B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

bygga besparingar tid Bausparvertrag BSV bindande tidsfrist 2012-12-22

Vad gör bindningstid när Bausparvertrag & quest;

Advertisement

Hur lång är denna period av engagemang? Vad står det för? Är det hålla för varje sparavtal?

answers

Efter utgången av den lagstadgade tidsfristen åtagande kanst om besparingar fritt utan att förlora de offentliga förmåner. Bindningen tidsfristen för bostäder bonus är sju år från dagen för avtalet. Före utgången av perioden för kontrakts engagemang kan användas för tilldelning utan förlust av statliga fördelar för bostadssyfte.

Related questions

Hej & comma; Vilket är bättre för ytterligare finansiering av bostäder: ren livränta eller livränta kombination med Bausparvertrag & quest;

Jag måste hitta ytterligare finansiering för inköp med min lägenhet från maj 2019. Och jag vet inte vad jag har att göra. Det finns förslag med ren livränta, men som är den längsta inteckning sikt 15 år och jag vet inte vilken ränta jag kan ha efterå

Hus försäljning innan de ansöker om Hartz 4 & quest; Bausparvertrag & quest;

Hej alla! Jag köpte ett hus framför cirka 8 J 200.000 € Har finansieras genom krediter och sparavtal. Resterande skuld 180.000 euro. På Bausparvertrag 66000 euro, är kredit Bausparverttrag i 2 år abgelöst.Zahle Alltså endast den återstående skulden p

Hur lönsam är faktiskt fortfarande Bausparvertrag & quest;

Min far var och är av den uppfattningen att en Bausparvertrag meningsfull "investering" är. Jag anser nu också en komplett. Hur bra är det? Måste jag göra betalningar till ett byggprojekt. Hur hög är subventionerna? Om en byggnad lån är ett förn

Utbetalning av mogna Bausparvertrag & quest;

En av mina kontrakt spar har kommit sedan 1-2 år. Låt oss nu ta tid att jag vill ha pengarna till kontanter utan kredit, jag måste betala en extra till banken eller gör det också i skrift / telefon formen? Skriftlig form med inlämnandet av sparcertif

Lån säkert av en Bausparvertrag & quest;

Jag drar snart i hemmet i mina föräldrars hus. Eftersom ingenting i huset ca 40 år har gjort, skulle jag behöva absorbera ca 25.000 € till lägenheten för att renovera / sanieren.Momentan jag betala för den aktuella lägenheten ca 500 Euro Miete.Das pe

Vad är värdet bedömning vid Bausparvertrag & quest;

har det Hur viktigt och hur det är sammansatt? När man bygger besparingar mängden spara ström är en viktig faktor för fördelningen av Baugeldes. Det är inte bara mängden av kredit, men även längden på sparperioden. Båda dessa faktorer är vid vissa ti

Vad är omfattningen en proxy på en Bausparvertrag & quest;

Vad är omfattningen en proxy på en byggnad lån? Så vad du kan "göra" med en fullmakt på en Bausparvertrag allt? Om en proxy faktiskt kostar pengar? Här är ett exempel på vad allt är möjligt, och det är ganska mycket: fullmakt Jag / vi instruerar

Hur hittar jag rätt Bausparvertrag & quest;

Hur kan jag få rätt Bausparvertrag? Har ni här några användbara tips för mig? Genom att du shcon innan jag talar med bankens eller hypoteksinstitut tankar om följande punkter gör: efterfrågan, planera, sparande tillgångar. Dessutom bör du begära mins

Om ungdomar använder möjligheten och avsluta Bausparvertrag & quest;

LBS skriver i en indikation på att ungdomar nu ska ta chansen att ingå ett Bausparvertrag. Betingelserna är enligt uppgift bättre än någonsin. Vill du dela denna uppfattning? Bo de villkor som inte var inom överskådlig framtid densamma, så att du int

Kan jag betala Riester betalningar i Bausparvertrag & quest;

Ombads att fråga här om du kan betala Riester betalningar i avtalet besparingar? Är det möjligt? Tack på förhand för svar. Ja om mandirekt ett bostadsområde Riester kontrakt upphör. Men var försiktig här finns några anmärkningsvärda urskilja. Riester

0
Views
0
Ccomments