B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

jämförelse PKV försäkringar privata sjukförsäkringar & plus; privata sjukförsäkringar privata sjukförsäkringar hjälpmedel 2014-04-11

Vad finns hjälpmedel i privata sjukförsäkringar

Advertisement

Hej!
Jag skulle vilja ha privat sjukförsäkring och nu hade ett par Insurance med mig och jag nu presentera några erbjudanden som skiljer sig mycket pris. En av de mäklare talade om aids, och det skulle vara mycket viktigt, eftersom den andra försäkringen har en sluten verktyg katalog och dess inte.

Nu har jag tidigare trott att hjälpmedel är något som en rullstol, glasögon och ortopediska skor. Det är när två försäkringsbolag, men det och jag förstår nu egentligen inte ett problem eftersom jag också kunde betala i tvivla på allt själv. Dessutom har jag en hög självrisk (1200, - Euro), så jag men va betala det själv, om inget annat händer.

Gjorde jag ett fel?

answers

Hello Eraslano,

nu stöd inte underskattas, fast främst kostnaden bakom det. Förutom glas, rullstol eller ortopediska skor som är särskilt livsuppehållande på sjukhus, dialys eller andningsskydd, artificiell diet (och utrustning för att göra det) eller ledarhund.

Nästan alla privata sjukförsäkringsbolag i samband antingen allmänt i återbetalning genom att begränsa frekvensen av allvarliga begränsningar stöd eller procentsats eller som av en "stängd" verktygskatalog i sina försäkringar. Nackdelen med den slutna katalogverktyg är att de kräver vanligen bestämma vilka verktyg en kan ta, oavsett hur föråldrade de är. Således i äldre försäkringsavtal eller "järn lunga" i dag, tror jag, i medicin inte längre verkligen används till ventilation.

Om jag inte har skrivit om du har att betala ut stödet i sig, det är dyrt och gör det verkligen dyrt. Generellt råder jag alla som fullbordar en privat sjukförsäkring (eller någon försäkring), alltid ta hand VAD avslutar han. Enligt min mening, i den relevanta försäkring bör något stort begränsas (utom kanske ersättning för tandproteser, eftersom de inte existerar utan gräns). Jag varnar alltid mot försäkrings säljare som hävdar: "Åh hände när DAS för alltid". omedelbart avstå från sådana människor och deras företag. Om sådana saker händer (eg. Som psykoterapi), då de skulle behöva inte försäkra. Försäkringsgivare vill spara pengar genom att helt enkelt inte erbjuda dyra saker.

hälsningar

Andreas

bistår fråga är i representationen redan beantwortet.Es gäller långt imer katalogen eller avstående av endera parten till denna katalog.

Mei föregående talare nämnde stora argument. Aids är en viktig faktor i en full KV. Konsten i valet av lämpliga Taries jämförs och att erkänna vad som inte försäkrade. Försäkringsbolagen är ibland mycket kreativa i sitt ordval. Som i händelse av skada endast betalas, som är kontrakterade, en bra mäklare kan förklara skillnaderna rimliga. Det finns försäkringsbolag som uttryckligen inkludera säkrade krediter till andra begränsande ersättningsbelopp absolut och / eller procent, medan andra länka prestanda eftersom den erhållas från försäkringsbolaget, de tillbehör och en annan grupp omfattar inte medicinska framsteg som gjorts. Grader i stöd området, det finns stora skillnader och sedan också påverkar priset.

Aids inkluderar glasögon, skoinlägg, sport bandage, Spreizfußeinlagen, tå uppslag, hörapparater, linser, etc.

Du hade representanter med dig, inte mäklare!

Av detta följer att det verkligen skulle vara ett mirakel om du ska få en optimal anpassad till behoven erbjudande ...

En enda erfarna mäklare skulle ha räckt.

Related questions

Privata sjukförsäkringar på HUK går upp varje år och komma; Tariffändring möjligt & plus; användbar & quest;

Min privata sjukförsäkringar på HUK är några euro dyrare nästan varje år. Vill spara, men inte kompromissa med prestanda. Tror du att en tull förändring är möjlig? Är det bra? Hur skulle alls? Tack för ditt råd. Hittills har jag betalar cirka 230 eur

Täckt privata sjukförsäkringar betalar mer för glasögon & quest; HUK förkastade kostnad antireflektions

Jag trodde att privata sjukförsäkringar betalar bättre prestanda i skådespelet. Men nu har HUK förkastat mig kostnaden för antireflexbehandling. Är det i andra privata medel samt? Ser fram emot. På dina erfarenheter Hej pension kvinna Nu skulle jag o

Var kan jag hitta en bra checklista om privata sjukförsäkringar är rätt för mig & quest;

Jag letar efter en bra checklista som hjälper jag kan få min kullager och besluta om förändringen i privata sjukförsäkringar kan vara rätt för mig. Har du som ett tips för mig? Ditt innehåll måste vara större än 50 850 brutto Varken make nich barn bö

När kan jag byta till privata sjukförsäkringar & quest;

Under vilka omständigheter kan jag byta till privata sjukförsäkringar. Jag är gift har en ett år gammal son och min fru är fortfarande mammaledig. Värt att göra i den här situationen, en förändring på alla eller en enheter i allmänhet bättre än den l

Var kan jag få hjälp vid byte av min privata sjukförsäkringar taxan & quest;

Jag skulle vilja byta till en annan taxa min privata sjukförsäkringar och kan inte göra det själv. Var kan jag få professionell hjälp för detta ändamål? Jag har förra året (december) läsa vad Manager Magazin, var antingen pappers eller digital, som v

Oberoende & comma; 40 J & period; & comma; med Foundation & comma; stanna med AOK eller gå i privata sjukförsäkringar och strävan;

Behöver ditt råd till en vän med, 40 J. gammal, med Foundation, för närvarande på AOK, bör han stanna kvar eller byta till privata sjukförsäkringar. Han är ogift och faktiskt frisk. 40 år är lite sent att byta till en privat sjukförsäkringsbolag. Vi

med ett ytterligare bidrag förväntas måste försäkras av privata sjukförsäkringar och strävan;

DAK etc. vill införa ett extra bidrag. Måste försäkrade privat sjukförsäkring förväntar ytterligare bidrag snart? PHI är ett annat system. Det finns varken jämförbara eller enhetliga tjänster och därför inga enhetliga bidrag. Nivån på bidragen beror

Kan eleverna privata sjukförsäkringar & quest;

Eller är de bundna av det lagstadgade sjukförsäkrings? Finns det någon privat också en standard taxa för studenter som GKV, cirka 65 euro per månad inkl. Långtidsvård? Eleverna kan privata försäkringar, är kostnaden högre och du kan bara ändra senare

Behöver du även i privata sjukförsäkringar resor sjukförsäkring & quest;

Behöver vi som privat försäkrade en extra sjukförsäkring eller är det endast nödvändigt för GVK? Hej! är det sant att utrikes KV hämta betalningar på regelbunden PKV de drabbade? Med tanke på det stora antalet privata utländska medicinsk reseförsäkri

Bin i studenttakten för privata sjukförsäkringar & comma; är avgifter ett problem & quest;

Jag är i studenttakten privata sjukförsäkringar (HUK Coburg) försäkrade betala eftersom små avgifter. Är min ökande löner (konserter) ett problem här? I fly ut ur kollektivet? Innan jag klargöra att med försäkringsbolaget, skulle jag ha som råd från