B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

checkkonto ATM Konto ta ut kontanter Visa DKB Maestro-kort ATM & plus; Bytesbalans 2012-08-19

Vad ATM jag kan med DKB-Cash konto utan att ta ut pengar och quest;

Advertisement

Jag förstår inte informationen på webbplatsen helt. Jag får till bytesbalansen, en Maestro-kort och ett VISA-kort? Kan jag ta ut pengar gratis endast med VISA-kort?

answers

Generellt kan man med VISA DKB stå fria världen, med några få undantag - vissa regionala sparbanker och kooperativa banker har slutat fria utbetalning. Med (förståeligt) skäl, ville de den virtuella bank ger inte fri vending nätverk.

du får både gratis. Med ATM-kort kan du ta ut kontanter endast vid spåren av DKB, annars blir det saftiga avgifter.

Med Visakort kan du ta ut kontanter i bankomater över hela världen utan kostnad.

Se även här: http://www.dkb.de/download/preisverzeichnis_privatkunden.pdf

till hela världen, oavsett. Men bara med DKB VISA-kort. Mycket praktiskt, jag har också. Särskilt i Tyskland, spelar det ingen roll vilken man går, aldrig måste titta långt ...

Related questions

Jag är österrikiska och vill DKB-Cash konto endast som Referezkonto för fast varigt bruk & quest;

Är det möjligt? Har någon hade erfarenhet av det? Jag tror så att det kommer att fungera. Själv har min bostad i Schweiz, presenterar inga problem. erbjudandet om DKB (detaljerad information http://girokonto-vergleich.kreditvergleich1a.de/girokonto-m

DKB-Cash kreditkort endast tillgängliga & comma; Om pengar jakten på den konto;

Jag förstår detta på rätt sätt, att du bara kan använda Visa DKB, om du har pengar på kreditkortet konto? Eftersom är Visa inte en riktig kreditkort. Kennes det som redan rapporterats: DKB utmärkelser beroende på din kreditvärdighet en viss kreditgrä

DKB Cash konto och Visa-kort

Jag har en fråga: registrerade på mitt Internet-konto är en gruppering av 500,00 Euro. I Visa-kortkonto fick jag också beviljats ​​en kredit på EUR 500,00. Nu, om till exempel Internet konto hos MRP full kapacitet, inklusive avveckling av Visa-kort e

DKB Cash - MRP och kreditkortsgräns & quest;

Hej! Jag använder DKB Cash konto endast i förbigående och har oftast inte mycket pengar på kontot. Min MRP är 100 och kreditkortsgräns även på 100 euro. Jag använder främst kreditkort och vill nu att boka en flygning för 160 Euro. På mitt konto finns

DKB-Cash Visa-kort går inte

Jag har följande problem: Jag är just nu i 5 månader i Shangai och hade zugeleget mig en DKB-Cash-konto. Förra helgen var jag första gången 400 yuan (ca € 45) lyfts. Det fanns € 69 strejker. Den här veckan Jag ville återigen föreslås för pengar och e

Någon som har erfarenhet av den fria DKB-Cash gjorde & quest;

Mitt bankkonto har tyvärr funnits i flera månader på en liten nedgång. Vi talar om € 700, som tyvärr bära runt varje månad igen. Checkräknings räntan på min lokala bank är cirka 15%. Nu läser jag från DKB.cash att en stängd via Internetbank. Här MRP

DKB-Cash överföring från Internet står för kreditkort & quest;

I går jag betalat en summa av min DKB-Cash Internet-konto till DKB-Cash kreditkort. Nu det har varit 24 timmar, och kreditkort är fortfarande noll. Är detta normalt? När kommer uppdateras eftersom? men kan inte ta så lång tid att boka något. I mitt g

Konto hopping: Jag kan tjäna pengar med det och quest;

Konto hoppande: Jag kan tjäna pengar med det? Några vänner till mig kör ett riktigt konto hoppande: från en bank till en annan. Beroende på var du fånga bättre villkor. Ta den äkta varan? Och i så fall, hur kan jag vinna? I min mening värt Konot -Hop

Referens konto Tagesgeld - kan vara bara en uppsättning & quest;

Den dag en depå, måste du definiera ett konto som referens konto. Betyder det att du kan betalas in sparkontot endast från ett konto pengarna? Innebär detta fungerar bara om en remiss? Du kan från de konton som du eventuellt måste överföra pengar til

Jag har öppnat ett konto och vill investera mina pengar väl och komma; vad gör du från MSCI World & quest;

Ishares Kärna witted? Jag är 16 år gammal och på bästa möjliga sätt för att dra nytta av ränta på ränta, öppnade jag ett konto och vill investera mina pengar. Jag kom över på MSCI World verkar ganska säker som en källa till avkastning. Jämfört med db

0
Views
0
Ccomments