B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Auto bra miljömärke miljözon fina & plus; böter 2012-01-25

Vad fin hotar mig och komma; om jag inte tar miljözoner som bilister allvar & quest;

Advertisement

När jag är utan rätt märke på språng, vad straff hotar mig som bilister?

answers

Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Körning i en miljözon utan en dekal som berättigar därtill skall straffas med böter på 40 euro och en straffpoäng i Flensburg index. Under de första veckorna kan dock bilister förvänta seende av poliser. Förmodligen också att polisen inte kontrollera flödet av trafik.

http: //www.netzeitung.de/nachrichten_archiv/853531_2_Strafen_fuer_Umweltzonen-Su ...

Inget straff.

Endast böter på 40, - euro och en punkt i Flensburg

Related questions

Vad fin hotar oönskade utlysa ny lag & quest;

Jag hörde talas om en ny lag som ger kunderna mer skydd för transaktioner telefonsystem. Tiden nu träda i kraft under sommaren. Som Ahndungsbetrag efter en oönskad kommersiell ringer är upptagna? Jag förstår att sådana samtal kan straffas med upp til

Hotar oss en ny kris och komma; när Kina går dåliga tider & quest;

I morse läste jag "Allt beror på Kina - nästan allt ...." De brukade säga, det som intresserar oss, när i Kina faller en påse med ris!? Som jag tycker är föråldrad. Eftersom Kina är den största fordringsägaren i USA. Jag tror att man bör inte gl

Hotar skattebetalning och komma; Om jag slutar kontor och egendom som sålts & quest;

Hej. Nyligen kan en bättre reglera sin studie igen av kontrollen. I en artikel som jag har också läst, d ass inför en skattebetalning, om du gör det och sedan säljer fastigheten? tyvärr har varit särskilt förklarat ingenting. Därför ger jag frågan ti

Tryck skuld & comma; 2 & period; Finanskrisen hotar & comma; vad de privata investerarna gör och komma; han kan skydda & quest;

Statsskuldtryck skrämmande, en fruktar 2nd finanskrisen kunde komma. Hur kan skydda de normala små privata investerare, vad kan han göra? 2. en finansiell kris av omfattningen av 1. Jag tror nästan omöjligt. Det skulle överbelasta det finansiella sys

Hotar pensionärer straff om han inte har lämnat in deklarationer från okunnighet & quest;

Min morfar är nervös eftersom han har lärt sig att han haft under de senaste åren förmodligen en skattedeklaration måste lämna trots att han är pensionerad. Nu står han en straff? Och i vilken ordning? Innan stora panik raster, bör han se till att ha

Hjälp Geblitzt gör vad & quest;

Hej, jag är mer än en sekund på en röd ljus ner och förmodligen blixtrade. Vilken fin hotar mig? Och hur många poäng är? Men du kan inte göra något åt ​​det. Därför mot nimms och vänta vad som kommer. Så någon kan också ergoogeln. Jag skulle peka gån

Är det ett brott om möbler tar hem från soptippen & comma; hotar här fina & quest;

Jag hämtar ofta gånger skrymmande gamla möbler, för mig som är rolig att återställa dessa. Bra idag har jag en förbipasserande närmade sig, det ligger på handelt- mina handlingar till stöld verkligen sant. Hotar mig bra om jag fastnar av polisen? Sna

Ska jag ändra min sjukförsäkring & comma; eftersom DAK med ytterligare bidrag w & sol; Svininfluensavaccin hotar & quest;

Vad skulle du göra? Ska jag ändra min sjukförsäkring eftersom min DAK w / kostnaden för svininfluensavaccinet hotar ett extra bidrag? Hej SchnellNeFrage, inte vara orolig. Detta är politisk skrävlande och inget mer. Först måste du ange att det inte b

PKV: Hotar privat sjukförsäkring, i slutet & comma; är att endast den medicinska enheten kassan & quest det snart;

Vad gör samhället för PKV: hotar de privata sjukförsäkringsbolag, i slutet, kommer det snart bara den medicinska enheten kassan? Den stora majoriteten av ersättare i förbundsdagen är privat försäkrade. Jag kan knappast tänka mig att avskaffa PKV. Av

Alltid folk inte kan betala tillbaka dina skulder och komma; hotar en ny finanskris och quest;

Om åter köpa fler och fler människor på kredit, till exempel i USA, är det då (snabbt) komma tillbaka till en finansiell kris? Jag är säker på att just lärt sig i USA till bankerna, och de egenskaper för låntagaren kan låna det kommer inte om åtgärde

0
Views
0
Ccomments