B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Lag AGM beslut enhällighet beslut och plus; AGM 2013-07-06

Vad är upp & quest; Beslut av ägarnas möte eller Law & LPAR, Bygg & comma; Nachbarrect etc & rpar; & quest;

Advertisement

Om man beslutar i en husägare möte är beslutet giltigt även om det inte sammanfaller med till exempel allmänna konstruktion lag?

Då ska alla ägare överens enhälligt eller kan luta beslutet en enda ägare, om han "rätt på sin sida har"?

answers

ingen ägare Assembly kan sätta över gällande byggregler.

Om så vore fallet som du skriver, alla kan göra vad han vill.

byggnaden koden kan inte bara mitt beslut kring detta är fakt.

han behöver inte tippa eftersom lagen lutar hela beslutet. Vore det annars, alla skulle göra och låt vad han vill.

Här slår mig: Jag kommer att samråda med andra förare som vi per år max. betala 50 euro böter för bedrägeri - och få några punkter. Vem kommer att vinna? Lagen eller vår omröstning?

Men du kan-oavsett hur och med vars Zustimmung- inte bara lag och ordning paus !!

Related questions

I & LPAR; ogift & comma; 2 barn & rpar; skilja mig innan slutförandet av köpt hus & comma; Hon drar en & komma; kan jag det första uppehålls Sign & comma; men inte att bo där & quest;

Hej! Min ex-flickvän gjorde slut med mig strax innan slutför gemensamma hem (fastighetsregistret, båda 50%, lån (tyvärr) 100% av mig ... Vi kommer att ha två små barn, de flytta dit först. Mina frågor: 1) Jag kan första hem där registrera dig om jag

Min syster & LPAR; studenten & comma; 15 år & rpar; börjar en mini jobb och betala pensionsavgifter och komma; De kan nu Riester & comma; som Riesterrente skulle du rekommendera & quest;

Hello tillsammans. Min 15-åriga systerdotter börjar en liten mini-jobb, som arbetar här i ca 3 timmar för oss, vi är registrerade som Minijobberin en vecka i samhället. Du kommer att betala pensionsavgifter och kan nu också Riester. Vad jag har henne

125cc Cross & sol; Supermoto 16: det är värt det eller & period; hur mycket kostar underhåll och LPAR, försäkring & comma; etc & period; & rpar; & quest;

Jag måste göra innan de fyllt 16 A1 körkort och kör ca 2-3 år en Cross / Supermoto / Enduro. Men jag har ingen aning om hur mycket kostar försäkringen eller vilken modell är värt besväret. Min budget är också relativt liten ... Hello "Seba48" de

Ska jag visa återbetalning och LPAR, Ebay & comma; Varor bedrägeri rpar; & quest;

Blev lurad av 30 euro för några veckor sedan på ebay. Säljaren har inte skickat varorna, så jag har registrerat med PayPal ett fall och pengarna kom tillbaka idag. Nu min fråga: Ska jag fortfarande rapportera det till polisen? Ad du kan göra. Endast

Jag gör för första gången en självdeklaration och LPAR, anställd & comma; lagstadgade sjukförsäkrings & rpar; & period; Får jag det tillbaka & quest av sjukförsäkringen,

Som jag förstår försäkringsbolaget får en viss procent av min inkomst. Om inkomsten är lägre (annonseringskostnader, utbildning, professionell vera lasster omlokalisering, ...) precis som bruttobeloppet, som är på lönelistan: Får jag tillbaka det öve

Där skatten betalas och LPAR, Location & comma; Inland Revenue & rpar; & quest;

Jag bor i läge A (huvudsakliga bostad). I stället A Jag har en nichtselbsständige heltidsjobb. Dessutom har jag loggade en Nebengewerbe (och min-hemort) på plats B. Alla fakturor utfärdas på plats B. På den elektroniska företagande skatt uttalande fr

Om aktiemarknaderna och LPAR, Dax & comma; Dow Jones & rpar; Överskattad & quest;

För veckor går nedförsbacke. Om det finns en överskattning, så korrigeringen? - Den ränteuppgång i USA är kanske i Q4 / 2015. Detta undertrycker vissa sektorer. - Kina har en bubbla just så instängd och det fanns ingen annan betydande krasch. Dock är

Opposition beslut av ägarna

Hej! Vi hade 2 veckor sedan beslutade en fastighet möte och det har nästan hälften av ägarna att vi skulle helt stroke, 2 hus som tillhör oss. Som jag och många andra ägare är helt emot det, skulle vi vilja veta vilken metod vi bör göra en motsägelse

Varför ska jag LPAR till som land avgifter & rpar; Borgenärer Skatteverket Pfändungs ​​& sol; pay beslut om överföring & quest;

Idag fick jag en bifogad fil och överföringsuppdrag som avgifter mark borgenärer av skattemyndigheten. Varför ska / I som kreditgivaren min gäldenär 5000 måste, - betalas till Skatteverket Jag som gäldenären fått något ännu och det kommer att ta tid.

Vem bör expansionsåtgärder och LPAR, federal väg och gångväg & rpar; betala & quest;

Kommun har expansionsprojekt (federal väg och trottoar) sedan 19.06.2012 beschlossen.Anfang platsen är i slutet av februari 2013. Maj 2013 hade köpt huset. Tidigare ägare och samhället har sagt till mig, skulle det inte kosta mig, eftersom en federal