B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-20

Vad finns Förvaring Kvitto & quest;

Advertisement

Jag letar efter en ordentlig förklaring till detta koncept för ett tag, men tror tyvärr ingen riktig förklaring. Denna term är relaterat till frågan om banker i Tyskland att erbjuda en sådan sak. Jag är inte säker på om "Förvaring Kvitto" i Tyskland har helt enkelt bara en helt annan översättning som var och en är känd. Vit hie rjemand mer?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Det är en bekräftelse på att en bank har en viss sida, eller ett föremål i besittning.

Om jag mottagandet Förvaring (faktiskt förvaring recept), sändning eller bakom sätta som säkerhet, jag ger så överlämnandet krav.

exempel:

Jag låg bakom ett kilo guld i en bank. Det ger mig en Förvaring kvitto. med detta papper jag kan då säkra en långivare som jag lämnar honom papper och z. B. rätt tillerkänns samla guld, om jag inte har återbetalas förrän 31 12, 2010 lånet.

att grunda:

Förvaring Certifiering (förvaringen Kvitto - SKR):

En utsignal från en bank dokument som tvingar banken att ovillkorlig separation av kapitaltillskott av bankens tillgångar och som innehåller en skyldighet att överföra denna kapitaltillskott på begäran av insättaren tillbaka. Inte heller är kapitaltillskottet en tillgång i banken, inte heller direkt eller indirekt syftar till en annan bank obligation.

http://www.wagner-trust.com/ch/index.php/bedingungen

Related questions

Utbyte utan kvitto & quest;

Vid jul jag får från min vän förmodligen igen något med tanke på att inte rätt storlek eller jag bara inte gillar. Kan jag då saker och ting också utbyta utan kvitto? Min vän sätter nämligen mycket tveksamma till att mottagandet ut igen. Mestadels, s

Vilken information ska innehålla ett kvitto & quest;

Jag vill att min dotter till några donationer din klass. Jag körde bagage med min van till skolan lägret. Nu har jag 48 bränslekostnader Euro. Detta skulle jag vilja klassen att donera. Vad ska vara allt om donation kvitto? Du kan få detta gjort. Du

Får jag min insättning ett kvitto & quest;

faktiskt måste ge mig ägaren utan bad om min insättning ett kvitto eller utvisa mig att han har packat på kontot? Utbildning: På mottagandet av gäldenären har ett rättsligt anspråk (§ 368 BGB). "Kreditgivaren måste ge för att få befogenhet att begära

Belönas för små donationer har ett kvitto & quest;

Kan du lösa små donationer från skatten redan? Ska vi då få ett kvitto? Från vilka donationer belopp är det möjligt? Donationer är avdragsgilla från den första öre skatt. men upp till en höjd på 200 euro du behöver en donation kvitto, men kan enkelt

Vad händer & komma; Om du inte loggar kompensations kvitto & quest;

Om Wbinder tycker att du ska inte underteckna, då måste jag fråga vad som händer om du inte loggar kompensations kvittot? Så jag nciht sa: "inte skriva" Jag har bara uttryckt, var bör man noga överväga om ett säkert kan säga, mina påståenden är

Skärmdump i Internetbank som en donation kvitto & quest;

Hi folks, till 200 € räcker, ett kontoutdrag från en donation kvitto. Nu är frågan om det gäller även kontoutdrag internetbanker, eller en skärmdump av det? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu:

Måste fortsätta att vara betald underhåll i förvar dispense & quest;

Hej alla, Min man har en dotter från sitt första äktenskap. Men nu under en längre tid, ingen kontakt. Som hans ex-fru vill nu att fördela vårdnaden, skulle jag vilja veta hur det ser ut för då underhåll? Om han ger vårdnaden, måste han då betala und

Kan man kan uppvisa för donationer och en donation kvitto & quest;

För donationer över ett visst belopp har faktiskt rätt till en donation kvitto. Kan detta också vara utställning, om du gör donationer in natura? Kläder och leksaker som förs av Röda Korset i fattiga länder (donation kvitto med uppskattat värde)? Ing

Vad har jag som en klubb för att göra någon att ge en donation kvitto & quest;

Vi etablerade innan kort klubb i min hemstad. Allt är fortfarande mycket nytt och strukturerna bildar för tillfället. Nu en rika invånare gav oss en donation. Jag är ansvarig för ekonomin. Kan någon berätta för mig vad jag ska göra, så att jag kan ge

en har rätt att uppvisa en donation kvitto & quest;

Jag har donerat och inte får bekräftelse. Jag själv var en av grundarna av. grundande medlemmarna 4 av 7 har lämnat klubben, eftersom det kom till intern szreit. Jag har haft djurskydds klubb foder patenschaft i detta och ateljé done boll färgrik med