i ett afrikanskt land? Överföring av pengar i icke-europeiska länder behöver olika längder En banköverföring inom EU tar upp till tre dagar remitteringar till Nordamerika och Australien ungefär två till fem d

Får jag ett DKB konto med nuvarande bostad i England & quest;

Får jag ett checkkonto DKB även om min nuvarande huvudsakliga bostad på grund av studier i England och inte i Tyskland? Till skillnad från det mesta hanteras i lån huvudsakliga bostad är inte nödvändigtvis är avgörande för att öppna ett checkkonto. S

Moms på inköp av begagnade varor från England & quest;

Hej, jag skulle vilja köpa ett headset i England, vilket är ganska dyrt för mig. Detta säljs där av enskilda ägare. Moms är ja förmodligen inte rapporterats. Måste jag betala importskatt? Det införs i EU ingenting. Om du vill betala importmoms, måste

som är en banköverföring på bästa & quest;

Jag har hittat på nätet till mina bank flera möjligheter för en överföring: en "normal" banköverföring delade kostnader Distributions / Om-inställning / mottagaren. Här kan väljas valuta och land SEPA Vad är skillnaden mellan de två typerna? Vil

Kommer min kredit påverkas i Tyskland eftersom jag har skulder i England & quest;

Jag behöver mycket genomträngande rådet. Och även om jag för närvarande bor i England och har skulder här, men jag måste dra fram igen till Tyskland men vet inte exakt vad ska jag göra med skulden här. Ett sätt wahre här i England för att gå i konkur

Sepa även Storbritannien och sol; England & quest; Billiga Transfer & quest;

SEPA-gireringar är låga. Jag vet det nu. Dock måste överföringen i EU vara denominerade i euro. Vad om den brittiska / England? De befinner sig i EU, men inte har euro. Sepa möjligt eller inte? Såvida Sepa, hur kan jag överföra låg till Storbritannie