B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

GmbH anläggning start-up start-up & plus; Foundation engelska Limited 2012-01-14

Vad behöver jag för inrättandet av en engelsk Limited & quest;

Advertisement

Om jag inte har tillräckligt med kapital för att starta en GmbH, kunde jag teoretiskt skapa en engelsk Limited. Jag tror Coat LLCs inte längre attraktiv. Vilka är kraven för en sådan begränsad?

answers

Det finns flera grundare tjänsteföretag. Go-begränsade BARU GmbH etc.

Man bör ta nciht biligste version, speciellt det är att tänka noga.

Jag skulle (även om jag har slebst 2 Limiteds) idag tar UG Unternehmergesellschaft aktiebolag (så kallade mini-GmbH).

Grunden är fortfarande billigare UDN också kreditvärdighet bedöms inte värre.

men du bör ha i åtanke även att med inrättandet av Ltd. tillhör dig löpande utgifter för certifierade översättningar och liknande. Dessutom Ltd: s ansvar i Tyskland också ofta på lukten av skumraskaffärer ...

Related questions

Hur gör deustche GmbH och engelska Limited & quest;

Och vilka fördelar du har med Limited? Denna form av företag visas i Tyskland ja till att bli mer överviktiga. Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Den begränsade är lätt att st

Vilka fördelar har den engelska Limited mot den tyska mini-GmbH & quest;

Finns det fortfarande fördelar? Eller lagstiftaren med Mini-GmbH hittat en bra balans? Endast den punkt eventuella skadeståndsanspråk mot Ltd. kunde ännu för Ltd. tala. För vad förbereder sig u. U. svårigheter kan göra en annan också svårigheter, näm

Kan en tysk att slutföra en engelsk livförsäkring & quest;

Engelska livförsäkring annonsera med hög avkastning, eftersom dessa till synes investera i aktiefonder - någon vet detta något mer? Som har erfarenhet av den brittiska livförsäkrings? Det var en stor hit för några år sedan. Annonserades bara med tank

Kommer jag bidrag till en engelsk internatskola & quest;

Kära medlemmar, Vi överväger vår son till en engelsk boardingkort. I detta avseende har vi en fråga. Ska vi bara betala för de kostnader, eller samexistera med bidrag, övriga bidrag, som skulle kunna användas. När allt kommer omkring, skulle ha för v

Finns det en preskriptionstid för sjukdomar för inrättandet av en sjukförsäkring och quest;

Antag att en potentiell kund för en sjukförsäkring hade en sjukdom som utgör ett avslag skäl för försäkringen. Sjukdomen är läkt och går tillbaka flera år. Måste fortfarande visar på hälsofrågor eller finns det en preskriptionstid för? Snabbare och b

Kan jag mot inrättandet av en radioantenn klaga & quest;

Ganska nära mig en cellulär antenn ska installeras. De bör ändå generera starka elektromagnetiska fält och därmed vara skadligt. Jag vill ett sådant system inte har i min närhet! Kan jag klaga till etableringen? Snabbare och billigare rådet för din h

Hur gör jag återkalla inrättandet av en pensionsrättigheter och quest;

Kan jag återkalla en pension alls? Vad behöver jag och vilken information behöver jag? Mycket tacksam. Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de ett uttag bör vara möjligt inom 14 da

Hur beskattas i Tyskland och strävan hyr en engelsk Ltd.

Jag är ägare till en engelsk Limited med säte i England. Men jag vill återvända föremål förvärva Tyskland att tjäna hyror. Eftersom denna hyresintäkter beskattas? Kanske var jag inte tillräckligt tydlig: - Jag bor i England - Jag är ägare av en engel

Specialfall: inkomstskatt i utlandet <& semi; 180 dagar

Hej Alla, Jag hörde från en kollega att det finns en speciell händelse att du måste betala för ett företag utomlands <180 dagar och ingen inkomstskatt i Tyskland, om man är anställd direkt av utländska företag som har bara en icke oberoende filial i

Har en i Ltd med säte i England har & quest;

Har en i Ltd med säte i England har? Är det nödvändigt med en engelsk Limited? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Nej, jag kan ställa upp "D" från UDN behöver N