B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arbetsrätt arbete frilans frilansare arbete och plus; frilansare 2014-02-21

Vad är skillnaden btw Utomhus anställda och frilansare och strävan;

Advertisement

Vad är skillnaden btw Utomhus anställda och frilansare?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

frilansare är bara någon som inte är anställda i bolaget som en anställd.

Det kan vara, beroende på yrke, frilansare, eller handlare.

En frilansare utövar ett yrke som är antingen uttryckligen anges i § 18 EStG som ett fritt yrke (läkare, advokat Revisorer), en så kallad "katalog Job" eller ett arbete som är mycket lik en av dessa yrken och därför också erkänd som ett fritt yrke är.

Frilansare tillhör en kammare; Till exempel, advokater eller arkitekter.

Related questions

Vad är skillnaden mellan egenföretagare och frilansare och strävan;

Hej! det finns en skillnad mellan egenföretagare och frilansare mig är om det är känt, att det någonstans finns en notering för hela frågan om skattelagstiftning. Nu inser jag dock att bortsett från läkare, revisorer och advokater även konstnärer och

Anställd och frilansare för samma operation - gå Quest &;

Hej! Jag tillsvidareanställd i ett serviceföretag. Nu vårt företag har tagit ett nytt fält. Denna fråga samordnas och scheman i vår verksamhet. Används för orderhantering för detta så kallade frilansare. Jag vill ha den här aktiviteten som också utöv

Växla kontroll klass och strävan - Anställda och frilansare;

Hej! Sedan mars Jag är anställd som lärarvikarie. Under mina studier har jag frilansar, men inte mycket, mindre än 2.000 euro per år. Nu hade jag delat min lärarvikarie jobb i skatteklass 6 eftersom förmodligen sprang frilansuppdrag i ett, eller? Hur

Utomhus anställd löner

Hej! Jag gör med en kompis kontrakt webbutveckling och bara jag har en pågående handel. Nu skulle jag vara intresserad hur jag kan betala honom officiellt utan som jag bestämt att anställa honom i irgenteiner sätt eller han själv måste vara ett föret

Anställd & comma; Frilansare och handel: skatt knepigt och exkl; För Me & rpar;

Jag förmodligen snart en knepig situation för mig: Jag arbetar som en anställd (deltid), kunder har status som frilansare och även en handel - parallell snart allt. Så jag har en komponent som jag kommer att betala bolagsskatt och som är så annorlund

Julfest för mina anställda och frilansare och komma; är avdragsgill & quest;

Jag kommer att planera min första julfest för mitt nya småföretag, jag har två anställda på mindre bas engestellt (för kontor och hushållsarbete), även jag har en frilansare som gör min hålla, jag skulle också vilja till jul inbjudan. Kan jag dra av

Livförsäkring - vad är skillnaden btw & period; vinstdelning och terminal bonus & quest;

Har ett brev från min livförsäkring få att nämna 2 överskott, en gång-vinster och terminal bonus? Vad är skillnaden? av vinstdelning har tjänat och fixeras. Detta är du oftast krediteras och är en del av Rckkaufwertes. Den Schlussdividente är fortfar

Kan skatteexpert anställd som frilansare & quest;

Om jag använder skatteexpert som inte är en professionell revisor, men skulle innehålla en fri anställd kontrakt, så inte mer än att ta honom i en fast tjänst, skulle också gå till? Frågan är ganska enkel, han vill gå frilans erbjudande i fara hjälp

ENKEL bokföringsprogram för frilansare och strävan;

Hej. Jag arbetar nu som frilanstolk. Först trodde jag att en enkel bokföringsprogram som XEUER tillräckligt. Men överför programmet avskrivnings berättelser inte riktigt in följande år och har också skillnaden av att ta objekt fungerar inte alltid. S

Måste registrera ett företag och komma; Om du arbetar som frilansare och strävan;

Hej. Kan någon berätta för mig om du är skyldig att registrera ett företag, om du arbetar som frilansare vänligen någon? Jag måste erhaltenm motstridiga uppgifter och vill ha klarhet. Tack framåt för din hjälp! Vad är en frilansare. Det finns anställ

0
Views
0
Ccomments